Млађони Написано Децембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2011 Откуд знам, негооо... Ово "рат свих против свих", латинско, сам запамтио као наслов неке књиге. Мислим да је на тему доктрине одбране, ако сам добро запамтио. ne znam to je jedan od hobsovih "argumenata" ali jenda od onih koje stavis na latinskom da ti misljenje izgleda pametnije, onako sofisticirano. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2011 ...ali jenda od onih koje stavis na latinskom da ti misljenje izgleda pametnije, onako sofisticirano. Добро, де. Сад сам се и ја сетио једне те... делује ми "onako sofisticirano" актуелно. Si vis pacem, para bellum. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2011 Добро, де. Сад сам се и ја сетио једне те... делује ми "onako sofisticirano" актуелно. Si vis pacem, para bellum. U principu sve vise i vise mislim da koju god glupost napises na latinskom deluje pametno. Kao sto koju god glupost napises na kineskom deluje kul na tetovazi, bez obzira sto pise konjska supa, magarac u blatu a vlasnik tetovaze misli da pise moc ledenog zmaja koji rusi sve prepreke. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 U principu sve vise i vise mislim da koju god glupost napises na latinskom deluje pametno. Kao sto koju god glupost napises na kineskom deluje kul na tetovazi, bez obzira sto pise konjska supa, magarac u blatu a vlasnik tetovaze misli da pise moc ledenog zmaja koji rusi sve prepreke. Чек' сад, јел размишљаш само "u principu" ил' "sve vise i vise"? Нећемо се сад ту "tetovirati na kineskom". Оно (идсз) јес' да "deluje kul na tetolazi"... ал' опет. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Ajdmo malu igru. Obraz radio wanna be, sta bi se obrtalo da obraz ima radio stanicu: http://youtu.be/dc6IQ7Wy0ek oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Svi nas pljuju svi nas psuju otrovima bojnim truju! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 http://wannabemagazine.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православац_РС Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Образ је једини аутентични србски национални политички покрет,мада има кукоља,али и оно се чисти полако и остаје смао сој...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Образ је једини аутентични србски национални политички покрет,мада има кукоља,али и оно се чисти полако и остаје смао сој...... Jel ima jos neka zemlja na svetu u kojoj se nacionalisti prepoznaju po nepoznavanju pravila sopstvenog jezika? Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 А ја мислио да ложење на ове јутјуб глупости прође са пубертетом!? Да ли је могуће да некоме ово нешто значи у животу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Баја Мали Книнџа, илити Баја Ратни Профитер. Јадно ли је Српство које он опева. Чувене кафанске патриоте. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Образ је једини аутентични србски национални политички покрет,мада има кукоља,али и оно се чисти полако и остаје смао сој...... ... и верујем да су зато позвани да прекидају Литургију као најгори комунисти и да пљују по Епископима по секташким емисијама и да омаловажавају свакога ко није по њиховом чапу, зар не? Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 "Муслимани, боље да вас нема...", каже "српски патриота" и "православац". Исус: "Љубите непријатеље своје, јер ако љубите оне који вас љубе, какву плату имате? Не чине ли тако и незнабошци?" Уосталом, процените којој слици више приличе стихови ове песме: Исус Христос ПЕРУН, врховни бог паганских Словена Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 pa bas, "nacionalisti" su nasli da slamcicom povuku mulj iz pune case vode Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Баја Мали Книнџа, илити Баја Ратни Профитер. Јадно ли је Српство које он опева. Чувене кафанске патриоте. Она песма Божић је му је баш лепа. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука