Jump to content

Šta ste po profesiji, čime se bavite, da li ste zadovoljni svojim poslom, kako preživljavate...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Занимање  

118 члановâ је гласало

1. 1. Занимање

• Инжењер
      28
    • Економиста
      9
    • Правник
      6
    • Теолог
      6
    • Техничар
      8
    • Доктор
      6
    • Агроном
      1
    • Музичар
      2
    • Фриленсер
      2
    • Физикалац
      4
    • Остало
      48
    • Војно лице
      1
    • Пензионер
      2
    • Просветни радник
      4
    • Социјални радник
      3

Препоручена порука

Zavrsila sam visu medicinsku u Zemunu,radim u bolnici.

Volim svoj posao,opet da se rodim isto bih bila...

Volim da posvetim ceo radni vek brinuci za zdravlje drugih ljudi...

Uvek me zanimala medicina i pravoslavlje...samo takve knjige citam...

Na poslu brinem o drugim ljudima,a kuci o porodici...Molim Boga da mi da zdravlja da mogu sto duze tako da radim... :drugarstvo:

• Волим 1

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

Zavrsila sam visu medicinsku u Zemunu,radim u bolnici.

Volim svoj posao,opet da se rodim isto bih bila...

Volim da posvetim ceo radni vek brinuci za zdravlje drugih ljudi...

Uvek me zanimala medicina i pravoslavlje...samo takve knjige citam...

Na poslu brinem o drugim ljudima,a kuci o porodici...Molim Boga da mi da zdravlja da mogu sto duze tako da radim... joooj

Коооооооооооолега  facenew22222222  joooj

Ја исто учим ево сад друга година

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

koji si smer? mozda mogu pomoci nesto? 0102_laugh

Опћи  greengrin Мед. Сестра  greengrin Засад је све ок ако треба у будуће зовем :)

Који си ти смер? Како ти је било јел тешко? Које предмете си имала?

Мени кад сам се уписао су рекли да је медицина најтежа, али ја је неби мењао за низашта и да се "опет роди" одабрао би медицину.

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Instruktor voznje...i ribolova  0102_laugh

Primoran da vozi a rođen da peca  greengrin

[/

quote]

Jedna slavna pecaroska izreka kaze:

Zivot je ono dosadno stanje izmedju dva pecanja.  greengrin

Страх од Бога,почетак је мудрости.

Подели на овим сајтовима

Opsti smer je jedan od tezih.Ustvari svaki smer ima par strucnih predmeta koji su teski.

Ti verovatno studiras ovo po novom.Ja sam diplomirala 2003.po starom...Nije bilo lako,al opet kad si uporan i kad resis da zavrsis ono sto zapocnes ide sve kako treba.Ja sam laboratorijski smer.To mi je divno.Farmaceutski je takodje lep.Sestrama se divim...Zaista! 0102_laugh

Kod mene u bolnici nemam kontakt sa pacijentima,ali ponekad kada odem na odeljenje i vidim sestre u hirurskom soku i na hitnom prijemu sta rade,ja bih im dala orden i platu 1000 e. greengrin

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

Opsti smer je jedan od tezih.Ustvari svaki smer ima par strucnih predmeta koji su teski.

Ti verovatno studiras ovo po novom.Ja sam diplomirala 2003.po starom...Nije bilo lako,al opet kad si uporan i kad resis da zavrsis ono sto zapocnes ide sve kako treba.Ja sam laboratorijski smer.To mi je divno.Farmaceutski je takodje lep.Sestrama se divim...Zaista! 0102_laugh

Kod mene u bolnici nemam kontakt sa pacijentima,ali ponekad kada odem na odeljenje i vidim sestre u hirurskom soku i na hitnom prijemu sta rade,ja bih im dala orden i platu 1000 e. greengrin

Ја ћу да одаберем хирургију и у четвртој години гинекологију, нећу да идем на интерно некако ми хирургија боља  greengrin

Подели на овим сајтовима

Дипл. социјални радник

Oprosti sestro što ti se na ovaj način obraćam, ali ja sam u zaista teškoj situaciji. Već nedelju dana ne mogu da nađem sredstva da renoviram jahtu, a da ti ne pričam koliko je tikovina i pozlaćeni mahagonij skup. Banka više ne želi da daje kredite, mada sam sve u roku do sada vraćao.

Nadam se da ćeš me razumeti i pomoći ukoliko si u mogućnosti. Ukoliko si voljna jednom nesrećnom tajkunu da pomogneš, molim te javi mi se privatno radi kontakta i brojeva ž-računa. Ovi troškovi mi zaista nisu bili potrebni, a samo ću ti nabaciti za prolećno udaranje pločica u bazenu. Ali otom potom, ovo je sada neophodno.

Oprostite što sam spamovao temu, ali ako ima još neko ko je u stanju da načini sevap i pun je ljudske dobrote...

9050-56-555-82 poziv na broj 666 (naznaka: za Ibrinu ladju)

Uobičajena uplatnica

za uplate iz inostransta: Preko Western Uniona račun WD-587029300293 korisnik "VSI industrial engineering"

Hvala svim dobrim ljudima unapred

šifra: "Očajan"

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...