Jump to content

Šta ste po profesiji, čime se bavite, da li ste zadovoljni svojim poslom, kako preživljavate...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Занимање  

118 члановâ је гласало

1. 1. Занимање

• Инжењер
      28
    • Економиста
      9
    • Правник
      6
    • Теолог
      6
    • Техничар
      8
    • Доктор
      6
    • Агроном
      1
    • Музичар
      2
    • Фриленсер
      2
    • Физикалац
      4
    • Остало
      48
    • Војно лице
      1
    • Пензионер
      2
    • Просветни радник
      4
    • Социјални радник
      3

Препоручена порука

Trenutno se bavim sobom. :)

A u buducnosti pravima.Ako Bog da. :)

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Бејах новинар ( радио, тв , штампа , портали ) па постадох пољопривредник. Кажу Богу најугодније занимање :) , ал' исто тако кажу "једном новинар-увек новинар" :)

Подели на овим сајтовима

Проричем судбину, скидам црну магију..... :)

Odlično, ja sve tražim ko će mi očistit rernu da se blista za Božić da mogu peć, sva masna i zagorena, crna ko ugalj.

:)

Подели на овим сајтовима

@Zayron

Ако сумњаш да ти је рерна замађијана...није проблем... 8086.gif  :D

Pa i nije, gori je problem kad ti se pripali kazan sa šljivovicom a ljudi došli na košt, degustaciju.

To onda bude trebat velike madjije iznijet im nešto okoštovat umjesto tog sajrajta što se pripalio.

http://goo.gl/PVkR95

Подели на овим сајтовима

Puštanje novih lekova u promet, kontrola izrađenih lekova... :)

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Не волим свој посао. То је требало да буде привремено решење, а развукло се на 8 година. Фрустрира ме, депримира ме. Тамо се осећам као да ме је неко провукао кроз сулундар, па поклопио стакленом чашом!

Подели на овим сајтовима

Не волим свој посао.
da....stvarno je strasno kad radis posao koji ne volis, a nemas drugog izbora...ali, mislim da je bitno da se radi, a nikad se ne zna sta moze da se desi u buducnosti....mozda nas Gospod nagradi....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Meni je zanimljiva činjenica kako mi na poslu daju zadatke koji su redovno neke koske kojima ne želim da se bavim...

Има једна баба, живи близу Неготина. У ПП ти дајем име села, ако си заинтересован. Код ње одеш, само 150 евра понесеш, и мајицу у којој си спавао три дана оставиш код ње.

После десет дана, ти проблеми нестају ко да никад нису ни постојали.

Проверено!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Volim svoj posao i zadovoljna sam načinom na koji ga radim.

Prednosti su velike : osim što je državni posao, dobar je i zbog mnogo kontakata koje ostvarujem kroz njega, mnogo izazova koji su predamnom, mnogo kretanja, mnogo ljudskih priča, mnogo akcije, uglavnom pozitivan feedback i nadasve jedna velika životna škola.

Naravno, ima i mane : pritisci sa raznih strana i ponekad agresija drugih,ali vremenom sam naučila da se emotivno distanciram od toga a da sačuvam samopoštovanje tako što ne dozvoljam agresiranje,tj.sečem ga u startu.

Подели на овим сајтовима

Meni je zanimljiva činjenica kako mi na poslu daju zadatke koji su redovno neke koske kojima ne želim da se bavim...
a da probas da ih odbijes....? :.mislise.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
Puštanje novih lekova u promet, kontrola izrađenih lekova...

нарко дилер  :unbelieveble:  :unbelieveble:  :unbelieveble:  :unbelieveble:

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...