Натан Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Patrijarh osveštavao tržne centre a ti se i dalje pitaš... Када? Који? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Шалиш се? Ali ne moze bez dokaza o vlasnistvu, ako je neregistrovano vozilo u pitanju i vozilo bez tehnickog pregleda tj. bez dokaza o ispravnosti. Севастократор је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Када? Који? Npr: http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/244795/Patrijarh-Irinej-osvestao-trzni-centar-u-Nisu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Ali ne moze bez dokaza o vlasnistvu, ako je neregistrovano vozilo u pitanju i vozilo bez tehnickog pregleda tj. bez dokaza o ispravnosti. Јел ти ја личим на неку ложану, или шта? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Npr: http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/244795/Patrijarh-Irinej-osvestao-trzni-centar-u-Nisu Добро то, ајде, али сваку нову ствар - кола, компјутер, ел. шпорет...- да освешташ... То ми неје познато. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Требник друго издање Крагујевац 1998 Обред освећења возила, стр. 420 Тренутно ми није то издање при руци, некоме сам позајмио ( ), али да ти поверујем, колико год да је тешко. Опет неке новотарије. :-о Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 7, 2015 Пријави Подели Написано Јул 7, 2015 http://www.blic.rs/Vesti/Svet/323716/Sojuz-sa-tri-astronauta-poleteo-u-svemir-osvestao-ga-pravoslavni-svestenik Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Јул 7, 2015 Пријави Подели Написано Јул 7, 2015 Када је ѓакон Курајев био у Македонији, предлагао је да се збогати требник са нове требе као чинопоследованије о најезди вирусов и иних малверов в компјутерје, освјаштеније компјутеров итд. Јер предмете треба да се освештају и да се прогањају демоне из свако место. Сада ко ќе да зове попа да му свешта уље у које је пало нешто нечисто? А поп мора од нешто да живи... Па тако треба и требник (хљебник ) и Црква треба да буду савремени. Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 7, 2015 Пријави Подели Написано Јул 7, 2015 Промјенили смо ауто, и жена наваљује да га освештамо, ал` мени неда ова недоумица. Ако ће жена бити онеспокојена јер ауто није освештан немој да компликујеш и много размишљаш о томе, већ освештајте ауто и ћао ђаци. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 7, 2015 Пријави Подели Написано Јул 7, 2015 Добро то, ајде, али сваку нову ствар - кола, компјутер, ел. шпорет...- да освешташ... То ми неје познато. Није ти познато? Па у новом закону о заштити потрошача који треба да се донесе, биће уведен нови члан по којем је продавац у обавези да обезбеди превоз и освештање за сваку продату робу. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 7, 2015 Пријави Подели Написано Јул 7, 2015 Није ти познато? Па у новом закону о заштити потрошача који треба да се донесе, биће уведен нови члан по којем је продавац у обавези да обезбеди превоз и освештање за сваку продату робу. То је сигурно још од Авраама и Мојсија, само што ја нисам умео да протумачим. Полако почињем да схватам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 7, 2015 Пријави Подели Написано Јул 7, 2015 Зашто верник, крштени православни хришћанин, не може / не сме да молитвама Богу - освети предмет(е)? Jedan moj rodjak,dobar covek,stvarno je posten,radan,nikad mrava nije zgazio...poco je da pokazuje neka interesovanja za crkvu.U isto vreme nosi i neku amajliju oko vrata da mu upija negativnu energiju,podseca na neki mali fenjer...Dobro,neka nosi sta hoce...ali on je u nekom manastiru,da ne kazem kom,skunuo tu amajliju,oglicu,ukras... i stavio je na mosti ... Mislim...meni je to skroz nerazumno...ali ajde,vruje u nesto...ne moze covek da bude grub pa da kaze...Ne znas ti,to sto radis je sujevreje... On je bio tu...ali njemu je amajlija vaznija od sebe samog...I sad on meni prica-Ovaj privezak,ja ne skidam nikad,ni za zivu glavu,to je za negativnu energiju,ja sam to nosio u manastir taj i taj ,pa sam prineo svetoj ruci,... A on kao da je u tom trenutku bio u Svemiru... Ne znam ,smem li da kazem jos nesto...ne bi bilo umesno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јул 7, 2015 Пријави Подели Написано Јул 7, 2015 Jedan moj rodjak,dobar covek,stvarno je posten,radan,nikad mrava nije zgazio...poco je da pokazuje neka interesovanja za crkvu.U isto vreme nosi i neku amajliju oko vrata da mu upija negativnu energiju,podseca na neki mali fenjer...Dobro,neka nosi sta hoce...ali on je u nekom manastiru,da ne kazem kom,skunuo tu amajliju,oglicu,ukras... i stavio je na mosti ... Mislim...meni je to skroz nerazumno...ali ajde,vruje u nesto...ne moze covek da bude grub pa da kaze...Ne znas ti,to sto radis je sujevreje... On je bio tu...ali njemu je amajlija vaznija od sebe samog...I sad on meni prica-Ovaj privezak,ja ne skidam nikad,ni za zivu glavu,to je za negativnu energiju,ja sam to nosio u manastir taj i taj ,pa sam prineo svetoj ruci,... A on kao da je u tom trenutku bio u Svemiru... Ne znam ,smem li da kazem jos nesto...ne bi bilo umesno. Ovaj dogadjaj bi tebi mogao biti dobra polazna osnova mu govoriš o Bogu Koji je Jedini Svet i od Koga dolazi osvećenje.... Jer taj incident u manastiru nije promenio taj predmet ali jeste njega... Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јул 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 7, 2015 Јер си Ти освећење наше... И шта рекосмо, има ли потребе освећивати ауто или неки други предмет, ако смо превасходно ми ти који требамо бити освећени, сасуди Духа Светог? ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јул 7, 2015 Пријави Подели Написано Јул 7, 2015 Јер си Ти освећење наше... И шта рекосмо, има ли потребе освећивати ауто или неки други предмет, ако смо превасходно ми ти који требамо бити освећени, сасуди Духа Светог? Ако смо ми ти који требају превасходно бити освећени то подразумева следственост што нас доводи до освећивања предмета. Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука