GeniusAtWork Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 1. 4. 2012. at 1:02, vitko рече a ti genije napisi naucni rad i citiraj iz wikipedije Važi se Samo da prvo postanem naučnik Mironosica је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vitko Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 1. 4. 2012. at 1:06, GeniusAtWork рече Važi se Samo da prvo postanem naučnik hehehe.. jashta more samo da malo razjasnim stav geniju u poslu istina jeste da je wikipedija veoma korisna nego, problem je sto iza takvog jednog sajta, koji zeli da glumi enciklopediju, ne stoji eminetni tim koji kontrolise ulaz i istinitost podataka. To je ostavljeno podizacu stranice.. Samim tim, wikipedija nema kredibilitet, niti priznat status enciklopedije. Daleko od toga da nije korisna ali upotrebljiva kao relevantan dokaz ne moze da bude.Ne znam koje drustvo da prizna ili oda priznanje wikipediji, i dalje mu ne daje legitimitet upotrebljivog dok god neka zvanicna institucija ne stane kao mentor i kao kontrolor istog... Znaci za tako nesto potrebna je ne samo zvanicna institucija, nego i citava jedna vojska eminentnih ljudi koja bi radila na tome.. mozda ti, kada jednog dana postanes naucnik Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 1. 4. 2012. at 1:13, vitko рече hehehe.. jashta more samo da malo razjasnim stav geniju u poslu istina jeste da je wikipedija veoma korisna nego, problem je sto iza takvog jednog sajta, koji zeli da glumi enciklopediju, ne stoji eminetni tim koji kontrolise ulaz i istinitost podataka. To je ostavljeno podizacu stranice.. Samim tim, wikipedija nema kredibilitet, niti priznat status enciklopedije. Daleko od toga da nije korisna ali upotrebljiva kao relevantan dokaz ne moze da bude.Ne znam koje drustvo da prizna ili oda priznanje wikipediji, i dalje mu ne daje legitimitet upotrebljivog dok god neka zvanicna institucija ne stane kao mentor i kao kontrolor istog... Znaci za tako nesto potrebna je ne samo zvanicna institucija, nego i citava jedna vojska eminentnih ljudi koja bi radila na tome.. mozda ti, kada jednog dana postanes naucnik OK. A kakve veze to ima sa korišćenjem vikipedije ovde? Ovo nije naučni simpozijum nego forum, koliko mi se čini. Nešto ne vidim potrebu da 'zvanične institucije i vojske eminentnih naučnika (čak ni ja ' stoje iza tvrdnji koje se ovde iznose. Mi samo malo pričamo, ništa više A ko sumnja u istinitost tvrdnji ili citata, može uvek da proveri ima li tekst sa viki neke reference. Onda može da proveri i njih ako želi, i tako dalje... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vitko Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 On 1. 4. 2012. at 1:44, GeniusAtWork рече OK. A kakve veze to ima sa korišćenjem vikipedije ovde? Ovo nije naučni simpozijum nego forum, koliko mi se čini. Nešto ne vidim potrebu da 'zvanične institucije i vojske eminentnih naučnika (čak ni ja ' stoje iza tvrdnji koje se ovde iznose. Mi samo malo pričamo, ništa više A ko sumnja u istinitost tvrdnji ili citata, može uvek da proveri ima li tekst sa viki neke reference. Onda može da proveri i njih ako želi, i tako dalje... ono jes' kad pogledash... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 Ја сам прескочила ову тему као тотално незанимљиву, непоучну или како год хоћете. као да су је писала браћа грим у најбољим данима инсипирације, а ево зашто. ја сам мајка четверо дјеце, имам пуне руке посла, па док нешто радим, и погледам ове странице, због, лијепих кнјига, предаванја и занима ме, шта млади мисле у отаџбини о својој вери и дали се шта разликују од моје дјеце. За себе слобдоног времена готово д аи немам, а ови фундаменталисти имају 19 дјеце, имају разрађен систем одгоја, да старији одгајају млађе. мени је то тотално промашено, јер разлика међу мојом дјецом је 4 године, само из разлога, да смо се свакоме могли максимално посветити, код сваког развити, слободну личност. а овај баптистички инежнјеринг, ради пуном паром. и нису никад уморни, сви весели и насмејани. имају изграђен систем вредности, највјеројатније, попут нјихових саплеменика, и скеташке, браће који су доподне шишали травицу, а поподне бомбардирали мој народ. и све са осмехом. видим и господину ивици, се не допадају, кратко и јасно их је дефинирао, онако како јест. само се сад, питатм, а где му је онај смисао за мултикултуру, још пре два дана сте ми држали рпедавање о томе, како су дјеца из мешовите културе, богата, национално, верски и културно. и како су нације измишљене. а што вам сад не пашу ови фундаментали баптисти. која разлика је између ниих и кондоровог лета? успављивати наследнике уз кондоров лет или црначки блуз, која је разлика? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 taman sam se ponadala da je i ova tema izbrisana steta sto nije није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 ako je njima super i meni je super, a moje misljenje nije ni bitno jer je to moje misljenje za mene Иван Недић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 On 2. 4. 2012. at 17:17, brana рече видим и господину ивици, се не допадају, кратко и јасно их је дефинирао, онако како јест.само се сад, питатм, а где му је онај смисао за мултикултуру, још пре два дана сте ми држали рпедавање о томе, како су дјеца из мешовите културе, богата, национално, верски и културно. и како су нације измишљене. а што вам сад не пашу ови фундаментали баптисти. која разлика је између ниих и кондоровог лета? успављивати наследнике уз кондоров лет или црначки блуз, која је разлика? Потпуно си побркала лончиће. Нигде нисам пропагирао релативизам да су све културе исте, а тек нисам да свако мора да воли све. Ја не волим америчку протестантску културу и још много тога из Америке, али то не значи да не волим ништа. Има много ствари које ми се свиђају, а једна од њих је баш тај црначки блуз који је по мом скромном мишљењу далеко развијенија и квалитетнија музика од кондоровог лета. И на крају, овде су небитне културе. Матори Дугарови нека раде шта хоће, али изоловање деце од спољног света је у свакој нормалној држави посао за социјалне службе. Управо као што ти радиш трујући децу најгорим могућим обликом национализма. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 On 2. 4. 2012. at 17:17, brana рече За себе слобдоног времена готово д аи немам, а ови фундаменталисти имају 19 дјеце, имају разрађен систем одгоја, да старији одгајају млађе. мени је то тотално промашено, јер разлика међу мојом дјецом је 4 године, само из разлога, да смо се свакоме могли максимално посветити, код сваког развити, слободну личност. а овај баптистички инежнјеринг, ради пуном паром. они тврде да им је закључно са петим било изузетно тешко. Када се појавило шесто, онда је прво већ било способно да га васпитава. Наравно да је модел непримењив док најстарије дете не напуни седам година, или и више. А ја се не бих усудио да их назовем инжињерингом. Свака част за четворо! Господ да Вас и њих благослови! "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 On 2. 4. 2012. at 20:50, Ивица рече Потпуно си побркала лончиће. Нигде нисам пропагирао релативизам да су све културе исте, а тек нисам да свако мора да воли све. Ја не волим америчку протестантску културу и још много тога из Америке, али то не значи да не волим ништа. Има много ствари које ми се свиђају, а једна од њих је баш тај црначки блуз који је по мом скромном мишљењу далеко развијенија и квалитетнија музика од кондоровог лета. И на крају, овде су небитне културе. Матори Дугарови нека раде шта хоће, али изоловање деце од спољног света је у свакој нормалној држави посао за социјалне службе. Управо као што ти радиш трујући децу најгорим могућим обликом национализма. Нисам ја побркала лончиће него ви. Ви сте отворено говорили о мултикултури, износећи, читав днк, припадника ваше партнерке, од порторика па даље, искрено речено, прилично нејасно породично стабло. За разлику од вас, ја причам о мојој верској и националној традицији, коју ви негирате, јер нација за вас нема неку важност. Са национализмом се неможе отровати, него само обоготворити и осмислити. Тако сам и дјецу успављивала са пјесмицама Змај Јове, са Јеванђелским причама, са народним јуначким песмама, са оним најлепшим што нуди наша национална култура. Неби рекла да је то тровање, тим више што на таквим темељима су саградили одличне резултате на факултетима и школама . А темељ им је био србски, унаточ томе што нису рођени у Србији, знају ћирилицу, своју историју, а база тога свега им је вера Православна и национализам св.саве као једини прихватљив. Немојте о тровању, јако је грубо, и није место ни време, сачувајте жаоке, требат ће вам у туђем свијету, јер их од мене нећете добити назад. "Уста говоре од сувишка срца!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 On 2. 4. 2012. at 21:06, Иван Недић рече они тврде да им је закључно са петим било изузетно тешко. Када се појавило шесто, онда је прво већ било способно да га васпитава. Наравно да је модел непримењив док најстарије дете не напуни седам година, или и више. А ја се не бих усудио да их назовем инжињерингом. Свака част за четворо! Господ да Вас и њих благослови! Немојте тако, још сте млади, не може дете од седам година никога да васпитава па чак ни самог себе. И њему треба пажња и мама и тата, у пуном смислу, а не приучени васпитач и батлер у лику старијег брата. Ја се са тим никако не слажем, имам дуг родитељски стаж, прво са 26 као и ви, а четврто са 41. Свако дијете треба добити пажњу и место под сунцем. Нико не зна како ће коме бити у животу, али нека се барем дјетињства сјећају, као нечег лијепог, а отац и мајка, да буду синоним за бескарајну љубав коју су му нудили. Ма, ја сма с еусудила да ове назовем инженерингом, из простог разлога, ако им је тако лепо у њевој ЏорЏији или где су већ, заборавила сам, зашто припадници те секте, и још многих других вршљају по србском народу, и желе нас покрстити? Чему то, нек праве дјецу, одгајају по свом систему, а нас, овако неуперне нек оставе на миру. Хвала Вам на Благослову, цијеним га. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Joj Bože ne verujem više šta čitam fmqmtx sqny, Aquilius Cratus, Prolece and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 On 3. 4. 2012. at 14:38, Анастасија рече Joj Bože ne verujem više šta čitam Да знаш вала. Личи на колективну дрогираност. Aquilius Cratus and Prolece је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 On 2. 4. 2012. at 21:06, Иван Недић рече они тврде да им је закључно са петим било изузетно тешко. Када се појавило шесто, онда је прво већ било способно да га васпитава. Наравно да је модел непримењив док најстарије дете не напуни седам година, или и више. А ја се не бих усудио да их назовем инжињерингом. izvini ali tebi stvarno nije dobro ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Prosto sam oduševljena logikom da dete vaspitava drugu decu, umesto da se igra, ide u školu, bavi se sportom i uostalom radi sve što deca i treba da rade. fmqmtx katja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука