Милан Ракић Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 To je više mesto da prikupljam članke i videa, pa da ih pregledam kad imam vremena. Može ako neko hoće da se učlani, ali ne volim prepucavanja, niti mi se hoće da nekog jurim i proveravam šta piše. Ako želi da skuplja sa mnom dobro će doći. Ali, pošto je to vredna riznica za iščitavanje, stavljam link da ko želi može da pročita, nije tajno. U obliku foruma lako je srediti uredno i nalaziti stvari po temama. Па дођеш овдена да се препуцаваш и заводиш људе... Е `алал ти вера! GeniusAtWork and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Zavodim ljude? Upravo tako! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Koga sam ja to zavela? Smešno mi je, ali nemam smajlije na tabletu. Samo Пробај са инјекцију... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ok, pošto su driblinzi završeni ako neko hoće da razgovara o onome što sam negde na početku i načeo. Vakcinacija da, čak i obavezna ali ne i isključivost. Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Delić sa protesta roditelja i slobodoljubivog naroda protiv prisilne vakcinacije. STOP VAKCINACIJI - Srbija 12 mart 2016 Vidim ikone na protestu... kontam da je to okosnica ovakvih skupova ali i pokazatelj da se radi o verujucem svetu pa me nesto zanima... Zasto ovolika energija ulozena u sve ovo? Zasto jednostavno ne date deci te vakcine a onda se molite bogu da sve prodje kako treba? Te molitve kolko sam do sad na poukama video, jedno od najmocnijih oruzija u brobi protiv svih vrsta zala... zasto onda ovo? Ako molitvom moze gej da se promeni u strejta ili da se rasteraju oblaci i umire nabujale reke i zaustave ratovi... sto bi molitva bila ista manje efikasna kod situacije koje je sudeci po medici cak ekstremno bezopasna? Avocado је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Vidim ikone na protestu... kontam da je to okosnica ovakvih skupova ali i pokazatelj da se radi o verujucem svetu pa me nesto zanima... Zasto ovolika energija ulozena u sve ovo? Zasto jednostavno ne date deci te vakcine a onda se molite bogu da sve prodje kako treba? Te molitve kolko sam do sad na poukama video, jedno od najmocnijih oruzija u brobi protiv svih vrsta zala... zasto onda ovo? Ako molitvom moze gej da se promeni u strejta ili da se rasteraju oblaci i umire nabujale reke i zaustave ratovi... sto bi molitva bila ista manje efikasna kod situacije koje je sudeci po medici cak ekstremno bezopasna? Meni se čini da je ovo ikona/transparent Dveri, a ne oznaka "vernika" ili SPC. Tu se postavlja pitanje korišćenja ikona kao transparenata političkih stranaka koji se nose na proteste za vrlo uske i specifične političke ciljeve - koji god da su i šta god mi ostali u SPC mislili o njima. Ne bih se složila da je "verujući svet" okosnica ovoga. Svet koji veruje u sve i svašta, možda. Ima tu i dosta likova koji su u fazonu joge i Hare Krišne, znam ih dosta lično. Ali oni vernici koji se užasno plaše vakcina a nimalo ne plaše ozbiljnih bolesti zaista mogu sebi da postave neka od tvojih pitanja. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Vidim ikone na protestu... kontam da je to okosnica ovakvih skupova ali i pokazatelj da se radi o verujucem svetu pa me nesto zanima... Zasto ovolika energija ulozena u sve ovo? Zasto jednostavno ne date deci te vakcine a onda se molite bogu da sve prodje kako treba? Te molitve kolko sam do sad na poukama video, jedno od najmocnijih oruzija u brobi protiv svih vrsta zala... zasto onda ovo? Ako molitvom moze gej da se promeni u strejta ili da se rasteraju oblaci i umire nabujale reke i zaustave ratovi... sto bi molitva bila ista manje efikasna kod situacije koje je sudeci po medici cak ekstremno bezopasna? Капирам поенту поста, ал овај пост нема везе ни са вером ни са СПЦ. СПЦ је јавно више пута рекла званичан став и о овом питању, и о трансплантацији органа и сличним питањима медицинске природе (мислим да је патријарх завештао своје органе). Имаш много организација којима су иконе само "иконографија", сценска представа, лове лаковерне на то, попут Двери или сличних. Милан Ракић, Paradoksologija, Џуманџи and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Капирам поенту поста, ал овај пост нема везе ни са вером ни са СПЦ. СПЦ је јавно више пута рекла званичан став и о овом питању, и о трансплантацији органа и сличним питањима медицинске природе (мислим да је патријарх завештао своје органе). Имаш много организација којима су иконе само "иконографија", сценска представа, лове лаковерне на то, попут Двери или сличних. jasno da je i moj post napisan sa dozom sarakazma. Medjutim nije da je bez prekora SPC... Ajde, razumem da niko ne moze da trazi da se SPC ogradjuje od ljudi, al sta bi im falilo da se ograde od zloupotrebe svojih simbola? JEdno kratko saopstenje u kome osudjuju upotrebu SPC insignija i molbu da se ne koriste u politicke svrhe i cao. A ovi cak i ako nastave da ih koriste, a oce, SPC to vise ne zanima ona je rekla svoje, nece valjda da ih bije sto ne slusaju. A time bi i sama poslala i vrlo mocnu poruku Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 jasno da je i moj post napisan sa dozom sarakazma. Medjutim nije da je bez prekora SPC... Ajde, razumem da niko ne moze da trazi da se SPC ogradjuje od ljudi, al sta bi im falilo da se ograde od zloupotrebe svojih simbola? JEdno kratko saopstenje u kome osudjuju upotrebu SPC insignija i molbu da se ne koriste u politicke svrhe i cao. A ovi cak i ako nastave da ih koriste, a oce, SPC to vise ne zanima ona je rekla svoje, nece valjda da ih bije sto ne slusaju. A time bi i sama poslala i vrlo mocnu poruku Ма хиљаду пута се СПЦ ограђивала од свакаквих будала, ал то опет није сметало другима да опет нападају СПЦ јер су се те будале позивале на СПЦ. Замисли да се Радуловић сад ограђује само посебно од свих одавде са форума који ставе његов аватар кад год имају неки проблематичан пост. А замисли сад СПЦ, која, за разлику од Радуловића, стварно има подршку Плутон and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 jasno da je i moj post napisan sa dozom sarakazma. Medjutim nije da je bez prekora SPC... Ajde, razumem da niko ne moze da trazi da se SPC ogradjuje od ljudi, al sta bi im falilo da se ograde od zloupotrebe svojih simbola? JEdno kratko saopstenje u kome osudjuju upotrebu SPC insignija i molbu da se ne koriste u politicke svrhe i cao. A ovi cak i ako nastave da ih koriste, a oce, SPC to vise ne zanima ona je rekla svoje, nece valjda da ih bije sto ne slusaju. A time bi i sama poslala i vrlo mocnu poruku Jedno je pitanje korektnosti nošenja ikona koje su ustovremeno transparenti na političke demonstracije i upotrebe verskih simbola u političke svrhe. Drugo je pitanje kome pripadaju verski simboli, uključujući, na primer, lik Hrista. Meni bi prvoj bio veliki problem da SPC tvrdi da ima copyright i isključivo pravo na svaku ikonu, krst i prikaz Hrista. S jedne strane, neki se "grebu" o autoritet Crkve upotrebom ovih simbola, ali ne bi valjalo nekako đonom braniti svima koji nemaju direktan i zvaničan blagoslov Crkve da nose sa sobom ikonu ili prikazuju Hrista. Ма хиљаду пута се СПЦ ограђивала од свакаквих будала, ал то опет није сметало другима да опет нападају СПЦ јер су се те будале позивале на СПЦ. Zaista bi mi značilo da pročitam bar jednu ovakvu zvaničnu ogradu SPC od političkih pokreta koji koriste verske simbole - guglam i ne nalazim. Imaš li neki link da udeliš? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Jedno je pitanje korektnosti nošenja ikona koje su ustovremeno transparenti na političke demonstracije i upotrebe verskih simbola u političke svrhe. Drugo je pitanje kome pripadaju verski simboli, uključujući, na primer, lik Hrista. Meni bi prvoj bio veliki problem da SPC tvrdi da ima copyright i isključivo pravo na svaku ikonu, krst i prikaz Hrista. S jedne strane, neki se "grebu" o autoritet Crkve upotrebom ovih simbola, ali ne bi valjalo nekako đonom braniti svima koji nemaju direktan i zvaničan blagoslov Crkve da nose sa sobom ikonu ili prikazuju Hrista. Zaista bi mi značilo da pročitam bar jednu ovakvu zvaničnu ogradu SPC od političkih pokreta koji koriste verske simbole - guglam i ne nalazim. Imaš li neki link da udeliš? Aj se kladimo da bi se u roku od odma SPC javno reagovala kad bi Gay pride izasao na ulice sa ikonama srpskih svetitelja, ali ne u negativnom konteksut nego, ovako, kao ovi antivakceri... prosto i medju gejevima ima pravoslavaca i ljudi izasli sa ikonama koe im znace u zivotu... ma i ne mora nikakvo pravdanje za nosenje ikona ako vec SPC nema tapiju na hristove simbole (sto ima logike naravno) Ronald је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 prosto i medju gejevima ima pravoslavaca Тај број је већи од 0, а мањи од 1. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Тај број је већи од 0, а мањи од 1... Ozbiljno mislis da nije od 5% do 15% kao i u citavom svijetu, zasto bi taj uzorak bio postedjen? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ozbiljno mislis da nije od 5% do 15% kao i u citavom svijetu, zasto bi taj uzorak bio postedjen? To su izmisljotine Ronalde, nije moguce da u mom gradu od 30ak hiljada stanovnika ima 3, 4 hiljade homoseksualca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ozbiljno mislis da nije od 5% do 15% kao i u citavom svijetu, zasto bi taj uzorak bio postedjen? Око 2% их можда има у генералној популацији. Немогуће је заиста бити Хришћанин и геј у исто време, надам се да не морам да објашњавам зашто. Можда људи који се боре против тога (иако имају предиспозицију) и не живе тим животним стилом, ако њих сматраш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука