Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Verovaćemo francujskoj vakcini naravno. A vi kome ćete vi verovati? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Naravno.da.ne.vidis.jer.si.licemer. Ali.si.srecom.dobar.roditelj.pa.nisi.dozvolio.da.dete.vakcinises.splacinama. O cemu pricas? Niko te ne primorava da koristis konkretnu vakcinu. Niko ti nije reko da moras da kupis iskljucivo auto iz Zastave. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 dobar dan, ja sam došao u vezi zakona o obaveznom korišćenju automobila. dobar dan i vama, udjimo u prodajni salon. Budući, da smo svi poreski obveznici i plaćamo obavezno zdravstveno osiguranje, mi smo u mogućnosti a vi ste bez izbora dužni da prihvatite, da vam damo jedan Yugo iz Kragujevačke fabrike. Ovaj Yugo, završava posao, može da vas preveze od tačke a do tačke b. Doduše ume malo da štuca, malo mu je slabija bezbednost ali se nadamo da do ovakvih kvarova neće doći na autoputu. Medjutim, pošto svi automobili na našim putevima protpostavljate već imaju isti problem, vozači su veoma oprezni i ne dolazi do nekih smrtnih ishoda. Mala,mučnina,povišena,temperatura,celodnevni bol, povraćanje ali ako se to desi onda vam besplatno u okviru osiguranja dajemo opel kadet, koji se je pokazao kao vozilo bez takvih mana. Europa je davno već minizirala standard u novom opel kadetu, koji je predvidjen za sve gradjane EU. Nažalost moram vas obavestiti, da je to luksuz a tako ga i tretiramo. Opel kadet košta u EU ne puno od našeg Yuga ali kad se svi živi ugrade u taj opel, i kad sama država nije spremna većom nabavkom da dodatno umanji cenu, nego je to prepustila 44-toj ruci u lancu nabavke, apotekama, da formiraju cenu u skladu sa luksuzom, onda taj opel kadet dostigne cenu dva puta skuplju od njegove cene u EU. No medjutim ako vaš Yugo, doživi ozbiljna oštećenja i ostavi vas na milost i nemilost negde u planinskoj zabiti, gde morate prenoćiti na -15 stepeni celzijusa, onda vam mi damo opel kadet besplatno. Zaboravimo na izvinjavanja zašto je do toga došlo, jer ste imali priliku da se luksuzirate i uzmete auto boljeg sigurnosnog standarda. Ali gospodine, zašto mi niste ponudili opciju opel kadeta po ceni koju on ima u EU? Zato što je to luksuz čoveče i ne želim da se raspravljam. Ako ste siromašni žao mi je ipak možda kvar vama neće da se desi Ti si toliko sve pogresno ukapirao da ja evo sad pojma nemam odakle da pocnem... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ја право да ти кажем више ништа не капирам... Ови причају о аутомобилима, овај поставља голе женске... Natasa., kordun, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ti si toliko sve pogresno ukapirao da ja evo sad pojma nemam odakle da pocnem... Od sebe počni pa mi pošteno reci, zašto si dao francusku vakcinu detetu a ne našu? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ја право да ти кажем више ништа не капирам... Ови причају о аутомобилима, овај поставља голе женске... Ја сам мало нешто пробао да похватам, али чини ми се да кажу да држава сваком грађанину треба да обезбеди ауто и голу женску. Јанко, Avocado, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ја сам мало нешто пробао да похватам, али чини ми се да кажу да држава сваком грађанину треба да обезбеди ауто и голу женску. И ручак! Јанко and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ako Ја сам мало нешто пробао да похватам, али чини ми се да кажу да држава сваком грађанину треба да обезбеди ауто и голу женску. A vakcinu? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Od sebe počni pa mi pošteno reci, zašto si dao francusku vakcinu detetu a ne našu? Rekao sam ti vec, uopste te vise ne kapiram. Dao sam drugu jer je kvalitetnija. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 И ручак! Онда две голе женске. Па да наизменично кувају. Јанко, Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Rekao sam ti vec, uopste te vise ne kapiram. Dao sam drugu jer je kvalitetnija. A platio si je po ceni luksuza. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Онда две голе женске. Па да наизменично кувају. Једна да кува, друга да брани. Плутон, Аурор, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Једна да кува, друга да брани. Она да кува, она да брани! (ово ми је први (случајно) феминистички пост у животу иначе ) RYLAH, Volim_Sina_Bozjeg and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Она да кува, она да брани! Kad se ova ispeče, druga da maže miomirom. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Kad se ova ispeče, druga da maže miomirom. srpska i francuska Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука