Jump to content

Деманти у вези са наводном "суспензијом" Епископа нишког Јована

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ljudi, nema ništa od velikog kam beka ep. Jovana, niti njegovog preživljavanja na mestu episkopa Niškog. Završena je to priča već par dana; ne može ni Vučić da ga vrati više :)

nažalost, izgleda da si u pravu..Pučisti izgleda urgirali da se ni oproštajna Liturgija ne održi...Izgleda da im +Jovan baš puno stao na žulj... :0222_shocked:

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Završena je to priča već par dana

moj tast kaže, polka je završena LOL

nažalost, izgleda da si u pravu..Pučisti izgleda urgirali da se ni oproštajna Liturgija ne održi...Izgleda da im +Jovan baš puno stao na žulj... :0222_shocked:

a i treba čovek da potegne sa vma zbog revijalne liturgije, mislim... ja bih pre dao sebi oduška pa malo putovao - recimo, na Eginu :)))

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ljudi, nema ništa od velikog kam beka ep. Jovana, niti njegovog preživljavanja na mestu episkopa Niškog. Završena je to priča već par dana; ne može ni Vučić da ga vrati više :)

Ако је успео да убеди наше свештене оце пре неку годину да је бриселски споразум супер и сјајни дијамант родољубља, што не би и ово?! ;-)

Подели на овим сајтовима

Ако је успео да убеди наше свештене оце пре неку годину да је бриселски споразум супер и сјајни дијамант родољубља, што не би и ово?! ;-)

Hahha, pa jes i to što kažeš ... mada, ipak je ovde nešto mnogo ozbiljnije u igri: sveta tajna love :D

Подели на овим сајтовима

Hahha, pa jes i to što kažeš ... mada, ipak je ovde nešto mnogo ozbiljnije u igri: sveta tajna love :D

i ona ustanovljena?  Just_Cuz_19

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

Подели на овим сајтовима

To ti je ja najtajnija od svih tajni, stari moj :D

al za nju ne treba post, niti je bitno da li su carske dveri otvorene ili jok... :)))

Подели на овим сајтовима

još ću pomisliti da je uz peticiju neko slučajno šušnuo svetu tajnu u kovertu

p.s. Pozdrav svim artemitima koji čitaju temu... neumorno

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

još ću pomisliti da je uz peticiju neko slučajno šušnuo svetu tajnu u kovertu

p.s. Pozdrav svim artemitima koji čitaju temu... neumorno

nije mi jasno šta imaju artemiti sa ovom temom?

+Jovan nije pripadao tom korpusu...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...