Arsenija Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Ono,iskrena da budem,isla sam i na aikido 2 dana,dok nisam shvatila koliki je manijak instruktor,sta sam znala tad kad sam imala 15 godina.Elem,ko kaze da tu ne postoji tehnika disanja? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Тачно, прецизно и јасно! Само да додам да је Јога првобитно и представљала Безмолвије, Исихију, Смиреноумље. Наше Православље то управо и поседује вековима. Дакле, ако хоће неко да се бави ПРАВОМ Јогом....изволте....ИСИХАСТИЧКИ НАЧИН ЖИВОТА У ЛИТУРГИЈСКОМ ОКРИЉУ ЦРКВЕ. Паметном доста! Sa ponekom vezbom u slobodno vreme, ako praktikuje sportse aktivnosti ili je na terapiji. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Ono,iskrena da budem,isla sam i na aikido 2 dana,dok nisam shvatila koliki je manijak instruktor,sta sam znala tad kad sam imala 15 godina.Elem,ko kaze da tu ne postoji tehnika disanja? Postoji i u borilackim vestinama, sam svestenik Oliver to i pise, samo ne baca anatemu na one koji jos praktikuju. za jogu mu je jednostavnije reci, posto je slabije poznaje Bez sale, onaj poslednji deo svestenikovog obrazlozenja je najbitniji deo i ja ga podrzavam. Ubi nas nr znanje Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Не треба нож. Јабука може и руком да се преполови. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Ubi nas neznanje, ili hocemo da idemo linijom manjeg otpora. Non -stop drobimo ovde o molitvi,i to nije za dzabe. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Не треба нож. Јабука може и руком да се преполови. Јел тако Тодоре? Само треба снажна рука. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Ubi nas neznanje, ili hocemo da idemo linijom manjeg otpora. Non -stop drobimo ovde o molitvi,i to nije za dzabe. Pa upravo o tome se i radi, molitve nema pa nema a ljudi su je žedni. Ozbiljno ovo kažem, ljudi su žedni molitve i ja verujem duboko u ono što sveštenik Oliver piše na tu temu i ja se plašim, da će neki zameniti praktikovanje hindus joge umesto tihovanja u molitvi ali stvari ipak moramo, da nazovemo pravim imenima. Isusova molitva je zakon. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Јел тако Тодоре? Само треба снажна рука. Iz borilačkih veština? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Iz borilačkih veština? Ма јок бре. Она широка, домаћа...формирана лопатом, ашовом... Volim_Sina_Bozjeg and Натан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Ма јок бре. Она широка, домаћа...формирана лопатом, ашовом... Pravoslavna? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Јел тако Тодоре? Само треба снажна рука. Да. Ми сељаци је уватимо палчевима тамо код петељке и располутимо очас посла. И правимо се важни. Буде тачно лапо-лапо. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Pravoslavna? ТА брате...Тааа ! ...и сељачка, што би рек'о Тодор. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Gresna mi dusa. :-D Sutra je 1.jul,Arsenija se vraca sa godisnjeg odmora u zizu pozrtvovanja.Necemo se cuti,a ni videti,kao ni do sad.Ostajte mi u ljubavi kojom vas Hristos ljubi i setite se mene gresne u molitvama svojim,jer ako je u ovom trenutku nekome potrebna molitvena pomoc,to sam ja.Pozdrav i ostajte mi sa Bogom. :-* Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 ТА брате...Тааа ! ...и сељачка, што би рек'о Тодор. Ne spinujem niti trolujem, cilj mi je da iskažem, možda baš na ovoj temi, da nekim opitom u mom okruženju, među ljudima dobrim i lošim, bližim i daljim, Pravoslavlje sve više i više postaje za njih manje upućenih, dosadno, zatvoreno i lopatasto. Joga je trenutno "moda" što bi se reklo a mi na iskušenju. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Gresna mi dusa. :-D Sutra je 1.jul,Arsenija se vraca sa godisnjeg odmora u zizu pozrtvovanja.Necemo se cuti,a ni videti,kao ni do sad.Ostajte mi u ljubavi kojom vas Hristos ljubi i setite se mene gresne u molitvama svojim,jer ako je u ovom trenutku nekome potrebna molitvena pomoc,to sam ja.Pozdrav i ostajte mi sa Bogom. :-* Ljubimo te, molimo se i volimo te. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука