Дуња Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Са друге стране имамо неколико вас великосхимника, које је Бог удостојио да знате оно скривено у људима. Па тако рецимо ти, у свом пречистом испољавању хришћанства, оцењујеш ко је какав и због чега је такав, и то по једној фотографији за коју си се ухватила као пијан плота. И тако ти у својој опијености сржи Православља осудиш оне за које кажеш да су судије и које називаш великосхимницима и срцезналцима. "Свети Златoуст рече да се џаба затвараш и у ћелију своју, због молитве, ако ти срце није чисто." Ово је баш лепо речено. Каже Православље и да уз срце чисто иде и дух скрушен. - па ће понашање скрушеног човека бити скрушено. Tumaralo. and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Они су светски прваци. Ви сте ништа. Чисто Јеванђеље. ВИЛМА, Tumaralo. and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Мало пристојности неће да шкоди. Реците ако имате шта паметно, а ако не да предузимамо мере... 8086.gif JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 :.. mislim, bolje ništa nego onako osakaćeno išta. Crveni Baron, Иван Ивковић and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Слажем се са Браниславом. Урадили су оно што сви ми пропуштамо да чинимо, а то је да проповедамо Христа са балкона и тргова. Наравно, то је и истицање захвалности Богу. Као и показивање да је успех ту што су се поуздали у Бога, а не само у свој таленат. Гледање на молитву Оче наш, као индивидуалну молитву, је тотално погрешно. Зар заборављамо на њено саборно говорење у храму током литургије? У том тренутку су од платоа направили највећи храм икада, и сам догађај литургије пренели на плато. Човек Жоја and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 ( осећам се тако прљаво кад мушкарцу кажем ...лепи ). Hahaha, e hvala ti Bane za ovo, najbolja replika na celoj temi ... Broken and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Па да видиш и јесте. Они су тако неискусни и млади учили од оних који су их водили, па су то што су научили применили. А применили су тако да су њихови међусобни односи доведени на ниво који им је омогућио да направе сложан тим и да као заједница успеју у остварењу циља око којег су се окупили. Никога нису пљували, није било горчине, зависти...било је вере и слоге. И резултат није изостао. Зато, да поновим, све што дежурни критизери могу то је да *цензура*. Увек је вера присутна, него је питање каква је. Пошто себе сматраш јуродивим, како си пар пута навео, вероватно знаш да се неке славе, новци, титуле и злата добијају и другим путевима (ништа не тврдим, нити бих се усудила да тврдим када је ова екипа у питању, нека је њима све то на радост и спасење, не бих волела да се неко сада закачи за ово), о чему веома лепо говори човек у клипу који је на претходној страни Иван Ивковић поставио. Тако да, свака част на труду, вољи и доброј намери, успеху фудбалера, али се никако не могу убедити да онакво понашање окупљених одашиље дух хришћанства. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 И тако ти у својој опијености сржи Православља осудиш оне за које кажеш да су судије и које називаш великосхимницима и срцезналцима. Хехехе, али неће ти проћи ова замена теза. "Свети Златoуст рече да се џаба затвараш и у ћелију своју, због молитве, ако ти срце није чисто." Ово је баш лепо речено. Каже Православље и да уз срце чисто иде и дух скрушен. - па ће понашање скрушеног човека бити скрушено. Како је мудро то наше Православље, сходно томе у духу смирења - опрости :bendoff: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Али неки људи, па још хришћани, у свом јаду, беди, чемеру и чамотињи индивидуалности нису кадри да "скину капу" и кажу "свака част". Ali to si rekao već pet puta. Ko je hteo da pročita pročitao je. Mislim, slobodno možeš i nešto drugo da napišeš. Ah, da, sada će jedno od ona dva koja su ti još jedino preostala: ili - slepče jedan, ili - administracijo moderacijo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Hahaha, e hvala ti Bane za ovo, najbolja replika na celoj temi ... I ti brate promeni taj nick, prosto navodis na gresne misli sa njim ... Лазар Нешић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 I ti brate promeni taj nick, prosto navodis na gresne misli sa njim ... Dobro,kod žena to nije toliko sablažnjivo. Primamljivo zvuči, Lepi...Lepi...da, mora da je stvarno lep, ju-hu ! SHADOWS OF THE LIGHT and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Хехехе, али неће ти проћи ова замена теза. Како је мудро то наше Православље, сходно томе у духу смирења - опрости :bendoff: Немам шта да ти опраштам јер ти ништа и не замерам. А што се "замена теза тиче" сва моја негативна критика је усмерена на приказано понашање масе и ништа друго. Нисам написала ни да је тај и тај лицемеран, нити да је малодушан или било шта слично, већ је поента мог писања да се хришћани не понашају тако. Али ето, као и увек, простре се више раличитих мишљења на исту тему, што, уосталом, оваква дописивања и читања и чине донекле занимљивим. Ако си саблажњиве природе, онда бих требала да ти затражим опроштај, али нећу јер не бих била искрена. Ово је као мали закључак мог дводневног баљезгарења којим сам уморила и себе, а камоли вас. Фидер је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Па да видиш и јесте. Они су тако неискусни и млади учили од оних који су их водили, па су то што су научили применили. А применили су тако да су њихови међусобни односи доведени на ниво који им је омогућио да направе сложан тим и да као заједница успеју у остварењу циља око којег су се окупили. Никога нису пљували, није било горчине, зависти...било је вере и слоге. И резултат није изостао. Зато, да поновим, све што дежурни критизери могу то је да *цензура*. Meni nije jasno kako ne kapirate sve vreme gde je najveci probem. Zivimo u zemlji gde se kao pravoslavno izjasnilo 90% gradjana (90% EJ!, skoro cela nacija). U takvoj zemlji, gde je pravoslavlje utkano u samo bice nase nacionalnosti i gde je odziv toj religiji skoro pa nezabelezen u modernom svetu, stvari poput "oce nas" na javnim mestima bi trebalo da su deo rutine i da niko u tome ne vidi nista neobicno niti da u tome vidi nesto ekstremno dobro... jednostavno takve stari bi trebalo da su svakodnevne i normalne... A nisu... Aj sto ateisti gundjaju, to nije tolki problem ( da malo razmisljate ne bi ste se na to ni osvrnuli) ali JESTE problem sto vi pocinjete da se prema tom cinu odnosite kao prema cudu nevidjenom... Ako je u pravosalvnoj zemlji "oce nas" posle pobede na sportskom takmicneju ravno cudu, onda ste kao crkva u jos vecem cabru nego sto sam se nadao, drugari... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Allahu akbar, osvojismo zlato najzad ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 https://youtu.be/ANQspcmfhJU "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука