Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Mozes biti preko satelita, pred celim svim danasnjim ljudima na planeti vidljiv a da se pri tom ne molis, da bi te drugi videli. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Ако се буквално тумачи стих из ЈпМ, како то да један (тада Еписком) Митрополит врти бројаницу пред камерама? Јасно је шта монах ради док врти бројаницу. Питам да ли је по твом мишљењу у реду што се све то дешава испред тв-а ? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Наравно да је у реду. етид: касно си едитовала поруку, па нисам видео питање Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Наравно да је у реду. Брате мили ниси више напоран! Фидер је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Ovo je prva reprezentacija, koja se javno zahvalila Bogu jer postoji. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Није поштеније јер није истина све наведено. Само ме занима како овакво понашање неко сматра исијавањем (хришћанске) радости (мислим на саму лакрдију од дочека ових момака, а не на њихов успех колико год да је успех). Радост не треба да се манифестује у оваквом спољашњем, световном радовању, већ оно пребива у смирењу и област је унутрашњег живота. Заиста се упињем да пронађем ту природну и чисту радост на приказаној фотографији, али не иде. Изгледа да је моје око рђаво. А, да, и најважније када је понашање у питању - хришћани су позвани да радије посећују места где је мука, беда и жалост (Тања1 је јако лепо срочила мисли на ту тему, у духу великих ауторитета Цркве), а не различите позорнице где се урла, једе, пије, пева, и весели без смисленијег, узвишенијег повода. @ Милош Бг И мени је жао неспособности да се направи граница између истинске радости и атмосфере празнославља са оне фотке која се сматра изразом радовања, и то ни мање, ни више, него хришћанског. "Не требају здрави лекара него болесни." ( Мт. 9,12) Каква је радост,весеље и читава атмосфера била на местима где су се окупљали одбачени слојеви јеврејског друштава ( блуднице, грешници...) у Христово време ? Не одлази ли Исус међу њих и проповеда им еванђеље о Царству ? Не позива ли их на братску љубав јер су сви деца истог Оца који је сам Љубав ? Ти мораш са свећом да уђеш у мрак, па макар и да је најмања свећа неком можда буде довољна за почетак Пута. Мени је ова прича са дочеком актуализација еванђеља у наше време. Селектора пре свих и фудбалере који су се око њега окупили гледам као сејаче семена. Ко зна, можда неко из те масе баш у том догађају препозна позив Божији. Ја се селектору дивим. Volim_Sina_Bozjeg and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Ово дивљење над чином фудбалера и селектора прераста у неку врсту еуфоричне вербалне мастурбације. Оладите мало ... Иван Ивковић and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Оладите мало ... Ево нешто 'ладно... https://youtu.be/OBWuppMcIB8?t=1h14m14s Tumaralo., Лазар Нешић, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Lepo ljudi slave... niko nista ne pali i i ne gori... "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Ево нешто 'ладно... https://youtu.be/OBWuppMcIB8?t=1h14m14s "Знате ли ко ту највише ужива? Силе из поднебесја." Иван Ивковић and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Ово дивљење над чином фудбалера и селектора прераста у неку врсту еуфоричне вербалне мастурбације. Оладите мало ... Лепи ( осећам се тако прљаво кад мушкарцу кажем ...лепи )...ја нпр. никад не бих написао било шта на ову тему да нисам имао прилике да прочитам не баш лепе критике читавог догађаја.. Мени изгледа да људи користе своје таленте на добро. Не видим шта је ту проблем ? Човек Жоја and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Ово дивљење над чином фудбалера и селектора прераста у неку врсту еуфоричне вербалне мастурбације. Оладите мало ... To je ono sto kazu da dokon pop i prasice krsti .. Ljudi osvojili medalju, proslavili, razisli se kucama i vec na treningu za sledece utakmice a ovde ne prestaje palamudjenje ... ) Лазар Нешић, Дуња and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Мени је ова прича са дочеком актуализација еванђеља у наше време. Селектора пре свих и фудбалере који су се око њега окупили гледам као сејаче семена. Ко зна, можда неко из те масе баш у том догађају препозна позив Божији. Могуће, то би била радост. Можда и неко из "синхронизације" тј. наизменичног скандирања 50000 људи: "Вучићу, педеру!" и изговарања "Оче наш" сконта где се заправо налази. Avocado, ВИЛМА and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Могуће, то би била радост. Можда и неко из "синхронизације" тј. наизменичног скандирања 50000 људи: "Вучићу, педеру!" и изговарања "Оче наш" сконта где се заправо налази. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука