Александар Милојков Написано Јун 21, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Bio si jasan Upucujes na to da religija treba da resi taj prblem s obzirom da ona jedina preporucuje sto vecu distancu izmedju nas i nase prirode i cak pobedu svoje prirode vidi kao ekstremno pozitivnu stvar. Za mene potpuno promasen koncept... Не религија, већ човек. Није ствар у слушању било чије препоруке већ о властитом просуђивању. Мени је то ненормално зато што тако осећам а не зато што ми то нека религија говори. Наравно, не мораш да се сложиш са мојим концептом. Ја своје концепте никоме не намећем. Никоме нисам газда, осим у својој породици. Али и ту кроз разговор и разумевање, а не као деспот. cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Неуспео покушај оправдања похоте и то готово увек једносмеран. Драга моја без иницијалног импулса нема ни експлозије,или што кажу "док куја немрдне репом ни пас недође да је оњуши". Тако да заобиђи нас са тим теоријама да се неко оправдава, ако девојка ако не даје повода мушкарцу нико је неће дирати. Има милион примера где су младе девојке добровољно ушле у интимне односе са старијим мушкарцима из неког интереса или користи, моје мишљење је да су подједнако криви и мушкарци и девојке који се упуштају у такве авантуре нетреба осуђивати само мушкарце :bleh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Kako i gde da neko ko ima 26 upozna i startuje devojku od 15-16 godina?To je pitanje... P.s.Osecam da ce A.Milojkov posle ove teme da postavi videonadzor oko kuce mu,da ce da kupi lovackog psa ili da ce intenzivno da krene sa nekim borilackim sportom...za slucaj da se stvari otrgnu kontroli. :-D Ne zamerite. ИгорМ, Александар Милојков and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 21, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 P.s.Osecam da ce A.Milojkov posle ove teme da postavi videonadzor oko kuce mu,da ce da kupi lovackog psa ili da ce intenzivno da krene sa nekim borilackim sportom... Ма већ "удварачи" штрецају од мене, не брини. 190 цм, 100 кг, теретана... Ма, не бих се ни ја качио са мном. ИгорМ, Mилена КШ and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Не религија, већ човек. Није ствар у слушању било чије препоруке већ о властитом просуђивању. Мени је то ненормално зато што тако осећам а не зато што ми то нека религија говори. Наравно, не мораш да се сложиш са мојим концептом. Ја своје концепте никоме не намећем. Никоме нисам газда, осим у својој породици. Али и ту кроз разговор и разумевање, а не као деспот. To je to. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Inače medju ljudima vlada vrlo raširena predrasuda da mladima do vijeka recimo 16-23 godine ide glavno o sex i kako ko izgleda fizički što u praksi, u realu nije tačno. Mladima u toj dobi je važnije kako se osjećaju s nekim u društvu, prijatno, neprijatno, zabavno ili se dosadjuju s tom osobom, imaju li zajedničkih tema za razgovor a tek tamo na 3, 4 ili 5 mjestu je sex. To može izgledati paradoxno na prvi progled, svako si kaže, ah, ti mladenci i cure kipe hormonima a da im ne bi bio sex na prvom mjesto, nemoguće. Ali zaista je to tako. Tek u vijeku iznad 23-25 godina, oko 30 kad pishički i emocionalo dobro "oguglaju" i nauče se glavnu lekciju da se ne moraju zaljubljivati u svakog s kim se negdje nadju nasamo (neko se to ne nauči nikad) onda se sex polako ponovo vraća na neko od prednjih mjesta ali i istovremeno rastu i u zrelosti pa je na sreću to popraćeno i jačim osjećajem odgovornosti. No kad se kod nekih od njih taj osjećaj odgovornosti zaglavi i ne pojavi se nikako ili samo djelomično a sex udari punom snagom tamo oko 30 to može biti problem. Potom bivaju nevjere u braku, razvodi itd. Ili ostanu stari mladenci jer im tako konvenira živjet bez obaveza i mjenjat partnerke svakih par mjeseci ili ih imat čak dvije ili više istovremeno.Inače se mladii 16-23 godine osjećaju često vrlo trapno i neprijatno ako se nadju s nekim u krevetu a ne osjećaju ništa prema toj osobi. Tim starijim od 25 je već to manje-više skoro svejedno, sport, relax baby... Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 P.s.A sad ozbiljno ,pre mesec dana sam sanjala nesto....jednog svestenika i profesora na Pbf...pa me zanima da li je to taj,a imam utisak da jeste.Tesko meni...stalno sanjam neke grozomorne stvari.Sinoc neko dete hoce da mi otmu cigani,a ono malo,plavo,prelepo,pa ce da bude svestenik kad poraste....vozi biciklu sa 3 tocka...itd.Jedva sam spasila dete.Ako neko zeli moze da mi posalje poruku sa inicijalima,bice dovoljno...Zelim da znam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Има, јер се ни заљубљивање не може контролисати. Генерално рећи да цуре то изазивају својим облачењем и понашањем је... нетачно у најмању руку. И сад испада да се чича не би заљубио у малољетницу само да се није облачила на одређени начин, посредно га провоцирајући. Одговор на дио тог питања је једноставан - неко гледа и тијело и душу и ум, а неко тијело. Неко сазри да воли зрело, а неко остане да воли незрело и младо. Е сад зашто то, питање је заиста. Као прво силовањем се сматра сексуални однос са женом против њене воље. Тако да то што причаш нема везе са темом. Као друго сматрам да су у данашње време за такве односе криви подједнако и мушкарци и младе девојке које им дају повода за такво понашање. Зато кажем да има милион примера где су младе девојке добровољно ушле у интимне односе са старијим мушкарцима из неког интереса или користи, а има и примера где су старији мушкарци нудили новац или неку другу услугу која је привукла младу девојку да уђе у интимне односе са старијим мушкарцем. Има и случајева где међу младим девојкама влада мишљење да је нормално и у тренду бити у вези са старијим мушкарцем, па случајева где старија девојка заведе млађег мушкарца, итд.. За ово сто се данас дешава су подједнако криви и мушкарци и девојке који се упуштају у такве авантуре нетреба осуђивати само мушкарце :bleh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 ... 190 цм, 100 кг, теретана... Ма, не бих се ни ја качио са мном. Mилена КШ, GeniusAtWork, Александар Милојков and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 нетреба осуђивати само мушкарце :bleh: Jasno da ne treba, još od Adama koji je bio tako izmanipulisan Evom i zmijom su muški ovako dovedeni pred svršen čin, naivni, ucjenjeni i preveslani ko žedni preko vode. Muški su uvijek bili ti koji su za sve ceh platit morali a ništa od toga nikad nisu imali, samo probleme. Samo sad umjesto Eve i zmije imaju ženu i taštu. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Драга моја без иницијалног импулса нема ни експлозије,или што кажу "док куја немрдне репом ни пас недође да је оњуши". Ово неумесно поређење си написао већ три пута. Реч је о људима, не о поривима у животињском свету. Тако да заобиђи нас са тим теоријама да се неко оправдава, ако девојка ако не даје повода мушкарцу нико је неће дирати. Опет оправдање похоте. моје мишљење је да су подједнако криви и мушкарци и девојке који се упуштају у такве авантуре нетреба осуђивати само мушкарце Верујем да је твоје мишљење, тј. једна од варијанти твог мишљења (поред Да девојка од 16 не даје повода неби момак од 26 реаговао. То је суштина проблема...) Mилена КШ, Лидија Миленковић and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Jasno da ne treba, još od Adama koji je bio tako izmanipulisan Evom i zmijom su muški ovako dovedeni pred svršen čin, naivni, ucjenjeni i preveslani ko žedni preko vode. Muški su uvijek bili ti koji su za sve ceh platit morali a ništa od toga nikad nisu imali. samo probleme. Samo sad umjesto Eve i zmije imaju ženu i taštu. Srce moje... kako li ostadoste živi sve ove vekove, tako jadni, naivni i izmanipulisani...c,c,c Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Srce moje... kako li ostadoste živi sve ove vekove, tako jadni, naivni i izmanipulisani...c,c,c Da, a zbog te jabuke čitav taj cirkus, istjeraše ih i iz Raja, bolje onda da je nisu ni probali, baš skupa šala. Raj za jabuku, skupo mu je Eva to prodala.. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 skupo mu je Eva to prodala.. Ко му је крив што је испао глуп. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Ко му је крив што је испао глуп. Pa bio prelešćen nečim valjda, niko to nije u stanju shvatit, ko da je trampio Ferrari za Fiću. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука