Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 1, 2009 http://www.myspace.com/brianheadwelch Погледајте профил бившег гитаристе групе Korn, која је једна од најпознатије метал групе на свету. Овде можете видети шта значи кад једног очајника који је имао "све" на свету, оно што сваки човек везан за материјалне ствари може да пожели, додирне Бог, кад га Христос загрли! Погледајте видео на његовом профилу, а ко воли метал-рок музику нека послуша и песму Adonai (на јеврејском то значи Господ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 може и слика.... 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 мени је Том Хенкс упечатљив, слично је прошао и дошао до Православља као ја. преко католицизма, протестантизма, до Православља преко жене 0442_feel http://www.theorthodoxchurch.info/blogs/news/2009/05/tom-hanks-is-happy-to-be-member-of.html клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Веома је тешко то рећи,сви су велики верници пред камерама углавном,и када дају интервјуе. Сви су били највећи верници када се упокојио наш патријарх,тако да... Ево,ја што знам,то је да кад год одем у манастир св. Стефана у Сламцима,видим оног нашег кошаркаша Томашевића. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Сланци се зове место 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ДРАГУТИН ТОПИЋ ДАЛЕКО ИСПРЕД СВИХ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ????????? ???? рече: мени је Том Хенкс упечатљив E vala i ja se obradovah! Ura za Foresta Gampa! 0442_feel A šta ono beše sa princom ?arlsom? Jel on i dalje povremeno 'pobegne' na Svetu Goru? Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Морам да искажем своју радост и дивљење везану за глумца Николу Пејаковића. Од безбожника постао је ревносни Хришчанин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Мој уважени професор, садашњи министар вера господин Богољуб Шијаковић. Ванредна личност, заиста. Виђам је на свакој Литургији и редовно се причешћује са својим синчићем: И њу редовно виђам, скромну, мирну и христољубиву госпођу: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 А је л` се рачунају епископи у познате личности? :smiley: Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Глумац Андреј Шепетковски (иначе у броју Православља посвећеном Патријарху Павлу пише да је глумац,ђакон). Иначе овај глумац чтецира у храму Св. Тројице иза Храма Св.Марка у БГ-у (Руска Црква),а видео сам га једном и у храму Св.Саве на врачару за време Литургије. Иначе певачица Сања Ђорђевић долази како-кад (вероватно не може баш редовно због природе посла којим се бави) и причешћује се,ево данас се баш причестила и узела нафору коју сам ја држао :smiley:. Глумац Ненад Маричић (Хаџи) "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ....Мирјана Јоковић,Тања Бошковић,Петар Божовић,Небојша Дугалић.... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Бода Тајсон ми је најјачи лик ! 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Ivan Bosiljcic Nebojsa Dugalic Neko pomenu i Nenada Maricica.... ove godine su on i Ivan Bosiljcic bili na Vaskrs u Jerusalimu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука