Jump to content

Славни (а) хришћани :)

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

Препоручена порука

То да је неко крштен у Православној цркви не значи аутомтски да је и нормална и добра личност..., зато је Господ и рекао да по делима судимо...

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Па ако би заиста дала толики новац за Цркву, а ти не би, закључак, ко је бољи човек сам се намеће (без обзира на степен огреховљености).

А ти дословце верујеш Венди? И где сам ја написао да не бих дао толики новац за Цркву,да га поседујем?

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Глумац Богдан Диклић, био је на предавањима у парохијском дому цркве св.Александра Невског

Не желим да будем злурада,али морам да питам - Да ли је са вама комуницирао на српском или хрватском језику? Немам ништа против хрватског језика, али имам против људи који у Србији причају екавицом а у Хрватској ијекавицом. За оне који не знају, недавно је гостовао на неколико хрватских телевизија и причао је на новокомпоновном хрватском језику. Напомињем да је Богдан Диклић рођен у Вуквару и нормално је да зна хрватски језик, али не видим разлога да после толико година проведених у Србији и Београду, има потребе да се додворава комшијама на тај начин, јер ако се није доказао и показао као глумац, нагласак му сигурно неће помоћи у задобијању популарности....или грешим....

мени је то ок ...

''свима сам био све'' ...

лично, немам предрасуде према ''хрватском'', свако може да прича како оће.

на страну што су очували боље српски од нас.

Ova obrijana je mensčini lezbejka.... Nisam siguran.... Proveriću sa Lajkom pa javljam 4chsmu1 .....

свако од нас има неку страст која се испречава између нас и Господа ...

али то не значи да се и не кајемо за њу ...

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Па ако би заиста дала толики новац за Цркву, а ти не би, закључак, ко је бољи човек сам се намеће (без обзира на степен огреховљености).

А ти дословце верујеш Венди? И где сам ја написао да не бих дао толики новац за Цркву,да га поседујем?

Верујем свима док се не покаже супротно.

Па ниси написао ни да би дао.

Подели на овим сајтовима

Верујем свима док се не покаже супротно.

Па ниси написао ни да би дао.

Нисам написао јер ми није ни постављено питање,као што је Венди било постављено. Није ни Венди написала будзашто,већ зато што јој је постављено питање. А што ми ти не поставиш исто или слично питање?

Венди је тек после постављеног питања открила своје намере,да јој није било постављено ти не би ни знала да би она дала милион евра за обнову православних светиња,што не значи да не би,зар не?

Тако да,ако се ја нисам изјаснио по том питању,не значи да не бих,нити да бих,дао позамашну своту новца у поменуте сврхе. Ерго,докле год нисам написао афирмативан или негативан одговор на актуелно питање,ти не знаш ништа о мојим плановима са новцем,и стога те молим да не предвиђаш и спекулишеш нешто о чему немаш ама баш везе.

А како си већ написала да верујеш док се не покаже супротно,веруј да ћу дати милион евра за обнову православних храмова широм Србије док не добијем и потрошим их у неке друге сврхе.

Благовремено ћу ти послати финансијски извештај о потрошеном новцу,и онда ћеш моћи адекватно и једино исправно да просудиш.

Жива била!

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Предраг Смиљковић - Тика Шпиц

Постављена слика

ја сам на Хиландар ишао ове године 8 јануара , тада се са хиландара за Београд поводом снимања серије хитно враћао Тика Шпиц , причам са једним братом Нешом и тек он каже е знаш ко је био каже Тика Шпиц , човек је побожан у Хиландару свеноћно бдење траје од 2 до 5 и литургија од 5 до пола 7 , он је долазио редовно није седео никад  увек је стојао. Добар човек само много га изобличи серија Бела лађа.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Глумац Богдан Диклић, био је на предавањима у парохијском дому цркве св.Александра Невског

О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст).

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

Не желим да будем злурада,али морам да питам - Да ли је са вама комуницирао на српском или хрватском језику? Немам ништа против хрватског језика, али имам против људи који у Србији причају екавицом а у Хрватској ијекавицом. За оне који не знају, недавно је гостовао на неколико хрватских телевизија и причао је на новокомпоновном хрватском језику. Напомињем да је Богдан Диклић рођен у Вуквару и нормално је да зна хрватски језик, али не видим разлога да после толико година проведених у Србији и Београду, има потребе да се додворава комшијама на тај начин, јер ако се није доказао и показао као глумац, нагласак му сигурно неће помоћи у задобијању популарности....или грешим....

глумица Соња Колачарић, честа на службама у цркви Св. Александра Невског

Соња Колачарић о глуми, вјери, љубави http://www.svetigora.com/node/5748

Заједно смо биле на концерту у мом граду поводом акције ''Подигнимо ступове''. Изузетно блага и фина девојка. Од свих учесника на мене је оставила најјачи утисак својом смиреношћу и питомошћу.

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

Negde sam čuo da Bogdan mariše ženu pravo (što i nije tako loše  4chsmu1), ali eto kažu ovi pravoslavci ovde da to i nije baš hrišćanski ......

Хехе, а ти мислиш да јесте???

Ето, нисам знала да је и насилан, али добро... Није на нама да судимо.....

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

Иван  bliss jeeee

Видјех да сте га већ спомињали, али нико није "качио" овај клип.

И Јелену Томашевић нико не спомену  0442_feel

"Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to."

Iz Ja-grada u Ti-grad

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...