Јаков. Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Da li bi izbor za moderatora i admina mogao da bude narodni. Da se održava svake godine i da moderatori - admini podnose referat. da to ne bude u zatovrenom admin delu nego u javnom - narodnom. Ima dosta admina - modova koji ne učestvuju aktivno u radu foruma ili to rade na prilično loš način (po oceni i po kritikama forumaša), tako da se stiče utisak da je apsolutistička moderatura na ŽRU, a sam forum nije takav. Jeste da Cvele ima završnu reč u svemu, ali hoćemo glas naroda da se čuje... Jer narod je ŽRU DEMOKRATIJA - IZBORI - NAROD Ja predlažem Dragija za moderatora. Čovek je toliko dugo na forumima a nikad nije bio ništa. Ima i broj poruka veliki i aktivan je i mlad je, i ima para da finansira ŽRU, i neoženjen je, i .... NAROD HOĆE DRAGIJA OSTAVKE, OSTAVKE, OSTAVKE.... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 11122.gif' class='bbc_emoticon' alt='eheeeej' /> 1405_love 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 ako nece demokratiju, onda REVOLUCIJA eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 "тако то бива кад се превише снива а уствари се врло мало зна..." eheeeej "а Гавранић, где је Гавранић??" НЕАМ' ПОЈАМА ЈА САМ СТИГО' ИНКОГНИТО! 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Када будемо све одрадили, онда ћемо да на три месеца ирамо по једном мода "из народа" кога ће народ да изабере. То је највише што ово наше друштво може да дадне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 E ljudi, pošto braća i sestre smo samo za vreme praznika... stvarno je pad. Nešto sam sad oko statistike se bavio i ispada da je ŽRU prilično postao zatvoren. Mislio sam da će sa čatom i tim nekim novinama doći i do veće zainteresovanosti, ali ne. Na čatu su uglavnom oni ljudi koji inače pišu na forumu i nema širenja kruga onih forumaša koji pišu. Već dolazi samo do smanjivanja poruka a i pojavljivanja forumaša. Kako promeniti situaciju? 1. Rezovima 2. Nekom boljom reklamom 3. Nekim boljim pristupom 4. Ljubavlju 5. Tu samo Bog pomaže Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Да се уведе чланарина, може првих месец дана бесплатно док се навучеш. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Da li bi izbor za moderatora i admina mogao da bude narodni. Da se održava svake godine i da moderatori - admini podnose referat. da to ne bude u zatovrenom admin delu nego u javnom - narodnom. Ima dosta admina - modova koji ne učestvuju aktivno u radu foruma ili to rade na prilično loš način (po oceni i po kritikama forumaša), tako da se stiče utisak da je apsolutistička moderatura na ŽRU, a sam forum nije takav. Jeste da Cvele ima završnu reč u svemu, ali hoćemo glas naroda da se čuje... Jer narod je ŽRU DEMOKRATIJA - IZBORI - NAROD Ja predlažem Dragija za moderatora. Čovek je toliko dugo na forumima a nikad nije bio ništa. Ima i broj poruka veliki i aktivan je i mlad je, i ima para da finansira ŽRU, i neoženjen je, i .... NAROD HOĆE DRAGIJA OSTAVKE, OSTAVKE, OSTAVKE.... simpa mi ovo da nikad nije bio nista eheeeej ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 eheeeej Гласам за предлог бр. 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Да се уведе чланарина, може првих месец дана бесплатно док се навучеш. 1405_love Паметно. eheeeej У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 1405_love Гласам за предлог бр. 4 ja bi stvar prepustila ipak Bogu,za svaki slucaj eheeeej ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 eheeeej Гласам за предлог бр. 4 Боље је бр. 5. У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Ja predlažem Dragija za moderatora. Čovek je toliko dugo na forumima a nikad nije bio ništa. Ima i broj poruka veliki i aktivan je i mlad je, i ima para da finansira ŽRU, i neoženjen je, i .... NAROD HOĆE DRAGIJA simpa mi ovo da nikad nije bio nista eheeeej Блажени јесте који никад нисте били модератори... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Ja predlažem Dragija za moderatora. Čovek je toliko dugo na forumima a nikad nije bio ništa. Ima i broj poruka veliki i aktivan je i mlad je, i ima para da finansira ŽRU, i neoženjen je, i .... NAROD HOĆE DRAGIJA simpa mi ovo da nikad nije bio nista 1405_love Блажени јесте који никад нисте били модератори... eheeeej ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 simpa mi ovo da nikad nije bio nista eheeeej Nije imao kuj da ga gura. Štela radi svuda. Sad kada je on prepoznat od naroda kao Mesija u moderaturi... samo da ga i ostali prepoznaju Znam da će ovi prvosveštenici (modovi i admini) to teško da vide. Oni nisu prepoznali ni MESIJU, a kamoli će Dragija.. Ali zato je tu narod, to jest forumaši... Ima još tu koji mogu pred njim ići i širiti dobru vest i činiti ŽRU legendarnim, ali prvo da ONI prepoznaju Dragija. DRAGI, DRAGI, DRAGI za narod si BLAGI, BLAGI, BLAGI a za ološ SILA ko u gori vila. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука