Jump to content

Да сам ја модератор..Demokratizacija foruma?..

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Што да не, ако тако искрено верујеш.... 0104_cheesy

to je k'o kad bi Meda radio dnevni horoskop za "Blic"  dada

Али чекај, Меда не верује да је астрономија добра а ти  верујеш да је атеизам добар.....

Данас сам баш мислио , ради тебе, да покренем тему (расправу) "Које су користи од атеизма на личном плану?". Само се болим да ови националисти не спамују овако интересантну тему... 0409_feel

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

можеш да је покренеш....bendoff

(али у заштићеном делу форума, где само "изабани" могу 0405_feel, можда те муслима преобрате у њихове 0110_hahaha)      

Подели на овим сајтовима

Што да не, ако тако искрено верујеш.... 0104_cheesy

to je k'o kad bi Meda radio dnevni horoskop za "Blic"  0405_feel

Али чекај, Меда не верује да је астрономија добра а ти  верујеш да је атеизам добар.....

Данас сам баш мислио , ради тебе, да покренем тему (расправу) "Које су користи од атеизма на личном плану?". Само се болим да ови националисти не спамују овако интересантну тему... 0110_hahaha

Meda nije astrolog , ja nisam vernik (pravoslavac , u ovom slučaju) , tako da je u redu to što rekoh ...

Što se teme o ateizmu tiče ...

ukratko :

za tebe

... je "normalno" biti vernik , pa sad JA treba da se dosećam koje imam koristi zato što ja nisam vernik

za mene

... je normalno ne biti vernik ... a , vernici neka razmišljaju koje koristi imaju od toga što su vernici

znači , svako gleda sa svoje strane ... nema svrhe pokretati temu ... možda

pokreni je ti , ako hoćeš , a ja ću sigurno učestvovati na njoj !

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Али оче, ја видим теме о исламу у овом делу где се виде последњи одговори.

То је зато што су неки чланови покернули теме о исламу у пдф-у "религије". То није проблем. Не можемо то ускраћивати људима, пошто сами не виде пдф "религијски разговори" где је покренуто на десетине врло живих и врло занимљивих тема.
Па џаба онда отварање ПДФ.
Мислиш затварање?

У "религијама" се кад-кад нешто напише. Овамо на овом затвореном је невероватно живо, дасу неке теме за два -три дана постојања достигле преко 40 страница. Опет, ви покренитетеме које вам се допадају, па ће оне прве бити на листи.

Супер, сад је о исламу и ПДФ и теме у религији.

Муслимани их отварају где стигну.

А мени се слоши кад отворим форум и видим редовно 5 порука о исламу.

Можда да дођем кад прође пост, пошто се они појављују у току поста?

Подели на овим сајтовима

Опростите, шта је са о.Гораном - алиас Алефшин? Нема га већ дуго времена (или га ја нисам примећивао). Мени лично недостају његови постови, а по мени је он најзрелији (и духовно и на сваки други начин) администратор/модератор на ЖРУ. Свако добро желим њему и његовој породици. Мир од Господа и осталој браћи и сестрама.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

Мало прошири видике па се нећеш саблажњавати, и занимај се некако.... тако те неће бити брига ко колико пости...

klapklap 8084.gif klapklap klapklap

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li je ovo pravo mesto za ovu moju poruku pa premestite ako nije....

Primetila sam da ima dosta forumasa koji imaju adje da je nazovem titulu Misionar ispod njihovog nika. Sada znam zasto je tu ali moze nekim biti cudno ko je sve misionar ovde zbog razlicitih stavova koje iznose. Ljudi koji ovde dolaze retko i ne znaju zbog cega je to dodato nekim nikovima mogu biti zbunjeni. Mozda da im se da drugacije ime a ne Misionar?

crvenilo

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...