Гости Guest Оливера Написано Март 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 7, 2010 Nikada ne bi stavila moju temu o Svetoj Mariji koja se nalazi na ruskom podforum pod razno,jer Svetica ne zasluzuje,kao da je sakrivena.Zato molim moderaciju da je izbrishe a ne da mi premeshta. Za mene to nije casno.Razno ? Форум је намењен члановима који ће дискутовати на руском. У питању је тема Мать Мария ЖИЗНЬ (1891-1945). Ако ћете дискутовати на руском изволите, јер сте оставили само линк. У противном линк поставите у теми Руски православни веб, сем наравно, ако хоћете да дисутујете. Да за сваки линк који неко поставља остављамо тему, није могуће. Ако вам ово не одговара, избришите сами своју поруку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 7, 2010 Али оче, ја видим теме о исламу у овом делу где се виде последњи одговори.То је зато што су неки чланови покернули теме о исламу у пдф-у "религије". То није проблем. Не можемо то ускраћивати људима, пошто сами не виде пдф "религијски разговори" где је покренуто на десетине врло живих и врло занимљивих тема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Март 7, 2010 Пријави Подели Написано Март 7, 2010 Ja sam posatavila posebna tema o Majki Mariji,a stavila sam samo link,da ne opterchavam forum. Onda mi je premeshteno pod Razno,od moderatora. Nijesam znala da Svetica ne moze biti posebna tema,kada palachinke,heklanje mogu biti. Sada znam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 7, 2010 Ја сам преместила тему, да не буде забуне и сасвим јасно објаснила зашто. Немам шта да додам. Нико вам не брани да дискутујете на руском језику, ако га знате. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Март 7, 2010 Пријави Подели Написано Март 7, 2010 Kako god kazete! Znam ruski odlichno. 0705_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 7, 2010 Пријави Подели Написано Март 7, 2010 Али оче, ја видим теме о исламу у овом делу где се виде последњи одговори.То је зато што су неки чланови покернули теме о исламу у пдф-у "религије". То није проблем. Не можемо то ускраћивати људима, пошто сами не виде пдф "религијски разговори" где је покренуто на десетине врло живих и врло занимљивих тема.Па џаба онда отварање ПДФ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 7, 2010 Али оче, ја видим теме о исламу у овом делу где се виде последњи одговори.То је зато што су неки чланови покернули теме о исламу у пдф-у "религије". То није проблем. Не можемо то ускраћивати људима, пошто сами не виде пдф "религијски разговори" где је покренуто на десетине врло живих и врло занимљивих тема.Па џаба онда отварање ПДФ.Мислиш затварање?У "религијама" се кад-кад нешто напише. Овамо на овом затвореном је невероватно живо, дасу неке теме за два -три дана постојања достигле преко 40 страница. Опет, ви покренитетеме које вам се допадају, па ће оне прве бити на листи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 7, 2010 Пријави Подели Написано Март 7, 2010 O.Ivane,pošto je odlučeno da u "međureligijskim razgovorima" ne mogu da učestvuju oni koji imaju poziciju manju od "misionar",zanima me sa koliko poruka se postiže ta pozicija? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 7, 2010 O.Ivane,pošto je odlučeno da u "međureligijskim razgovorima" ne mogu da učestvuju oni koji imaju poziciju manju od "misionar",zanima me sa koliko poruka se postiže ta pozicija?Свако ко је расположен да води ове разговоре са људима других вера, то може добити, под условом да се понаша у складу са основним људским и верским нормама. У сваком случају, ако не жели да пише, може да чита. Дакле, обрати се неком од администратора, или мени на ПП, и добићеш титулу "мисионар" што подразумева да можеш учествовати и видети пдф "међурелигијски разговори" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 7, 2010 Kako god kazete! Znam ruski odlichno. 0442_feel Изволите онда дискутовати и писати искључиво на руском алфавиту (званичном руском писму), на форуму Дискуссии. На пдф-у Русија, може се писати и коментарисати и на српском. Једноставно, нисте до сад употребљавали руски алфавит. Ово није никква критика, само мало појашњење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 7, 2010 Пријави Подели Написано Март 7, 2010 Ivane, ja bih da pogledam taj forum , zainteresovao si me ! mislim , ako može ... samo da čitam ... duduk sam da bih nešto i pisao ! a, ako vidim da mi se ne sviđa , reći ću ... da mi ponovo zatvorite to , da mi ne pravi gužvu ... evo , klik na baner ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 7, 2010 Ivane, ja bih da pogledam taj forum , zainteresovao si me ! mislim , ako može ... samo da čitam ... duduk sam da bih nešto i pisao ! a, ako vidim da mi se ne sviđa , reći ću ... da mi ponovo zatvorite to , da mi ne pravi gužvu ... evo , klik na baner ... Важи брате, ево ставићу те ја у ред "мисионара". Одмах. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 7, 2010 ја сам га већ поставио... 0409_feel dada 0110_hahaha Добро је ово. Улични музичар је мисионар. Ко зна, чуда се дешавају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 7, 2010 Ivane, ja bih da pogledam taj forum , zainteresovao si me ! mislim , ako može ... samo da čitam ... duduk sam da bih nešto i pisao ! a, ako vidim da mi se ne sviđa , reći ću ... da mi ponovo zatvorite to , da mi ne pravi gužvu ... evo , klik na baner ... Важи брате, ево ставићу те ја у ред "мисионара". Одмах. Сад видим да ме је отац Иван претеко... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 7, 2010 Пријави Подели Написано Март 7, 2010 iscimaste se ko će prvi , a ? ček , jel' sam ja sad neki misionar u smislu da treba nepravoslavce da izvodim na pravi put ? 0409_feel dada Давидова је реаговао/ла на ово 1 . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука