anajrim Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 hajmo svi-Dragi,Dragi,Dragi,za narod si blagi ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 simpa mi ovo da nikad nije bio nista Nije imao kuj da ga gura. Štela radi svuda. Sad kada je on prepoznat od naroda kao Mesija u moderaturi... samo da ga i ostali prepoznaju Znam da će ovi prvosveštenici (modovi i admini) to teško da vide. Oni nisu prepoznali ni MESIJU, a kamoli će Dragija.. Ali zato je tu narod, to jest forumaši... Ima još tu koji mogu pred njim ići i širiti dobru vest i činiti ŽRU legendarnim, ali prvo da ONI prepoznaju Dragija. DRAGI, DRAGI, DRAGI za narod si BLAGI, BLAGI, BLAGI a za ološ SILA ko u gori vila. Kako oslovljavati Uzvišeno sveštenstvo po ustavu ŽRU nesiguranADMINISTRATOR - vaše Blaženstvo , Adminstvo tvoje da spomene Gospod Bog u carstvu tvome... GLOBALNI MOD - vaše Visokopreosveštenstvo , Globalstvo tvoje da spomene Gospod Bog u carstvu tvome... MODERATOR - veše Preosveštenstvo , Moderatorstvo tvoje da spomene Gospod Bog u carstvu tvome... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Kako oslovljavati Uzvišeno sveštenstvo po ustavu ŽRU Пајков закон чл. 1 тач 10 Не улазити у дискусију са надређенима на форуму. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Каква црна демократија, какви бакрачи Ја сам зато да оца Ивана прогласимо апсолутним владаром! Свакако ово је његов форум. Оче Иване, угледај се на друга Тита nesiguran "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Каква црна демократија, какви бакрачи Ја сам зато да оца Ивана прогласимо апсолутним владаром! Свакако ово је његов форум. Оче Иване, угледај се на друга Тита nesiguran Ко воли тита, запала му пита... 0409_feel БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Ако имамо демократију на форуму, онда смијемо ваљда оснивати и партије? Ево ја оснивам партију за слободну Србију...чекам нове чланове партије П.С: Статут партије и програм могу моји партијаши сами да донесу, али на крају мора писати: Семберац има главну ријеч у сваком одлучивању. nesiguran "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 njegova svretLost otac Ivan je prvi među jednakima - blaženjejši otac ZRUa , naš vaseljenski ŽRU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 njegova sVretlost otac Ivan je prvi među jednakima - blaženjejši otac ZRUa , naš vaseljenski ŽRU ...и мож' да ради шта 'оће. Не мож' му ники ништа БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Sembi,spamuješ 0409_feel klapklap bendoff Ovde nam je dragi Vlado demokratija zastupljena u svim vidovima,ja bi da je malo uskratim,al dobro,ipak je demokratija-demokratija nesiguran Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Каква црна демократија, какви бакрачи klapklap Ја сам зато да оца Ивана прогласимо апсолутним владаром! Свакако ово је његов форум. Оче Иване, угледај се на друга Тита bendoff Ко воли тита, запала му пита... 4chsmu1 nesiguran 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 NAROD (FORUMAŠI) SU REKLI SVOJE!!! Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 NAROD (FORUMAŠI) SU REKLI SVOJE!!! Уууууууу...тешко мени "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Каква црна демократија, какви бакрачи nesiguran Ја сам зато да оца Ивана прогласимо апсолутним владаром! Свакако ово је његов форум. Оче Иване, угледај се на друга Тита 0409_feel Видиш Семберац да можеш бити нормалан кад то пожелиш. У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 NAROD (FORUMAŠI) SU REKLI SVOJE!!! Уууууууу...тешко мени nesiguran 0409_feel klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Куј не је' гибаницу не мож' да бидне модератор!!! БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука