Зорица екс Милева Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Мени би било чудно да Жељко не буде, некако ми форум не би био исти. И Макс наравно, да води "весело ћоше" 0104_cheesy - само морао би да се мало више активира. А Мирођија јако добро обавља посао у Женском кутку, по мом мишљењу. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 па ви сте се баш озбиљно дали у сређивање 0442_feel 170fs799081 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Раде људи, раде! .gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 U principu se svodi na ovo (mogli bi ovi odgovori da se stave kao šema u mobilnom) 30 odgovora moderatora/administratora na pitanje:”Zašto ste mi obrisali poruku?” 1. Pa, eto, desilo se. 2. Slučajno sam majke mi! 3. Pritisnuo/la sam pogrešno dugme 4. Napio/la sam se ko majmun i šegačio/la po sajtu 5. Došlo mi da nekoga da malo naljutim 6. Napustila me devojka/momak 7. Prosto mi se učinilo da su svi počeli da zaboravljaju ko je gazda ovde 8. U znak protesta protiv murije 9. Došla mi riba/tip na gajbu 10. Htedoh nešto da uništim 11. Ne sećam se svega mi 12. Nov sam moderator pa sam se vežbao/la malo 13. Ostali smo bez mesta na serveru pa sam morao malo da smanjim bazu 14. Nisam to uradio ja, nego neko od gostiju na žurci sinoć 15. Izvinite, al ujela me buva neka, pa iz besa... 16. Kreten je opsovao 17. Stekli su se uslovi za takvu akciju 18. Iz čisto estetskih razloga, da sajt lepše izgleda 19. Zamolila/o me devojka/momak da to uradim 20. Javilo mi se... 21. Htedoh da ostavim neki trag za sobom 22. Do samog kraja nisam verovao/la da je to moguće pa sam morao/la da probam. 23. Moj sin mislio da je to igrica... 24. Zanimalo me da li ćete da primetite ili nećete. 25. Poslednji put, neću više, stvarno! 26. Čudni su putevi moderatorski... 27. Prosuo/la sam pivo na tastaturu pa mi radi samo dugme Del. 28. Plaćaju me po učinku - što više obrišem, veća mi plata. Ne ljutite se dobri ljudi, ali kući su gladna žena i deca... 29. Jednostavno ništa drugo ne znam da uradim 30. Prosto zato što ja to mogu, a vi ne... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Август 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Има и оно: "Јавила ми се у сну св.Петка (св.Илија итд.) и рекла..." :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 31. Ма вежбамо за филм, то ћеш и ти исто да радиш... само сутра ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 32. нисам ја и нећу никад више... 4chsmu1 http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 33. 0102_laugh 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 izbrisi mi sve poruke da mogu naci sta mi treba kad ocu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Није да сумњамо да знате, али није на одмет да се подсетимо савета које је апостол Павле дао Тимотеју: Старијег човека не укоревај строго, него га моли као оца, млађе као браћу, старије жене као мајке, млађе као сестре у свакој чистоти. Јер служитељ Господњи не треба да се упушта у такве борбе, него треба да буде благ према свима, кадар поучити, вољан зло подносити, да у кроткости васпитава оне који се противе. Заклињем те пред Богом и Христом Исусом и изабраним анђелима да ово чуваш без предрасуде и ништа не чиниш по наклоности. Руке не полажи брзо ни на кога и немој да учествујеш у туђим гресима; држи себе чиста. А ти, човече Божији, избегавај све то; иди за праведношћу, побожношћу, вером, љубављу, стрпљивошћу, благошћу. Бори се у доброј борби вере, дохвати вечни живот у који си позван и за који си дао добро исповедање пред многим сведоцима. Налажем ти пред Богом који све оживљава и Христом Исусом који је пред Понтијем Пилатом посведочио лепо исповедање, да држиш ову наредбу чисту и непорочну до доласка Господа нашега Исуса Христа, који ће нам се у своје време показати блажени и једини владалац, Краљ краљева и Господар господара, који једини има бесмртност и обитава у светлости којој се не може приступити, кога нико од људи није видео, нити може видети; њему част и вечна сила. Амин. Да не буде после: "Лаки је био мало нервозан." 4chsmu1dada „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Хвала пуно на "подсетнику", вреди га прочитати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Август 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Леп и користан потсетник. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 трудимо се slava3 pivo клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Ја се не трудим stadaradim Шалим се 0102_laugh Текст је 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Септембар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Леп и користан потсетник. :291291291: Мада би овај текст могао да важи и за све чланове форума, па и генерално за понашање сваког хришћанина коме је стало до лепог и честитог понашања на Интернету. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука