Jump to content

Да сам ја модератор..Demokratizacija foruma?..

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Da li bi izbor za moderatora i admina mogao da bude narodni.

Da se održava svake godine i da moderatori - admini podnose referat. da to ne bude u zatovrenom admin delu nego u javnom - narodnom.

Ima dosta admina - modova koji ne učestvuju aktivno u radu foruma ili to rade na prilično loš način (po oceni i po kritikama forumaša), tako da se stiče utisak da je apsolutistička moderatura na ŽRU, a sam forum nije takav.

Jeste da Cvele ima završnu reč u svemu, ali hoćemo glas naroda da se čuje... Jer narod je ŽRU

DEMOKRATIJA - IZBORI - NAROD

Ja predlažem Dragija za moderatora. Čovek je toliko dugo na forumima a nikad nije bio ništa. Ima i broj poruka veliki i aktivan je i mlad je, i ima para da finansira ŽRU, i neoženjen je, i ....

NAROD HOĆE DRAGIJA

OSTAVKE, OSTAVKE, OSTAVKE....

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

"тако то бива кад се превише снива а уствари се врло мало зна..." eheeeej

"а Гавранић, где је Гавранић??"

НЕАМ'  ПОЈАМА ЈА САМ СТИГО' ИНКОГНИТО!  1405_love

Подели на овим сајтовима

• Гости

Када будемо све одрадили, онда ћемо да на три месеца ирамо по једном мода "из народа" кога ће народ да изабере. То је највише што ово наше друштво може да дадне.

Подели на овим сајтовима

E ljudi, pošto braća i sestre smo samo za vreme praznika...

stvarno je pad. Nešto sam sad oko statistike se bavio i ispada da je ŽRU prilično postao zatvoren. Mislio sam da će sa čatom i tim nekim novinama doći i do veće zainteresovanosti, ali ne.

Na čatu su uglavnom oni ljudi koji inače pišu na forumu i nema širenja kruga onih forumaša koji pišu. Već dolazi samo do smanjivanja poruka a i pojavljivanja forumaša.

Kako promeniti situaciju?

1. Rezovima

2. Nekom boljom reklamom

3. Nekim boljim pristupom

4. Ljubavlju

5. Tu samo Bog pomaže

Подели на овим сајтовима

Da li bi izbor za moderatora i admina mogao da bude narodni.

Da se održava svake godine i da moderatori - admini podnose referat. da to ne bude u zatovrenom admin delu nego u javnom - narodnom.

Ima dosta admina - modova koji ne učestvuju aktivno u radu foruma ili to rade na prilično loš način (po oceni i po kritikama forumaša), tako da se stiče utisak da je apsolutistička moderatura na ŽRU, a sam forum nije takav.

Jeste da Cvele ima završnu reč u svemu, ali hoćemo glas naroda da se čuje... Jer narod je ŽRU

DEMOKRATIJA - IZBORI - NAROD

Ja predlažem Dragija za moderatora. Čovek je toliko dugo na forumima a nikad nije bio ništa. Ima i broj poruka veliki i aktivan je i mlad je, i ima para da finansira ŽRU, i neoženjen je, i ....

NAROD HOĆE DRAGIJA

OSTAVKE, OSTAVKE, OSTAVKE....

simpa mi ovo da nikad nije bio nista eheeeej

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Да се уведе чланарина, може првих месец дана бесплатно док се навучеш.

1405_love Паметно. eheeeej

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

eheeeej

Гласам за предлог бр. 4

Боље је бр. 5.

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

NAROD HOĆE DRAGIJA

Блажени јесте који никад нисте били модератори...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

NAROD HOĆE DRAGIJA

simpa mi ovo da nikad nije bio nista 1405_love

Блажени јесте који никад нисте били модератори...

eheeeej

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Nije imao kuj da ga gura. Štela radi svuda.

Sad kada je on prepoznat od naroda kao Mesija u moderaturi... samo da ga i ostali prepoznaju

Znam da će ovi prvosveštenici (modovi i admini) to teško da vide. Oni nisu prepoznali ni MESIJU, a kamoli će Dragija.. Ali zato je tu narod, to jest forumaši... Ima još tu koji mogu pred njim ići i širiti dobru vest i činiti ŽRU legendarnim, ali prvo da ONI prepoznaju Dragija.

DRAGI, DRAGI, DRAGI

za narod si BLAGI, BLAGI, BLAGI

a za ološ SILA

ko u gori vila.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...