Jump to content

Да сам ја модератор..Demokratizacija foruma?..

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Мени би било чудно да Жељко не буде, некако ми форум не би био исти. И Макс наравно, да води "весело ћоше"  0104_cheesy - само морао би да се мало више активира. А Мирођија јако добро обавља посао у Женском кутку, по мом мишљењу.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

U principu se svodi na ovo (mogli bi ovi odgovori da se stave kao šema u mobilnom)

30 odgovora moderatora/administratora na pitanje:”Zašto ste mi obrisali poruku?”

1. Pa, eto, desilo se.

2. Slučajno sam majke mi!

3. Pritisnuo/la sam pogrešno dugme

4. Napio/la sam se ko majmun i šegačio/la po sajtu

5. Došlo mi da nekoga da malo naljutim

6. Napustila me devojka/momak

7. Prosto mi se učinilo da su svi počeli da zaboravljaju ko je gazda ovde

8. U znak protesta protiv murije

9. Došla mi riba/tip na gajbu

10. Htedoh nešto da uništim

11. Ne sećam se svega mi

12. Nov sam moderator pa sam se vežbao/la malo

13. Ostali smo bez mesta na serveru pa sam morao malo da smanjim bazu

14. Nisam to uradio ja, nego neko od gostiju na žurci sinoć

15. Izvinite, al ujela me buva neka, pa iz besa...

16. Kreten je opsovao

17. Stekli su se uslovi za takvu akciju

18. Iz čisto estetskih razloga, da sajt lepše izgleda

19. Zamolila/o me devojka/momak da to uradim

20. Javilo mi se...

21. Htedoh da ostavim neki trag za sobom

22. Do samog kraja nisam verovao/la da je to moguće pa sam morao/la da probam.

23. Moj sin mislio da je to igrica...

24. Zanimalo me da li ćete da primetite ili nećete.

25. Poslednji put, neću više, stvarno!

26. Čudni su putevi moderatorski...

27. Prosuo/la sam pivo na tastaturu pa mi radi samo dugme Del.

28. Plaćaju me po učinku - što više obrišem, veća mi plata. Ne ljutite se dobri ljudi, ali kući su gladna žena i deca...

29. Jednostavno ništa drugo ne znam da uradim

30. Prosto zato što ja to mogu, a vi ne...

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Није да сумњамо да знате, али није на одмет да се подсетимо савета које је апостол Павле дао Тимотеју:

Старијег човека не укоревај строго, него га моли као оца, млађе као браћу, старије жене као мајке, млађе као сестре у свакој чистоти.

Јер служитељ Господњи не треба да се упушта у такве борбе, него треба да буде благ према свима, кадар поучити, вољан зло подносити, да у кроткости васпитава оне који се противе.

Заклињем те пред Богом и Христом Исусом и изабраним анђелима да ово чуваш без предрасуде и ништа не чиниш по наклоности. Руке не полажи брзо ни на кога и немој да учествујеш у туђим гресима; држи себе чиста.

А ти, човече Божији, избегавај све то; иди за праведношћу, побожношћу, вером, љубављу, стрпљивошћу, благошћу. Бори се у доброј борби вере, дохвати вечни живот у који си позван и за који си дао добро исповедање пред многим сведоцима. Налажем ти пред Богом који све оживљава и Христом Исусом који је пред Понтијем Пилатом посведочио лепо исповедање, да држиш ову наредбу чисту и непорочну до доласка Господа нашега Исуса Христа, који ће нам се у своје време показати блажени и једини владалац, Краљ краљева и Господар господара, који једини има бесмртност и обитава у светлости којој се не може приступити, кога нико од људи није видео, нити може видети; њему част и вечна сила. Амин.

Да не буде после: "Лаки је био мало нервозан."  4chsmu1dada

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Гости

Леп и користан потсетник. :291291291:

Мада би овај текст могао да важи и за све чланове форума, па и генерално за понашање сваког хришћанина коме је стало до лепог и честитог понашања на  Интернету.  ;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...