kordun Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Kordun, nikakve osude prema Nikoli Džoloviću nemam, a i što bi ih imao...Mi ovde raspravljamo o jednom, a on se šegači i skreće priču na nešto sasvim deseto...Isto bih i ja mogao da kažem da si se ti utalio sa Nikolom. nisam se ja utalio sa njim, ne svidja mi se kod njega nikako ona malodusnost kad je obi u pitanju, posebno onaj dio oko moderiranja, ja volim salu a ljude koji se ljute na salu ne samo da ne razumijem nego izazivaju u meni gordost a ti si mi se nekako namjestio danas kad sam dosao na forum, izvini za moju gordost, ali nikola se se salio sam sa sobom takodjer, znas li ti da mnoge osobe sa salom , posebno onom na svoj racun cine sebi zdravu psihoterapiju i ne samo to vec i suzbijaju svoj ponos kao jedan od najgorih grehova lab_man је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Ломи поп са једним крајишником славски колач и вели Христос је међу нама, а овај одговара јесте и биће и на крају каже: Е попе нема овде никога сем мене, тебе и овог крува. ercegovac, vjerovatno si i danas u cudu kako je krajina rodila patrijarha pavla))) mani me te bicaniceve teologije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Meni samo nije jasno kako neko moze verovati u Andjele, pozitivne entitete, i istovremeno negirati postojanje negativnih entiteta....gordost ili ludost... :.mislise. U zabludi ste.Buncate ko u polusnu . To i jeste ludost,ali ona Hrista radi... I jednog dana coveku postane svejedno. Pomisli,pa i da umrem i da me munjevito zgrabi crna ruka ,necu se odreci moga Boga...Sta mi ko moze.Ja sam Hristov. Gresan sam,ali sam Bozji...tako sam odlucio.Ja drugu snagu nemam.Sta ce biti sa mnom ne znam,neka bude volja Bozja... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Пре него што кренем на Литургију, желим да се извиним што сам био тако бестидан. Данас ћу бити још бестиднији. https://www.facebook.com/srbizasrbe/posts/951714731517571 obi-wan and Снежана је реаговао/ла на ово 2 http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Мој ти је предлог да разговараш са свештеником и у договору са њим тј. ако он благоизволи да прочита молитву за кућу којој досађују зли дуси. Да почнеш активан литургијски живот, да свештеник долази да свети воду за Васкрс и Славу, да палиш кандило,кадиш, читаш неко молитвено правило, да направиш један кутак за молитву. За дом је битно да свештеник у њега улази и врши свештенодејство. У Грчкој има доста породица које захтијевају од свог свештеника да свако месеца по једном дође да у дому освети воду. Данче*, obi-wan, Maja Pavlovic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 I obavezno okadim stan kad ode neka negativna osoba, koja mi je dosla u posetu.... Jel kadis racunar, posto iz njega bije mnogo negativne energije od raznih ljudi na netu? ИгорМ and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Е Мајо, не обраћај пажњу на ове овде појединце! Уради све у договору са свештеником и не брини се. Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Za masinu samo Linux i Bleachbit. Tu su demoni sasvim nemocni. Nisam bas siguran, najbolje da pitas Mikija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 ercegovac, vjerovatno si i danas u cudu kako je krajina rodila patrijarha pavla))) mani me te bicaniceve teologije Не брате, ја готивим Србе свих нација. Само ми је занимљиво са неког социолошко-етнолошког становишта да изучавам све те особености. Рецимо Србијанци су склонији тим разним веровањима од Крајишника. Па су онда захваљујући томе некако више присутни у Цркви. А опет Крајишници као рационалисти на попа гледају као на доброг и успешног бизнисмена. Већина разговора који Крајишник води са попом је у вези неког посла. Крајишник ће све дати Цркви али у Цркву неће доћи. Рецимо Лале сматрају крање непримереним да са свештеником причају о неком бизнису. И код Лала се све мора знати у танчине, ко где стоји у цркви, кад се седа а кад устаје, кад се шта пева а кад не, шта поп ради а шта не треба да ради и ако уради другачије одмах га опомињу. Крајишнике то занима ко лањски снег. Србима Босанцима ако поп није другар он је никакав поп. Ако је другар, ако долази на посела, ако се меша ко мирођија у све у селу, онда је то најбољи поп на свету па таман био нарко бос. Лала ако види попа да је често у селу или по кафанама одма га пријави владики. Далматинци ако иду у цркву веома су ревносни, али су толико загуљени да нема шансе да послушају попа по било ком питању. Црногорци воледу да избаце неку своју философију по питању вере( мислим за ове црквене). Србијанци цене попа који уме да се постави на њихове зезнуте провокације. Ако им поштено одговори они га цене, исто тако и Босанци. Црногорци би таквог попа истукли. И тако... Срђан Шијакињић, Gordana . and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Jel kadis racunar, posto iz njega bije mnogo negativne energije od raznih ljudi na netu? Do sada nisam....ali kako stvari stoje, ozbiljno se bavim mislju da pocnem... Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Ako neko od neverujućih prati temu voleo bih da znam imaju li ovakvih problema (ili ako su čuli da neko od nevernika ima ovakav problem). Срђан Шијакињић and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Јун 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Majce, svakako ti je crkveni zivot neophodan, a za pocetak kreni da okadis svako vece pred spavanje stan. Sa druge strane, ne moras da kupujes neko fensi kandilo, ako ga nemas, vec je dovoljno da sipas ulje i vodu u jednu obicnu casu i kupis plovak sa zizkom i koristis kao kandilo. Svakakvih stvari ima, a opet, jedino tu stvarno Bog moze da pomogne, a kandilom i kadjenjem osvecujes svoj dom Nidzo, imam kandilo, pokojna majka mog coveka je kupila... jos da uzmem plovak sa zizkom... u crkvi jel da? Tek sad shvatam koliko nista ne znam o nasoj veri i obicajima i tako... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Јун 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Ало бре људи,кога ви овде правите блесавим? Зар је Маја крива за било шта,до скоро је била самохрана мајка са здравственим проблемом, и сад када је мученица изложила неки свој проблем,неко се нашао погођеним,јел његова мука је највећа на свету...ајде бре,какав је то начин! Опрости Мајо,мада си ти већ писала о томе, морао сам "злоуптребити" твоју искреност... Ma opusteno... Ova situacija me ubija u pojam svakodnevno i htela sam da cujem misljenja. A oko dodele stanova nemam sta da kazem, ja sam do skoro zivela sa sinom u nicijem stanu, pa mi je i inspekcija dolazila na vrata... i u tom stanu sam se osecala prijatnije. Eto to sam htela samo da kazem u ovoj temi, jer nisam jedina kojoj smeta ova energija, ili sta god drugo bilo, u ovom stanu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Јун 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Браћо смирите мало страсти. Дајте да чујемо какве људи имају проблеме па ко има искуства нека изложи свој приједлог за рјешење. Мене конкретно интересују Мајини страхови и панични напади. Како се све манифестују? Данас има много оваквих проблема. Мајо настави, и не замјери нам. Сви смо људи са својим манама па некад мало и зкухамо на форуму. Panicne imam jako dugo, od neke 2009. valjda, pila sam antidepresive... u autobusu, na ulici nekad, sad je postalo jos gore. Proslog leta sam bila super, bez lekova i super funkcionisala i eto, kad se vratim unazad opet su krenuli kad sam dosla u ovaj stan. Kad i sama procitam ovo smesno mi je ali tako je. Krenu iznenada, bilo kada, bilo gde... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Nidzo, imam kandilo, pokojna majka mog coveka je kupila... jos da uzmem plovak sa zizkom... u crkvi jel da? Tek sad shvatam koliko nista ne znam o nasoj veri i obicajima i tako... Sve sto ti treba u vezi kandila naci ces u crkvi. Mozes da koristis i neku obicnu i lepo ociscenu casu, samo od malo debljeg stakla, zbog zagrevanja, da ne bi naprslo staklo. Срђан Шијакињић, lab_man and Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука