Arsenija Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Ne mogu svi teolozi da rade u beogradskim školama ili u Crkvama oivičenim Hramom Svetog Save- Nevskim-Markovom Crkvom-Sabornom Crkvom...Tu je i Lebane, Medveđa, Sokolac, Plužine, Tutin...Neko i tamo mora da predaje veronauku...valjda... Ne znate vi tog Coveka.A mozda ga i znaju neki iz eparhije...To je jedno Sunce sto nas obasjava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 ma daj obi, pa ja imam prijatelja, mucenika jednog koji ima petoro djece, a njegovi roditelji ne podnose snajku, pa akd saam ja dosao da im pomazem da sele u drugi stan baba ide i kadi hodnik za nama ko neka padavicarka, jel to hriscanski, nemoj sve da generalizujes, ja cu se tome uvijek rugati jer je to psihicka bolest , najbolje da se sad svaka baba uvati kandila pa da se brani od cijelog svijeta sa njime a ne vidi probleme u sebi samoj Alo bre Srbine, zakoci malo. Pa ti pricas kao da si obisao vaseljenu i da apsolutno sve znas. Kako ti ne proradi kvaka da ima i neuporedivo mnogo toga sto ti ne znas i nisi iskusio? Ili `oces da kaze da Maja i Goran prosto umisljaju i drame? O svemu ovome Hristos je sam pre svega vrlo mnogo pricao, pa redom dalje Apostoli i ostali Sveti. Sta tu nije jasno? Kadis li ti svoj dom ikad? Zar ne znas da je to uz kandilo izuzetno svesten i dragocen postupak? A ruganje nikad i nigde nije za pohvalu, cak i da jesi i ma koliko da si u pravu. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 šta drugo očekivati od četnika, nego ovakav komentar? A o fobiji prema katoilicima ne želim da komentarišem. ma o kakvoj fobiji ti pricas, ne samo da nemas otvoren duh za malo humora vec gradis i skrnave predrasude o ljudima cim si uspio zakljuciti da neko u ovoj temi misli da katolici nisu dio hristove crkve ili da neko ima fobiju neku prema katolicima, ovog bradonju na avataru nosim bas za takve ko sto si ti i nista mi ne mores, i zato sto mu brada ljepsa od zeljkove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Alo bre Srbine, zakoci malo. Е Оби таки су крајишници њима је то све смешно. Приде ако је још баба била намћор онда им је и смешно а и клепили би бабу нако јуначки педагошки. Они су ти највећи рационалисти у срБству. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Оби, није подругљиво, нити цинично...једноставно људима је јако тешко да прихвате да треба на себи да раде, да себе преумљују, своје односе са другима да мењају, са својим страховима да се боре...у томе је сва проблематика, а не у окреченим/неокреченим зидовима, демонима, шупама или вилама. Jeste podrugljivo. To prvo, i vidi se iz orbite. Drugo, niko nije osporio rad na sebi, nego taj nipodastavajuci stav prema tudjim slabostima, koji se - vidimo - cesto zavrsava ruganjem. Ljudi pitali i ocekuju utesnu rec, a ne cinicno cerekanje. Gordana . and Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Они су ти највећи рационалисти у срБству. To ti verujem. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 ma o kakvoj fobiji ti pricas, ne samo da nemas otvoren duh za malo humora vec gradis i skrnave predrasude o ljudima cim si uspio zakljuciti da neko u ovoj temi misli da katolici nisu dio hristove crkve ili da neko ima fobiju neku prema katolicima, ovog bradonju na avataru nosim bas za takve ko sto si ti i nista mi ne mores, i zato sto mu brada ljepsa zeljkova Ајд добро хеби га рекао сам да се не саботира тема, иди тамо на ону о Шлихтању па причај о мојој бради. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 ma o kakvoj fobiji ti pricas, ne samo da nemas otvoren duh za malo humora vec gradis i skrnave predrasude o ljudima cim si uspio zakljuciti da neko u ovoj temi misli da katolici nisu dio hristove crkve ili da neko ima fobiju neku prema katolicima, ovog bradonju na avataru nosim bas za takve ko sto si ti i nista mi ne mores, i zato sto mu brada ljepsa zeljkova Krajišnik si, to sve objašnjava...Osim toga, ne poznajem te toliko dugo da mogu da znam kakvi su ti stavovi o nekim stvarima...Opet osuđuješ! Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 To ti verujem. Ломи поп са једним крајишником славски колач и вели Христос је међу нама, а овај одговара јесте и биће и на крају каже: Е попе нема овде никога сем мене, тебе и овог крува. Deja Vu, arizan, Gordana . and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Ломи поп са једним крајишником славски колач и вели Христос је међу нама, а овај одговара јесте и биће и на крају каже: Е попе нема овде никога сем мене, тебе и овог крува. ti imaš sreće pa si okružen njima... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Онлајн егзорцизам nisi popa, ne more... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 ti imaš sreće pa si okružen njima... Та ја сам окружем свим српским нацијама а и Маџари су туј Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Људи, Жељко је дао одговор и решење још на самом почетку теме, погодио је саму самцијату срж, ни лево ни десно већ право у центар. Освећивати себе, учествовати у Богу, бити његов део. То је и оружје и оклоп. Жељко није машио ни за микрон. Спровести ово у пракси за многе је велики подвиг а ту је једини спас. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Жељко није машио ни за микрон. Спровести ово у пракси за многе је велики подвиг а ту је једини спас. željkov predlog je super i siguran sam da u preko 80% slučajeva pomaže..ukoliko strani entitet nije toliko jak da zahteva upliv i delovanje sveštenog lica. Gordana . and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 2 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 željkov predlog je super i siguran sam da u preko 80% slučajeva pomaže..ukoliko strani entitet nije toliko jak da zahteva upliv i delovanje sveštenog lica. А по чијем је допуштењу јак? kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука