Srdjan Kotur Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Mene crkva kao da udaljava od ljudi... To bi trebalo da je nemoguce... Izaći ću s tobom u grad. w.a.mozart, Grizzly Adams and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Не знам зашто сам се позвала на овај вапај особе која је у бити и у сржи вере? Сетила сам се свог беса када је моја јетрва иначе удовица, летос по највећој могућој жези натерала своју децу (од 10, 8 и 6 г старости) да посте на води и ако су читав дан радила и пластила ливаду. Када сам је питала зашто то ради, она ме је изгрдила и указала да сам са својим ставом починила тежак грех... И данас сам тужна... где сам ја то погрешила? Читав тај дан сам гледала њихову муку. Једино што ме је тешило је дечији смех и граја која је одјекивала планином. Још више сам била тужна јер нисам имала неки избор хране па су јели сув хлеб и љуте киселе паприке (продавница је катастрофа далеко) и опет смех до суза, што од љутине паприка, што од дечијих чистих душа... Страшан је осећај када си беспомоћан али некако се Божија воља провуче и некако тихо и на свој начин учини да ситуације постану лакше онима који дубоко верују ... Након тог боравка у окружењу које је сурово са тешким условима живота , дођемо кући у питомину и тек ту полудим и изнервирам се гледајући бахате и сите како газе све пред собом каљајући све око себе са ставом " нисам луд да постим, ти мислиш да попови посте, а? гледо ја како поп једе ћевапе на Велики петак, хахах"... Е, сума сумарум, када поредите претходно и последње, осећај је катастрофа, пустош у души као после цунамија... Не могу ти помоћи јер у мени има очаја и очаја али иде лето и одох код мојих малих богомољаца који ми дају такву наду и љубави за милијарду оваквих ситуација. JESSY, Oglo, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Meni se u pocetku desavalo da kad se pojacano molim pocinjem u sve da sumnjam.Dok nisam prekalila to iskusenje ono se ponavljalo. Valjda je to smisao uzrastanja u veri. YOKA је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Стање у Цркви у глобалу никада није било нити ће бити боље. Ко не налази своје место у Цркви овде и сада, неће га наћи нигде и никада I bre kume... nije valjda da mislis da sam zrela za otpad? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Izaći ću s tobom u grad. Hahahaha... E TO je odgovor koji trazim :) Hvala ti, razresio si sve moje dileme i duhovne borbe... keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Ne boj se ako kada ztvoris oči vidiš samo apsolutni mrak, tada si najviše svoja, tada niko ne dira tvoje misli i snove. heaven a sve ostalo je iskusenje :mad: "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Hahahaha... E TO je odgovor koji trazim :) Hvala ti, razresio si sve moje dileme i duhovne borbe... No problem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Нема ту "хвала ти", него број телефона на ПП па излазак... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Нема ту "хвала ти", него број телефона на ПП па излазак... Jун 15, 1980...žemo Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Нема ту "хвала ти", него број телефона на ПП па излазак... još ćeš i košulju da dobiješ kao http://vukajlija.com/provodadzija'> provodadžija Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 I bre kume... nije valjda da mislis da sam zrela za otpad? Нисам хтео да звучи тако. Поента је у првој реченици, а не у другој "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Нисам хтео да звучи тако. Поента је у првој реченици, а не у другој Salim se, ziv mi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Е сад, да ли си — не персирам, ваљда нема потребе — читајући ове постове при неком заиста застала и помислила: "То је то! То од сад чиним, тако ћу!" Помажемо ли? (и сам се, незаслужено, умешах међу помагаче) Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Е сад, да ли си — не персирам, ваљда нема потребе — читајући ове постове при неком заиста застала и помислила: "То је то! То од сад чиним, тако ћу!"Помажемо ли? (и сам се, незаслужено, умешах међу помагаче) Da, u vecini odgovora postoji bar po nesto korisno i dobro Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 @@Аљонка, da da samo .... nema resenja resenje je u nama samima Аљонка је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука