-Владимир- Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Пааа ... препознајем се макар у једној тачки из горње дефиниције. Јел 4. ? Не брини се, то је нормално . Meni bas nije jasno kako su to mracnjaci? Nesto nisam primetio da ovde neko mraci i siri pesimizam, da li zato sto sam sa teolozima diskutovao samo oko teoloskih stvari jel te ili ce biti da je lik koji je rekao ovo sklon teskim generalizacijama. Jel ima neki konkretan primer tog mracnjastva, ne mislim na forumasa, da sad ne prozivamo, nego sta su to ti ovdasnji teolozi mracili i kako su to sociopate/psihopate? Primer tipa: vidjao sam da je neko napisao bla bla. Конкретно, мрзи ме да тржим, али генерално нон стоп наилазим на неки став, црква нема решења за ово, нема решења за оно , нема места у њој за гејеве , не ради се довољно на овоме или ономе . Па ваљда је и нечег лепог било на тој богословији (не рачунајући колегинице ) . Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Јел 4. ? Не брини се, то је нормално . Ma nije to, to bi bilo još i super; nema veze; možda ima i više od jedne tačke. али генерално нон стоп наилазим на неки став, црква нема решења за ово, нема решења за оно , нема места у њој за гејеве , не ради се довољно на овоме или ономе Ima toga, naravno! Možda je to mračno, da. A možda je i realno, ne znam. Ali sociopatija? не рачунајући колегинице Na PBF? Slabo, slabo ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Ali sociopatija? Visenje po forumima, to bi mozda bio jedan vid sociopatije (znam da sam sad ubo sve forumdzije, ali po meni jeste..) Gordana ., Лазар Нешић, Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Ima toga, naravno! Možda je to mračno, da. A možda je i realno, ne znam. Ali sociopatija? То је Моцарт рекао . Зашто ? Не знам . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Теолози су људи као и сви други. Као људи су склони сујети, социопатијама и осталом. Ту нема неке разлике. Е сад, за разлику од остатка света, теолози по природи посла верују да је све што они знају и причају дошло од Бога лично и прилично запечаћено. Ту онда настају проблеми... Лазар Нешић, Sanja Т., feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Стварно си чудан Лепи, зар теби још није јасно, да не постоји теолог у земљи Србији и при СПЦ а да не живи у строгом монашком подвигу, јер спасења нема ван аскетског типика и како вас бре више није срамота, да учите децу и људе о Богу а да при том не живите Хришћанско ревнитељским испосничким животом???? Него има ли неки нови хит? Спремаш неки јавно неодслушан материјал, па да нам пустиш премиерно овде? Поздрав од брата ....(одлазећи)........ (у себи)........ е мооој сине, свако се назива теолог у овој напаћеној Србији.... Биљана 1234, Човек Жоја and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 теолози по природи посла верују да је све што они знају и причају дошло од Бога лично и прилично запечаћено. Ту онда настају проблеми... Немој тако брате; па нису сви теолози тако неприкосновено богомдани и на непрекидној линији са Свемогућим као Жељко и мастер Оби ван Кеноби Верујем да је овај последњи (чика Оби) нека врста православне инкарнације античког Хермеса! Ламех је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Спремаш неки јавно неодслушан материјал, па да нам пустиш премиерно овде? Радим, радим ... а и само радим! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Visenje po forumima, to bi mozda bio jedan vid sociopatije Ова моје покретање баш ове теме је исто неки вид социопатије ... и то је сигурно! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 4.često ih se može uhvatiti u nekim kriminalnim aktivnostima Da, to može, kradu Bogu dane! Ne baš tako često al kad se već to desi onda je to toga vrijedno, stoji to za to! Onomad kod nas narodu pokrali 9 dana a kod vas se sprema sličan tunel s kalendarom, no, sad već sa 13 dana. Tako će vjerni narod ići pred Boga sa 13 dana života manje, prvo su to zakuvali baš ti takvi socio - psiho itd. horror teolozi ekumenistički a onda poslije njih popovi hodaju po parohijama i svakom otmu tih njegovih 13 dana! Od takvih teologa se nadat svačemu! Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Ма лепи тера комедију и на свој рачун. Трипут ура за теологе . УРААА , УРААА .УРАААААА. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 +1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 -1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Pa - psihopatija, sociopatija, malo teža riječ i žešća generalizacija od strane tog nekog što je rekao. Ako je mislio na psihopatologiju malo šire kao npr. neke neurotske crte ili simptomčćići i sl. mislim da ima, kao, uostalom i kod drugih ljudi. I prelesti, kao i kod drugih ljudi. Jedino što veću težinu ima svaki javni ispad koji vodi porijeklo od to dvoje kod nekog ko zna više, može više, više mu je dato, pa se od njega više i očekuje, sasvim ljudski, a i Gospodnji je sud takav. Jednostavno, onaj ko treba da služi za ugled i poučava druge, a posebno kad je u pitanju nešto što podrazumijeva težnju etičkom savršenstvu kao naša vjera, mora da pazi, da se 'upodobljava' stalno. Istina je da ne mjerimo trunje u oku drugih, ali vjerovatno preteže ono 'teško onom od koga sablazni dolaze'. Ovde svi težimo (trebalo bi) da učimo i primjerom i prikladnom riječju našoj vjeri, tim više oni kojima je to u opisu posla...Nego i duhovna borba je žešća za one koji su obdareniji, kojima je više dato, otuda dosta toga negativnog, gordost, gnjev, eto gluposti.. naprosto se naruga rugač, i slabosti i strasti pomute velike darove. (Demoni vjerovatno djeluju preko nesvjesnog tako da su psiholozi kao Jung u pravu - osvijesti, iznesi na svjetlost čudovište da bi se moglo nadvladati). Лазар Нешић, arizan and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Ma da, ima i gorih stvari ... Juanito and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука