Jump to content

Свети уреднички сабор ЖРУ хиротонисао новог главног администраторa и новe уредникe друштвене мреже Поуке.орг

Оцени ову тему

Препоручена порука

пусти Плутоне идеологију, учи се маркетингу 12:smeha:

Шта је МАРКЕТИНГ..?

Видиш згодну девојку у кафићу.

Приђеш јој и кажеш да си фантастичан у кревету.

То је...ДИРЕКТНА ПРОДАЈА

Пошаљеш пријатеља да јој каже

да си добар у кревету.

То је...РЕКЛАМА

Попричаш с њом и успеш добити

телефонски број.

Назовеш је сутра за излазак.

То је... ТЕЛЕМАРКЕТИНГ

Попричаш с њом, платиш јој пиће.

Заплешеш с њом, касније је отпратиш до свог аута,

отвориш јој врата и одвезеш кући. На растанку, успут,

напоменеш да си фантастичан у кревету.

То су...ОДНОСИ СА ЈАВНОШЋУ

Она дође до тебе и каже:

- Чула сам да си добар у кревету.

То је...БРЕНД

:aplauz:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 513
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Уместо честитки ја бих радо питао шта је боље, да одредимо један дан у месецу за увлачење старим и новим админима или да се увлачимо целог месеца као и до сада?

Nikada !!!!   :tongue:

• Волим 1

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ооооооо.....шта се то издешавало синоћ..........ооооооо нове поставке.......па што бре ноћу, кад се не види, може да се промаши, кад сав нормалан свет спава. :ani_biggrin:

Оно најбоље ствари се дешавају у ситне сате..............а најбољи послови  завршавају  у кафанама......... :ani_biggrin:

Шалим се наравно..............па ваљда сте већ навикли на мене :D

Честитке наравно за госпоју Парадоксалну / надам се да нећеш све моје постове брисати / :mahmah: ево мене на следећем окупљању да мало лобирам за останак.

И наравно за господина Боралеса........../ мање познајем ваше писање, али чини ми се да сте одмерен и културела лик /

...јесте.   :dry: Због вас ми жао што ноћу спавам  :)

Подели на овим сајтовима

Mada lično mislim za Borealisa da je vrlo dobar izbor on kao ex ateista će težiti da se što više dokaže kao pravoslavac i sve više će da vuče na hard kor pravoslavnu struju. :ani_biggrin:  :smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Hvala svima!

Pristala sam na uredništvo jer sam iz masonsko-laminatskih izvora načula da su uveli kvote po svim forumima - počinju od feministkinja, a biće obavezne kvote i za LGBT i druge manjine u uredništvu, pa rek'o da prionemo na posao dekonstrukcije celog sajta!

Ali, ne lezi vraže - ovo je u stvari deo podle zavere patrijarhata da me pripitome da što manje talasam!

Jer kad feministkinja postane deo establišmenta, dešava se neverovatna promena. Primoraju je da manje dekonstruiše, a bude više konstruktivna ;)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

i druge manjine u uredništvu

Дајте списак, сигурно се негдје уклапам.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Честитке Бореалису и Парадоски!!! Живели!!! 

beer.jpg

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Paradoksalna nisi ništa  učinila ,  ako bar za godinu dana ne pocrveniš......... :) .

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ускоро ће форум бити на чешком. Само нам победа Двери може помоћи.

Као што је Ердоган преузео опозициони лист, тако ће и Двери овај ...  za takav rečnik imaš opomenu. Admin

• Волим 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Честитке новим уредницима с песмом из лудих деведесетих:

LOOK WHO'S TALKING

Napomena svim članovima:

Odvrnite zvučnike - tj. obavezno pojačajte. Admin

• Волим 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ако ми још једном обришете пост, кунем вам се ... ovim si prekardašio, Milane, trajno si banovan. Admin

• Волим 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Само да покажем да не можете лако да ме банујете. Ако покушате поново могу свима да блокирам налоге.

• Волим 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Миланче, с ким се бре свађаш цео дан??   :D

Svađa se samim  sobom iz jednog od mnogih  paralelnih multiverzuma  a svađu je superpozicionirao na forum ŽRU. :))  :)))  12:smeha:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...