JESSY Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 On 23. 5. 2015. at 8:49, Марио Токовић рече Уф,замало да се Сабор претвори у индијску серију. У овим серијама треба пола сата да неко пита - како си? А следећих пола сата иде на одговор - забринут сам.. ) Благовесник је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 On 23. 5. 2015. at 8:47, R2D2 рече Мислим да је безвезно да они који су одговорни за информације из Цркве не дају никаква саопштења, већ се у медијима спекулише и нагађа о веома значајним и битним стварима за Цркву. Не живимо више у 19. веку. Информације данас брзо путују, уз то, хвала Богу да се људе тиче шта се дешава у Цркви. То значи да је Црква жива. верујем да је то многим нашим владикама веома значајно. apsolutno tacno..... :good2: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 On 22. 5. 2015. at 20:35, Горан Марковић рече pazi da te ne čuje nadležni Episkop... Ако је неко дочекао нашег епископа са надом и искреном радошћу, то смо били ми "шмемановци". А нарочито после беседе у Љубостињи. Али. али, али ... александар живаљев and Ламех је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 ja sam vernik, iz priloženog se vidi da nisam teolog, znači ne zarađujem od Crkve i na racun Crkve i zato slobodno mogu reci da je ovo stvarno sramota. Jedan dan mu daju šansu, drugi dan ga smenjuju...Jedni ga brane, a ne brane ga, drugi ga napadaju, a ne sklanjaju ga...Užas! feeble је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 On 23. 5. 2015. at 8:45, Горан Марковић рече http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/561493/Pobuna-vladika-protiv-politicara-Filaret-ipak-smenjen uh...izcupasmo repu...... :koka10: Марио Токовић and lab_man је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 On 23. 5. 2015. at 8:53, Марио Токовић рече Ако је неко дочекао нашег епископа са надом и искреном радошћу, то смо били ми "шмемановци". А нарочито после беседе у Љубостињи. Али. али, али ... znam dobro šta pričaš..moji roditelji su u tvojoj parohiji..sve mi je poznato i sve znam... Марио Токовић је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Победа Православља, радујмо се и веселимо не зато што су уклоњени они који задржавају, већ зато што се назире нада да ћемо се вратити љубави првој: свести о живљењу у парусији Царства. JESSY and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 On 23. 5. 2015. at 8:58, Марио Токовић рече Победа Православља, радујмо се и веселимо не зато што су уклоњени они који задржавају, већ зато што се назире нада да ћемо се вратити љубави првој: свести о живљењу у парусији Царства. ima tu još za čišćenje... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Pobeda rezultatom 19:18 kad se namakeo glas, posto se izgleda od sinoc neko predomislio. Isto kao skupstina, strasno. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 On 23. 5. 2015. at 9:31, feeble рече Pobeda rezultatom 19:18 kad se namakeo glas, posto se izgleda od sinoc neko predomislio. Isto kao skupstina, strasno. u novinama piše da, +Porfirije, koji bi glasao protiv, nije došao na Sabor danas...A sada je i Patrijarh bio protiv..eto, nije se dalo Filaretu... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 On 23. 5. 2015. at 8:53, Марио Токовић рече Ако је неко дочекао нашег епископа са надом и искреном радошћу, то смо били ми "шмемановци". А нарочито после беседе у Љубостињи. Али. али, али ... Ucenili ste čoveka vašim očekivanjima. A pritom, tako očekivati... ima u tome nečeg mnogo nezrelog. To dosta toga govori. Može čovek da se napuca kojekakvim fantastično elokventim terminčićima a da je u biti jedna nedozrela ličnost. Umišljena. Лидија Миленковић and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 On 23. 5. 2015. at 9:42, Nebojš.a рече Ucenili ste čoveka vašim očekivanjima. A pritom, tako očekivati... ima u tome nečeg mnogo nezrelog. To dosta toga govori. Može čovek da se napuca kojekakvim fantastično elokventim terminčićima a da je u biti jedna nedozrela ličnost. Umišljena. Погрешан термин, уцена. Владика Атанасије нам је рекао, помозите му, треба му помоћ. Наша помоћ је љубав, поверење и подршка. Тако је било и биће, ако се дозволи. Али ... није добро отварати срце када су у питању друге личности. Није добро писати о туђој властитости. Треба исповеда своју властитост. Зато Лидија Миленковић, JESSY and lab_man је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Nadam se skorom resenju svega .Krajnje je vreme da se bratija &co najzad uklone .Znate li da SPC u Srbiji ima 2000 svestenika a priliv novca od 150 miliona eura godisnje ???????Oko toga se oni bore ne oko Crkve ,jedinstva Hrista .Najvaznije je necutati i prozivati ih na svakom koraku od arhijereskih namesnika do najmanjeg svestenika koji cuti jer eto od Crkve zivi ! Sramota Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Zalosno je sta se desava i sta se radi...politicki manifesti,preglasavanja,novi svedoci i novi dokazi na dan glasanja,peticije,svadje,poltronstvo,razliciti arsini...uzas i to veliki uzas. Ko komunizam. александар живаљев, feeble and lab_man је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 On 23. 5. 2015. at 10:16, Марио Токовић рече Зато Da ne bude zabune, kada sam pisao o napucanosti i nedozrelosti, i umišljenosti, mislio sam na tebe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука