Jump to content

Свети Архијерејски Сабор 2015. године

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 23. 5. 2015. at 8:49, Марио Токовић рече
Уф,замало да се Сабор претвори у индијску серију. У овим серијама треба пола сата да неко пита - како си? А следећих пола сата иде на одговор - забринут сам..
:)):)) :))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 23. 5. 2015. at 8:47, R2D2 рече
Мислим да је безвезно да они који су одговорни за информације из Цркве не дају никаква саопштења, већ се у медијима спекулише и нагађа о веома значајним и битним стварима за Цркву. Не живимо више у 19. веку. Информације данас брзо путују, уз то, хвала Богу да се људе тиче шта се дешава у Цркви. То значи да је Црква жива. верујем да је то многим нашим владикама веома значајно.
apsolutno tacno..... :good2:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 22. 5. 2015. at 20:35, Горан Марковић рече

pazi da te ne čuje nadležni Episkop... :)))

Ако је неко дочекао нашег епископа са надом и искреном радошћу, то смо били ми "шмемановци".

А нарочито после беседе у Љубостињи.

Али. али, али ...  ne_shvata

Подели на овим сајтовима

ja sam vernik, iz priloženog se vidi da nisam teolog, znači ne zarađujem od Crkve i na racun Crkve i zato slobodno mogu reci da je ovo stvarno sramota. Jedan dan mu daju šansu, drugi dan ga smenjuju...Jedni ga brane, a ne brane ga, drugi ga napadaju, a ne sklanjaju ga...Užas!

• Волим 1

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

On 23. 5. 2015. at 8:45, Горан Марковић рече

uh...izcupasmo repu...... :koka10:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 23. 5. 2015. at 8:53, Марио Токовић рече

Ако је неко дочекао нашег епископа са надом и искреном радошћу, то смо били ми "шмемановци".

Али. али, али ...  ne_shvata

znam dobro šta pričaš..moji roditelji su u tvojoj parohiji..sve mi je poznato i sve znam... 1324_womens

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

Подели на овим сајтовима

Победа Православља, радујмо се и веселимо не зато што су уклоњени они који задржавају,

већ зато што се назире нада да ћемо се вратити љубави првој: свести о живљењу у парусији Царства.

Подели на овим сајтовима

On 23. 5. 2015. at 8:58, Марио Токовић рече

Победа Православља, радујмо се и веселимо не зато што су уклоњени они који задржавају,

већ зато што се назире нада да ћемо се вратити љубави првој: свести о живљењу у парусији Царства.

ima tu još za čišćenje...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

On 23. 5. 2015. at 9:31, feeble рече

Pobeda rezultatom 19:18 kad se namakeo glas, posto se izgleda od sinoc neko predomislio. Isto kao skupstina, strasno.

u novinama piše da, +Porfirije, koji bi glasao protiv, nije došao na Sabor danas...A sada je i Patrijarh bio protiv..eto, nije se dalo Filaretu...

Подели на овим сајтовима

On 23. 5. 2015. at 8:53, Марио Токовић рече

Али. али, али ... 

Ucenili ste čoveka vašim očekivanjima. A pritom, tako očekivati... ima u tome nečeg mnogo nezrelog. To dosta toga govori. Može čovek da se napuca kojekakvim fantastično elokventim terminčićima a da je u biti jedna nedozrela ličnost. Umišljena.

Подели на овим сајтовима

On 23. 5. 2015. at 9:42, Nebojš.a рече

Ucenili ste čoveka vašim očekivanjima. A pritom, tako očekivati... ima u tome nečeg mnogo nezrelog. To dosta toga govori. Može čovek da se napuca kojekakvim fantastično elokventim terminčićima a da je u biti jedna nedozrela ličnost. Umišljena.

Погрешан термин, уцена. Владика Атанасије нам је рекао, помозите му, треба му помоћ.

Наша помоћ је љубав, поверење и подршка. Тако је било и биће, ако се дозволи.

Али ... није добро отварати срце када су у питању друге личности.

Није добро писати о туђој властитости. Треба исповеда своју властитост.

Зато   molimoli 

Подели на овим сајтовима

Nadam se skorom resenju svega .Krajnje je vreme da se bratija &co  najzad uklone .Znate li da SPC u Srbiji ima 2000 svestenika a priliv novca od 150 miliona eura godisnje ???????Oko toga se oni bore ne oko Crkve ,jedinstva Hrista .Najvaznije je necutati i prozivati ih na svakom koraku od arhijereskih namesnika do najmanjeg svestenika

koji cuti jer eto od Crkve zivi ! Sramota 

Подели на овим сајтовима

Zalosno je sta se desava i sta se radi...politicki manifesti,preglasavanja,novi svedoci i novi dokazi na dan glasanja,peticije,svadje,poltronstvo,razliciti arsini...uzas i to veliki uzas. Ko komunizam.  

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...