RYLAH Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Само гледам ову дискусију. Није за вас ни алкохол ни трава! Све бих вам забранио, и аупм! На путеве да вас изведем, државу да изградимо, да неке вајде види ова земља од вашег слободног времена! Да је ова власт паметна ко што није... Crveni Baron, Снежана and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Mislim, ne mislis valjda da oni koji ne duvaju travu rade to zbog toga sto je ona ilegalna? ne, ali ima i takvih, pogotovo medj pubertetlijama.... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 ne, ali ima i takvih, pogotovo medj pubertetlijama....Eto vidis bas naprotiv.Znas koja je fora ovde u Bg-u npr. Klinci do 16 godina su najtrazeniji za dilere. Zato sto, kad ih uhvate, samo im uzmu robu i puste ih, posto su maloletnici. Cak postoji i neko "pravilo" na ulici, da se vecina vrate u legalne tokove kada predju 18 godina. Oni koji ostanu, brzo popadaju... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 "Gospodja" doktorka je izuzetno nevaspitana zena. Ne mogu da se slozim. Naprotiv . Gospodja je izuzetna . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Марихуана није халуциногена. Crveni Baron, Milan Nikolic, Manolis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Vecina, parlamentarna, ima pravo u demokratskim drustvima da se postavi iznad pojedinca . I da li ti to smatraš pravednim? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 I da li ti to smatraš pravednim? Naravno.Vecina moze da drzi u zatvorima, izvrsava egzekucije cak , regulise ko ima prvenstvo prolaza na rasskrsnici itd ... Potpuno pravedno.I u onteresu svih, i vecine i manjine. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Naravno.Vecina moze da drzi u zatvorima, izvrsava egzekucije cak , regulise ko ima prvenstvo prolaza na rasskrsnici itd ... Potpuno pravedno.I u onteresu svih, i vecine i manjine. Pa eto, ja lepo pricam da su komunisti imali puno pravo da rade sa crkvom i popovima to sto su radili... jednostavno ljudi bili vecina... jel tako Barone? туриста је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Прво, одакле вам то да људи који примају хемотерапије имају халуцинације?? Шта све нећу чути! А чак и да имају, зар се то решава канабисом?? Друга ствар, уље од канабиса није нимало јефтино, тако да слободно можемо рећи да и иза тога стоји нека фармако-мафија. Треће, као што је Оби приметио, ви уопште не приступате самој болести на један хришћански начин. Све је у Божијим рукама, па и наш живот. Чисто сумњам да би отац Тадеј или патријарх Павле одобрили овако нешто. Djon Vejn је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Друга ствар, уље од канабиса није нимало јефтино, тако да слободно можемо рећи да и иза тога стоји нека фармако-мафија. Ni vencanje u crkvi nije jeftino... ne znam sta mozemo slobodno reci da stoji iza toga... Све је у Божијим рукама, па и наш живот. Cemu medicina onda? туриста је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Znas koja je fora ovde u Bg-u npr. Klinci do 16 godina su najtrazeniji za dilere. Zato sto, kad ih uhvate, samo im uzmu robu i puste ih, posto su maloletnici. Mislis da ti maloletni dileri nisu istovremeno i konzumenti? Ima li u nasem drustvu svesti o tome da je sve veci broj maloletnika koji probaju neku nedozvoljenu supstancu, najcesce je to marihuana ili ekstazi. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Pa eto, ja lepo pricam da su komunisti imali puno pravo da rade sa crkvom i popovima to sto su radili... jednostavno ljudi bili vecina... jel tako Barone? Ne kapiras sustinu demokratije... pred zakonom su svi jednaki samo tako nije bilo u socijalizmu, a tako ne bi bilo ni u hipotetickom liberaliuzmu jer bi kod vas privatno bilo iznad kolektivnog ...vasa utopija je slicna komunistickoj i samo golom silom je ostvariva ...a to se i vidi po tome sta bi vi od "drzave" ostravili ... samo represivni deo, vojska, policija, sud, zatvori ... a skole, zdravstvo itd bi "privatizovali" ... Iz toga se vec nazire represivna priroda libertarijanskje ideologije .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Crveni Baron, Данче*, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Ne kapiras sustinu demokratije... pred zakonom su svi jednaki samo tako nije bilo u socijalizmu, a tako ne bi bilo ni u hipotetickom liberaliuzmu jer bi kod vas privatno bilo iznad kolektivnog ...vasa utopija je slicna komunistickoj i samo golom silom je ostvariva ...a to se i vidi po tome sta bi vi od "drzave" ostravili ... samo represivni deo, vojska, policija, sud, zatvori ... a skole, zdravstvo itd bi "privatizovali" ... Iz toga se vec nazire represivna priroda libertarijanskje ideologije .. Ma sta je to s tobom i bezanjem? Na prve probleme si podvio rep i pobego iz Srbije... sad na prvu naznaku inteligentijeg razmisljanja bezis s teme i pokreces neku novu i totalno nebitnu! Jel tebi bezanje u krvi, ne kontam? AJde bre jednom stani mirno i postojano iza onoga sto radis ili pricas... jesi ponosni jaki Srbin ilin neki tamo infantilni italijancic?! Stvarno me ne zanima ovo skretanje s teme samo da ne bi morao da priznas da si napisao glupost a ja ti to ilustrativno i pokazao. Sry, bro, nisam zainteresvan za ovu novu temu koju bez veze i ikakve potrebe otvaras. Ako imas malo casti* osvrni se na svoj post o vecini... "vecina ima prava da radi sta joj je volja", kazes ti... "onda je komunizam bio super"... kazem ja... Moj post je sarkazam koji je trebalo da ti pokaze da ti je logika suplja jednako koliko i jedan bitan deo tvog tela. Taj cilj sam ispunio, sad me vise ne zanimas sa tim skreatnjima i bezanjima... * - Ne mogu da verujem da sam ovo napisao hahahah Odahviing је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука