Juanito Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Sta se cudis? Zakonom je zabranjeno da te bijem....ili da ti bijes mene... Па сад, и то зависи од контекста... Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Postoji i ne mali broj onih kojima nesto "zabranjeno" ima magicnost. Pa cim pretvoris u "dostupno" oni se rasplinu i izgube interseovanje. Postoje i jedni i drugi i to u mnogo vecoj meri od onih razumnih....nazalost. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 А видиш, после одређене дозе неког лека тај болесник ухвати контакт са стварношћу. Лек му ублажи бол у мери довољној да може здраво да расуђује расуђује, нпр. да буде свестан потребе за физиолошким пражњењем, што без лекова није био случај. Pa vec rekoh - takvih lekova vec ima. Sta ce ti onda dodatni opijat? Sasvim nepotrebno i usiljeno pitanje. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Kako? Ako je nesto zakonom zabranjeno, znaci da je stetno i da nije na korist ni meni ni drugome...zasto bih onda ja ili bilo ko drugi zeleo bas to sto je zabranjeno...( pod uslovom da imam toliko svesti da razmisljam na ovaj nacin) Централна прича у књизи Постанка, су Адам и Ева, рајски врт и Дрво познавања добра и зла. Бог је дао човјеку слободу избора али је и посадио из Њему знаног разлога то дрво у рајској башти. Забрањено воће... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Па сад, и то зависи од контекста... C, c, c... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Pa vec rekoh - takvih lekova vec ima. Sta ce ti onda dodatni opijat? Sasvim nepotrebno i usiljeno pitanje. Канабис није опијат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Ja te molim da uzmes kutiju od cigareta i procitas upozorenja od cega sve mozes da obolis konzumirajuci iste. A zakonom dozvoljeno. Zakon nikoga ne sprecava da sam sebi naudi.... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Канабис није опијат. Ma jok uopste... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Централна прича у књизи Постанка, су Адам и Ева, рајски врт и Дрво познавања добра и зла. Бог је дао човјеку слободу избора али је и посадио из Њему знаног разлога то дрво у рајској башти. Забрањено воће... Stvarno...? Pa ko ga je terao da dira Zabranjeno voce, ispricaj mi do kraja pricu, molim te... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Ja te molim da uzmes kutiju od cigareta i procitas upozorenja od cega sve mozes da obolis konzumirajuci iste. A zakonom dozvoljeno. Sta velis - ako vec ima jednog zla, aj` da mu dodamo i ostala... qq meni logike... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Ma jok uopste... Ако користиш жаргонску терминологију онда јесте. Али у стручној терминологији опијати или опиодни аналгетични алкалоиди су деривати само из опијумског мака. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Да ли знаш како изгледају халицинације таквог болесника? Јеси ли имао прилику то да видиш? Ја јесам. Човек у таквом стању нема контакт са стварношћу. Pa cemo im dati halucinogenu supstancu marihuanu...? U tom stanju daje se morfijum. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Stvarno...? Pa ko ga je terao da dira Zabranjeno voce, ispricaj mi do kraja pricu, molim te... Сам пао, сам се убио Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Zakon nikoga ne sprecava da sam sebi naudi.... Pa o tome se govori. Ne beri ti tudje brige vec pusti da u drustvu gde je "kanabis legalizovan u medicinske svrhe" svak' odlucuje da li ce i na koji nacin sebi nauditi ili pomoci. Биљана, Manolis and туриста је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Pa cemo im dati halucinogenu supstancu marihuanu...? U tom stanju daje se morfijum. Марихуана није халуциногена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука