Jump to content

Драге моје, да ли се плашите кише....? :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 47
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@@Снежана, obviously,, I can`t feel the rain.... :945729:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

I Can't Stand The Rain

I can't stand the rain
Against my window
Bringing back sweet memories
I can't stand the rain
Against my window
Cause he ain't here with me

Hey window pain
Tell me, do you remember
How sweet it used to be

When we were together
Everything was so grand
Now that we've parted
There's just one sound
That I just can't stand

I can't stand the rain
Against my window
I can't stand the rain
Against my window

Hey hey rain
Get out of my window
I can't stand the rain
Against my window

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ја, нпр. носим мали, склопиви кишобран у ташни, али нисам нека плашљивица. Чисто из практичних разлога. Грмљавине се плашим, јер је, чини ми се, после бомбардовања постала застрашујућа, језива. А кишу волим, нарочито летњу.

Подели на овим сајтовима

Јес да нисам "драга ваша"

welcome to the club.... :bendoff: :D

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Их бре жене,нисте поставили најбољу песму о киши,па бар због певача,на кога се ложило милиони жена... joooj

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

@,

Ево, призвао си је...пада :bendoff: ..................................................................................................................................................................

............................................................................................................................................................................................................

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

tumblr_mr7f53a83K1syzs6ao1_500.gif

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...

Ono kad u muzici naiđeš na zid i ne možeš dalje...jer moraš da staneš i slušaš šta svira!
Inspirativan zid u Drezdenu na kome su instalirani oluci i levci koji kada pada kiša proizvode muziku, ovim ljudima sigurno ne smeta
kiša...mnogo! ‪#‎InspirishiMe‬

16486_1634622603416734_51190989299395274

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/16486_1634622603416734_5119098929939527427_n.jpg?oh=d863c2a9b9420e035a552b0b85877663&oe=55D1A7D4

А.М.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Kleptonova bluz gitara, Kolinsove reči i pomisao na kišu odmah prizvaše bujicu misli. Za pesmu koju je posvetio svojoj bivšoj devojci, koju je dugo, dugo nakon razilaženja pokušavao ponovo da pronadje i vrati, Kolins je u jednom intervjuu najpre rekao da je nastala usled frusta izazvanog jednom vremenskom prognozom koja je redovno prognozirala pogrešne vremenske prilike u Engleskoj te je uvek kisnuo u odelu nakon posla, dok je u jednom kasnijem intervjuu ipak otvorio dušu i otkrio svoju emotivnu stranu, rekavši da je pesma odraz njegove neizmerno jake volje da vrati osobu kojoj bi posvetio ceo svoj život.

https://www.facebook.com/rokafana?fref=nf

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...