Jump to content

Драге моје, да ли се плашите кише....? :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

tumblr_mkipqsnvy61s5sgazo1_500.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 47
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ali da se plase kise to mi nije jasno
их....него шта....имао си среће да то не сазнаш.... :)))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

prava uzivancija.....

prolecna kisa posle koje u mojoj Varosi mirisu Lipe, pa letnji pljusak kad istrcim iz kuce da se rashladim.... :uraaaaaa:

( nesto ne volim kisu kad je hladno a zadesi me na planinarenju, ali ajd...)

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Smeta mi danasnja kisa jer je puna prasine i prljavstine.

Nije vise cista kao neku deceniju kad sam bila dete kad sam stajala na pljusku zatvorenih ociju i isplazenog jezika i bosonoga.

Sada pogledam automobile koje posle kise izgledaju kao da je padalo blato a ne voda. I kad god pokisnem glava me svrbi kao da mi je kiselina po kozi glave.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Smeta mi danasnja kisa jer je puna prasine i prljavstine.
da...tu si potpuno u pravu.....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ja sam mislila da cete pisati o fobijama od gramljavine, koju ja imam i koja mi stvara velike probleme, al ne mogu da je se rjesim :D

Al kisu inace volim, pogotovu kad sam u kuci i uz neku dobru knjigu :) I onaj ljetni pljusak, i onaj miris asfalta poslije njega :)

Подели на овим сајтовима

Ja sam mislila da cete pisati o fobijama od gramljavine,
ма пусти грмљавине и фобије... :D удри бригу на весеље..... :pivo:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Што не вилиш кишу????
па не знам.....некако ми је депресивна..... ne_shvata

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Lagana setnja po letnjem pljusku tako mi spere sav umor, neraspolozenje i sve ono negativno sto se natalozilo u meni. I tada volim da se izujem i hodam bosa .

Ne volim one sitne, hladne, dugotrajne jesenje kise. Depremirajuce deluju na mene; ovako nessto:

http://poezijavekova.blogspot.com/2013/03/vojislav-ilic-sivo-sumorno-nebo.html

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Znam da se zene cesto plase grmljavine uz pljuskove, ali da se plase kise to mi nije jasno.

Mene grmljavina sa pljuskovima puni pozitivnom energijom. Sta da radim, za neke stvari sam frik :stadaradim:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...