Ненад Р. Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Ученик Страхиња који је нашао 6000 динара и који је дао учитељици тај новац , награђен је за то своје племенито дело http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B0.489.html:542975-%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%B8%D1%9A%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%92%D0%B5%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%88%D1%82%D0%B5%D1%9A%D0%B5 Из овога примера се јасно види да се исплати бити поштен и мој је одговор Да , исплати се. АлександраВ, Bashful Anna and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Ау,где ми живимо,кад мораш поштење да наградиш,као прворазредни догађај... Juanito, Лидија Миленковић, Снежана and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2015 То не треба гледати баш тако јер има доста поштених људи који ураде нешто поштено и не добију публицитет . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 On 10. 4. 2015. at 20:07, Ненад. рече То не треба гледати баш тако јер има доста поштених људи који ураде нешто поштено и не добију публицитет . I maniplulativnih krvopija koji dobiju publicitet. Nasao se brizni i posteni Vulin da zbrine postene i istakne njihovu vrlinu. Nista gore od licemerja i vredjanja tudje inteligencije. Zamisli, decak ce imati biciklu, a mozda i obezbedjenu egzistenciju. Зосима, Срђан Шијакињић, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 da Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Поштен си зато што то тако треба, не зато што се исплати. Срђан Ранђеловић, Vecana, Лидија Миленковић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Ako naumis biti posten, human, covekoljubiv radi nekog licnog interesa, zahvalnosti, priznanja, hranjenja sujete, rasta u svojim ili tudjim ocima, onda si samo prodavac, licemer ili obican manipulant. Tako su deca, negde po pravilu, postena jer imaju prostotu i iskrenost nezatrovanu zivotom, kao i decak iz teksta. Дејан, Лидија Миленковић and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 On 10. 4. 2015. at 20:46, Дејан Бићанић рече то тако треба ??? :.mislise. Поштен си, ваљда, зато што тако желиш/хоћеш, а не зато што тако треба. Данче*, Човек Жоја, Deja Vu and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 On 10. 4. 2015. at 20:53, Снежана рече ??? :.mislise. Поштен си, ваљда, зато што тако желиш/хоћеш, а не зато што тако треба. У праву си Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 U zajednici koja odnose zasniva na principu nagrada/kazna postenje se isplati. Tamo gde toga nema na sve strane imamo lopove, prevarante i free ridere. Hriscanska zajednica sa druge strane ne poznaje princip nagrade/kazne, ali isto tako u njoj zbog toga ne postoje spomenuti slucajevi, vec se postenje zasniva na volji. To znaci da hriscanstvo ne gleda na postenje kao na nesto sto se isplati. Човек Жоја, Баба, Саша од Москве and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 У неком разумном друштву поштење се исплати зато што се сваки човек посматра и вреднује кроз своје карактерне особине. То је "капитал" који другачије не може да се стекне, а има највећу вредност. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Гаде ми се преваранти и лопови кад оматоре, док су млади још су и симпатични, ал кад оматоре сва та њихова страст и похлепа и преварантство поприма неке димензије демонске и одвратне. Дакле, не исплати се постати демон. зеленизуб, Grizzly Adams, Срђан Ранђеловић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 On 10. 4. 2015. at 21:07, Deja Vu рече U zajednici koja odnose zasniva na principu nagrada/kazna postenje se isplati. Tamo gde toga nema na sve strane imamo lopove, prevarante i free ridere. Hriscanska zajednica sa druge strane ne poznaje princip nagrade/kazne, ali isto tako u njoj zbog toga ne postoje spomenuti slucajevi, vec se postenje zasniva na volji. To znaci da hriscanstvo ne gleda na postenje kao na nesto sto se isplati. E sad, ili sam ja totalno pogresno razumeo koncept hriscanstva, ili ti nisi u pravu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 On 10. 4. 2015. at 21:07, Deja Vu рече vec se postenje zasniva na volji. To znaci da hriscanstvo ne gleda na postenje kao na nesto sto se isplati. Па и непоштење се заснива на вољи...а у том случају хришћанство ће те свакако упозорити да се то не исплати... Лидија Миленковић, Дуња, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 On 10. 4. 2015. at 21:39, Deki992 рече E sad, ili sam ja totalno pogresno razumeo koncept hriscanstva, ili ti nisi u pravu. Размишљаш о етимологији речи поштен, или нешто друго имаш на уму? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука