Jump to content

Да ли се исплати бити поштен.

22 члановâ је гласало

1. 1. Да ли се исплати бити поштен.

• Да
      20
    • Не
      1
    • Не знам .
      1

Препоручена порука

Никада нисам глед'о да л' ми се исплати? Ако сада гледам, нисам им'о ништа од поштења, чак сам и лоше пролазио, али нема везе. Урадио сам онако како сам васпитан и како сам осећ'о да треба. Тако ће увек и бити.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Данас сам шетајући се на једно место пронашла Samsung Galaxy S7 edge, па га вратила колегама да пронађу власника, сама нисам могла да зовем власника јер се истрошила батерија. Исплати се бити поштен зато што се исплати мирна сопствена савест...Овај свет/живот се не исплати да човек буде у дворишту Цркве, да га мучи лоша савест. Прекјуче су суседи пронашли новчаник једног мог брата (шетали смо по парку) и вратили. "Како радиш, тако ти се враћа". ;)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Evo ja malkice o svom poštenju. Dešavalo  mi se iks puta, da uđem  u radnju, nešto pazarim, i veoma bitno je da platim to što pazarim, a  vrlo često zaboravim kesu sa kupljenim stvarima, ali bitno je da pošten prvo ima na umu  da  plati   pa i  da zaboravi  oh Bože moj.... / nema veze sa senilnošću, zaboravnošću, godinama, itddd.....isključivo sa poštenjem /   :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

21 minutes ago, Рапсоди рече

Evo ja malkice o svom poštenju. Dešavalo  mi se iks puta, da uđem  u radnju, nešto pazarim, i veoma bitno je da platim to što pazarim, a  vrlo često zaboravim kesu sa kupljenim stvarima, ali bitno je da pošten prvo ima na umu  da  plati   pa i  da zaboravi  oh Bože moj.... / nema veze sa senilnošću, zaboravnošću, godinama, itddd.....isključivo sa poštenjem /   :)

Šališ li se?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ayla рече

Šališ li se?

Ne, od peciva u pekari / prodavačica trčala za mnom / , pa do patika u radnji, iks puta mi se dešavalo. 7896634

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Рапсоди рече

Ne, od peciva u pekari / prodavačica trčala za mnom / , pa do patika u radnji, iks puta mi se dešavalo. 7896634

Nije poštenje završiti svoju obavezu, a platiti račun je obaveza. 
Ja bih prije to definisala kao rasijanost, a dešava se svima.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Ayla рече

Nije poštenje završiti svoju obavezu, a platiti račun je obaveza. 
Ja bih prije to definisala kao rasijanost, a dešava se svima.

Moguće...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Зауроне, свуда има разних људи и разних ћуди.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ево један експеримет који је рађен код нас.

Испада да смо ми Срби бољи људи у односу на ово што је Заурон поставио.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...