Gordana . Написано Април 25, 2015 Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Није важно. Онима који плату не очекују овде. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 25, 2015 Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Ako se dobro osecam zbog toga, naravno da se isplati. Negde sam procitao, trebamo imati stav da je dobro biti dobar. Nista vise od toga, nikakva trgovina sa Bogom nije potrebna. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 25, 2015 Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Никада нисам глед'о да л' ми се исплати? Ако сада гледам, нисам им'о ништа од поштења, чак сам и лоше пролазио, али нема везе. Урадио сам онако како сам васпитан и како сам осећ'о да треба. Тако ће увек и бити. Лидија Миленковић and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Април 25, 2015 Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Gledajući telesnim očima, retko kad se isplati; ali gledajući duhovnim očima, isplati se veoma. Рапсоди and Војвода7 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 Данас сам шетајући се на једно место пронашла Samsung Galaxy S7 edge, па га вратила колегама да пронађу власника, сама нисам могла да зовем власника јер се истрошила батерија. Исплати се бити поштен зато што се исплати мирна сопствена савест...Овај свет/живот се не исплати да човек буде у дворишту Цркве, да га мучи лоша савест. Прекјуче су суседи пронашли новчаник једног мог брата (шетали смо по парку) и вратили. "Како радиш, тако ти се враћа". АлександраВ, Драшко, 3006 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 Evo ja malkice o svom poštenju. Dešavalo mi se iks puta, da uđem u radnju, nešto pazarim, i veoma bitno je da platim to što pazarim, a vrlo često zaboravim kesu sa kupljenim stvarima, ali bitno je da pošten prvo ima na umu da plati pa i da zaboravi oh Bože moj.... / nema veze sa senilnošću, zaboravnošću, godinama, itddd.....isključivo sa poštenjem / Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 21 minutes ago, Рапсоди рече Evo ja malkice o svom poštenju. Dešavalo mi se iks puta, da uđem u radnju, nešto pazarim, i veoma bitno je da platim to što pazarim, a vrlo često zaboravim kesu sa kupljenim stvarima, ali bitno je da pošten prvo ima na umu da plati pa i da zaboravi oh Bože moj.... / nema veze sa senilnošću, zaboravnošću, godinama, itddd.....isključivo sa poštenjem / Šališ li se? АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 Управо сада, Ayla рече Šališ li se? Ne, od peciva u pekari / prodavačica trčala za mnom / , pa do patika u radnji, iks puta mi se dešavalo. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 2 minutes ago, Рапсоди рече Ne, od peciva u pekari / prodavačica trčala za mnom / , pa do patika u radnji, iks puta mi se dešavalo. Nije poštenje završiti svoju obavezu, a platiti račun je obaveza. Ja bih prije to definisala kao rasijanost, a dešava se svima. АлександраВ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 3 minutes ago, Ayla рече Nije poštenje završiti svoju obavezu, a platiti račun je obaveza. Ja bih prije to definisala kao rasijanost, a dešava se svima. Moguće... Ayla је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 Зауроне, свуда има разних људи и разних ћуди. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 Ево један експеримет који је рађен код нас. Испада да смо ми Срби бољи људи у односу на ово што је Заурон поставио. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука