Jump to content

Зашто интелигенција и студенти ћуте?

Оцени ову тему

Čale89

Препоручена порука

А и по неким другим лепотама...  :)))

Е да ти кажем за Холандију, био сам у пар наврата код тетака, мислим да је европска земаља са највише странаца ,не мислим само оних који дођу да раде,већ рецимо има доста индонежана,суринам и тако тих држава, који су ту рођени,јер је то била њихова колонија , ..лепе су...

Иначе, живот тамо није нешто посебно,запад је то,нигде живе душе радним данима,затворени су, ја ишао на пар концерата, дођем испред сале сат времена раније,да мало упознам људе,нема никога,долазе пет минута пред концерт,одгледају и запале кући...

Шта видети,ако се ложиш на уметност,културу ,  а то мене није занимало, као музеји рембрант,ван гог,и ти фазони,тога имаш,пуно канала, и оно са цветним пољима је моћно...

Сиреви прва лига...

Црвени фењери и ти радови, Амстердам гудра и курве, ,шта знам ,ти си сад ожењн човек,како би сињорита реаговала...

Е сад,ти ћеш ипак бити у тим интелектуалнијим круговима,не знам њихову врсту забаве и провода, али кад сам био код холанђана,онај фазон чачкалица сир и чипс...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ti bre Grizli zvucis kao Lenjin negde u Svici, u nekoj kafanici kako kuje planove za socijalisticku buducnost ... oni su stalno nesto vecali o "svesti" ... o izgradnji "svesti" ... to ti dodje kao neko ispiranje mozga , ta svest ... pa onda o-ruk, svi misle isto ... pa 'ajd sada svi zajedno ...

Nema od tog posla nista Grizli ...

То је само едукација. Код нас људи, из сасвим разумљивих разлога, не знају основне појмове економије и слично. Треба то мало "обновити" што рече Хуан.

Колико видим овде на форуму, кад се лепо објасни многи разумеју и прихвате.

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па они су ти тадашња бирократија. Као што данас људи мрзе оне ликове иза шалтера пред којима морају да клече...

Lol ispada da je Isus Hrist bio meta-libertarijanac xDDD

Подели на овим сајтовима

Па они су ти тадашња бирократија. Као што данас људи мрзе оне ликове иза шалтера пред којима морају да клече...

Poput radnika pred poslodavcem?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...