Juanito Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 Nikad tjuo, mozes to da priblizis? Рецимо, Хонго-Конго није суверен, а виђу их... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 Рецимо, Хонго-Конго није суверен, а виђу их... Рецимо само Хонго Бонго? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 Рецимо само Хонго Бонго? Рецимо и Порторико. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 Рецимо и Порторико. Дакле нисмо суверена држава. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 А и по неким другим лепотама... Е да ти кажем за Холандију, био сам у пар наврата код тетака, мислим да је европска земаља са највише странаца ,не мислим само оних који дођу да раде,већ рецимо има доста индонежана,суринам и тако тих држава, који су ту рођени,јер је то била њихова колонија , ..лепе су... Иначе, живот тамо није нешто посебно,запад је то,нигде живе душе радним данима,затворени су, ја ишао на пар концерата, дођем испред сале сат времена раније,да мало упознам људе,нема никога,долазе пет минута пред концерт,одгледају и запале кући... Шта видети,ако се ложиш на уметност,културу , а то мене није занимало, као музеји рембрант,ван гог,и ти фазони,тога имаш,пуно канала, и оно са цветним пољима је моћно... Сиреви прва лига... Црвени фењери и ти радови, Амстердам гудра и курве, ,шта знам ,ти си сад ожењн човек,како би сињорита реаговала... Е сад,ти ћеш ипак бити у тим интелектуалнијим круговима,не знам њихову врсту забаве и провода, али кад сам био код холанђана,онај фазон чачкалица сир и чипс... Срђан Шијакињић, Juanito and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 Ti bre Grizli zvucis kao Lenjin negde u Svici, u nekoj kafanici kako kuje planove za socijalisticku buducnost ... oni su stalno nesto vecali o "svesti" ... o izgradnji "svesti" ... to ti dodje kao neko ispiranje mozga , ta svest ... pa onda o-ruk, svi misle isto ... pa 'ajd sada svi zajedno ... Nema od tog posla nista Grizli ... То је само едукација. Код нас људи, из сасвим разумљивих разлога, не знају основне појмове економије и слично. Треба то мало "обновити" што рече Хуан. Колико видим овде на форуму, кад се лепо објасни многи разумеју и прихвате. Čale89 је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 Nikad tjuo, mozes to da priblizis? Благостање не долази од суверности државе. Богатство праве људи који раде и стварају, а не политичари. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 Е сад,ти ћеш ипак бити у тим интелектуалнијим круговима,не знам њихову врсту забаве и провода Зосима, Срђан Шијакињић and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Hteo sam da pitam, kakvu poruku daje Jevanđelje o carinicima? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Па они су ти тадашња бирократија. Као што данас људи мрзе оне ликове иза шалтера пред којима морају да клече... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Па они су ти тадашња бирократија. Као што данас људи мрзе оне ликове иза шалтера пред којима морају да клече... Lol ispada da je Isus Hrist bio meta-libertarijanac xDDD Срђан Шијакињић, Deki992, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Па они су ти тадашња бирократија. Као што данас људи мрзе оне ликове иза шалтера пред којима морају да клече... Poput radnika pred poslodavcem? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Радник послодавца увек може да промени. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Радник послодавца увек може да промени. Pa i ovaj moze na drugi salter ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Богатство праве људи који раде и стварају, а не политичари. И политичари могу да раде и стварају. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука