Grizzly Adams Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 То је онај тренутак кад те родитељи озбињно питају - да ли се ти сине дрогираш? RYLAH, feeble, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Који трол. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Па момак зграбио девојку , тако се радило у то време . U to vreme. Moj otac sa prijateljem negde oko 1965 bukvalno ukrali moju buduću ujnu. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Оправдава, наравно. Сви који читамо Библију и верујемо у Бога смо силеџије и имамо право да силујемо. Једини начин да то не бидемо је да постанемо атеЈисти. Човек Жоја, Kaludjerovic Sreten, Аурор and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Pa pazi, on zbog jednog na brzaka mora da se zeni, ne znam bas koliko mu se isplati Ma aj sto mora da se zeni nego sto ne moze da se razvede.Pakao Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Narode, zar ne vidite da je agnostik najobicniji trol? Ne znam kako vas vise ne smori da gubite vreme na njegove gluposti i naklapanja... Goku, Драгана Милошевић, Човек Жоја and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Како ли из целе Библије убодете баш овакав стих? Неће ми бит јасно никад. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 ” Ako čovjek naiđe na mladu djevicu koja nije zaručena te je pograbi i s njom legne, pa budu uhvaćeni na djelu, (29) tada čovjek koji je s njom ležao neka djevojčinu ocu dade pedeset srebrnika. A budući da ju je oskvrnuo, neka je uzme za ženu da je ne može pustiti dok je živ. ” Kad Velji Lug u Nezuke sidje. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Narode, zar ne vidite da je agnostik najobicniji trol? Ne znam kako vas vise ne smori da gubite vreme na njegove gluposti i naklapanja... Mislim da grešiš. On samo pita sve što mu padne na pamet, nije to trolovanje...nema zadnje namere. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Mislim da grešiš. On samo pita sve što mu padne na pamet Zaista mi je krajnje tesko da poverujem u tako nesto, kad uzmemo u obzir sta je sve do sad pitao i pisao, i kako uvek postavlja neosnovane i agresivne naslove na teme. Jedno je neznanje zeljno znanja, a ovo je - po meni - ipak nesto sasvim drugo. Goku and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Da li bi Biblija opravdala ubistvo u ovom slucaju ? Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Da li bi Biblija opravdala ubistvo u ovom slucaju ? Па, пошто је обешчастио девојку, боље да је узме за жену, иначе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Па, пошто је обешчастио девојку, боље да је узме за жену, иначе... A не мислиш да би у случају да припада некоме против своје воље била смртна казна за жену?! И у Старом завету – то је заправо једина смртна казна за жену - забрана развод.Главна ствар је да је отац претрпео губитак, и да ли ће задржати „нечисту ћерку“, или силоватељ да преузме терет. То не говори да је жена власнитво мушкарца, већ да отац одлучује да ли његову ћерку кретен може несметано да силује решто живота ако се не одлучи за финансијски губитак. Пу, пу, далеко било, убити говедо од човека. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Нешто се питам хоћемо ли икако стићи до Новг завета ?!? Човек Жоја, Kaludjerovic Sreten, Драгана Милошевић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Нешто се питам хоћемо ли икако стићи до Новг завета ?!? A Нови завет почиње тако што Бог одлучи да има сина са девицом која је заручена. Adelaida, Crveni Baron and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука