Jump to content

Da li biblija pravda silovanje???

Оцени ову тему

Препоручена порука

Па момак зграбио девојку , тако се радило у то време . :D

U to vreme. Moj otac sa prijateljem negde oko 1965 bukvalno ukrali moju buduću ujnu.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

Оправдава, наравно. Сви који читамо Библију и верујемо у Бога смо силеџије и имамо право да силујемо. Једини начин да то не бидемо је да постанемо атеЈисти.

Подели на овим сајтовима

Narode, zar ne vidite da je agnostik najobicniji trol?

Ne znam kako vas vise ne smori da gubite vreme na njegove gluposti i naklapanja...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Како ли из целе Библије убодете баш овакав стих? Неће ми бит јасно никад.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

” Ako čovjek naiđe na mladu djevicu koja nije zaručena te je pograbi i s njom legne, pa budu uhvaćeni na djelu, (29) tada čovjek koji je s njom ležao neka djevojčinu ocu dade pedeset srebrnika. A budući da ju je oskvrnuo, neka je uzme za ženu da je ne može pustiti dok je živ. ”

Kad Velji Lug u Nezuke sidje.

• Волим 1

:351780:

Подели на овим сајтовима

Narode, zar ne vidite da je agnostik najobicniji trol?

Ne znam kako vas vise ne smori da gubite vreme na njegove gluposti i naklapanja...

Mislim da grešiš. On samo pita sve što mu padne na pamet, nije to trolovanje...nema zadnje namere.

Подели на овим сајтовима

Mislim da grešiš. On samo pita sve što mu padne na pamet

Zaista mi je krajnje tesko da poverujem u tako nesto, kad uzmemo u obzir sta je sve do sad pitao i pisao, i kako uvek postavlja neosnovane i agresivne naslove na teme. Jedno je neznanje zeljno znanja, a ovo je - po meni - ipak nesto sasvim drugo.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Па, пошто је обешчастио девојку, боље да је узме за жену, иначе...  :fik:

:)  

A не мислиш да би у случају да припада некоме против своје воље била смртна казна за жену?! И у Старом завету – то је заправо једина смртна казна за жену - забрана развод.Главна ствар је да је отац претрпео губитак, и да ли ће задржати „нечисту ћерку“, или силоватељ да преузме терет. То не говори да је жена власнитво мушкарца, већ да отац одлучује да ли његову ћерку кретен може несметано да силује решто живота ако се не одлучи за финансијски губитак. Пу, пу, далеко било, убити говедо од човека. :fik:

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Нешто се питам хоћемо ли икако стићи до Новг завета ?!?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Нешто се питам хоћемо ли икако стићи до Новг завета ?!?

A Нови завет почиње тако што Бог одлучи да има сина са девицом која је заручена. :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...