Баба Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Али увек са коректном понудом. :bendoff: То је тачно, ал зли енглези не дадоше Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Ма јес... Кад на врби роди кикирики. И ко задњи магарац. Човек Жоја and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Јел има неки Србофил овде? Још боље - има ли неки Христофил? То је једини -фил који треба да нас занима. Сви остали ''филови'' су идими-дођими. ;-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 филмофил... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 8086.gif Да би волео и ценио друге , треба прво да волиш своје и у том смислу јесам Србофил. Ма то није проблем, проблем је што нико неће са нама. Отуд све ове филије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Па шта си сад? Пустынный житель, и телеси лала... Лидија Миленковић, Ignjatije, verum est in beer and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Ма то није проблем, проблем је што нико неће са нама. Отуд све ове филије. Још једино Руси хоће с нама Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Једино Роми (Цигани) хоће са нама. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Ја сам одлучио да се на следећем попису изјасним ко Индијанац, а и кад попуњавам формуларе, ди треба само метем Индијанац и Бог да ме види.Mislis 'duh sume'? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Једино Роми (Цигани) хоће са нама. Неће ни они више, почели су да праве своје засебне кафане, веле Срби су полудели nana, RYLAH and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Лидија Миленковић and Натан је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Руси су сад неолиберални капиталисти исто као и Кинези Komunisti i ruski i kineski i jugoslovenski i československi i svi ostali su to bili oduvijek samo se o tome nije smjelo ni znat a ni šta reći ili govorit javno, odmah se išlo u zatvor u Zenicu i na Goli otok za tako nešto sjedit a neki zbog takvih stvari bili i likvidirani fizički kao neprijatelji države. Funkcioneri i "gu*onje" su svi bili u tom pogledu neoliberali, J.B.Tito, Čaušesku i kompanija su imali carsku moć i bogatstvo kakvo nisu imali ni Romanovi a običan narod su potom bili ti komunisti - proleteri. Kapitalistički neoliberalizam su komunisti prvi izmislili i stvorili, on je njihovo dijete. Liberalno su oduzeli (ukrali) ljudima sve što su imali (nacionalizovali) i dali to sebi. O neoliberalizmu se od komunista može još učit. "gu*onje" - stara riječ kojom su se za komunista označavali komunistički kadrovici lažovi, prevaranti, lopovi i hipokriti na položajima i funkcijama u tadašnjoj SFRJ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Немам појма шта је са осталим Србима, ја сам од малена волео све што је са запада. За већину мојих вршњака Америка је била појам за добре ствари. У принципу, све што смо волели - музика, филмови, спорт, одећа итд. је било по угледу на запад. Русија је било оно досадно са чим те смарају у школи. Оне дебеле књиге што нико није читао, камо ли разумео итд. Pa kad su nam pustali na TV one dosadne ruske filmove sa plavokosim princevima polu-gejevima Ja od tada imam predrasudu da su Rusi kese, naivcine itd. Malo Putin ispravlja tu sliku Баба and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 "gu*onje" - stara riječ kojom su se za komunista označavali komunistički kadrovici lažovi, prevaranti, lopovi i hipokriti na položajima i funkcijama u tadašnjoj SFRJ Ovi mladi ne moraju znat šta je to al mogu se obeznamit s tim ovdje: http://goo.gl/FZLyDU Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Evo i u Novom Sadu skupljaju potpise: http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/novi-sad/potpisi-protiv-sankcija-rusiji-u-n.sadu_580362.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука