Млађони Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 А баш је некога брига да ли ће Србија да уведе Русији санкције... Haha, gubi se, mene jeste.. kome da prodajem ruze posle? Primio mi se jendo 50 komada, ucim zanat polako, a rusi su glavni kupci za to. Moram d postajem svercer u samom startu svog biznisa ccc... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 А баш је некога брига да ли ће Србија да уведе Русији санкције... Види мене је брига. А ја нисам русофил. Јер ово се систематски ради да се словенски народи кољу међусе за интересе англосаксонаца. Једно је бити с неким у интересним односима, друго је ако постоји обострано поштовање и братство (макар и по сећању ако ништа друго). Лажи су наравно да нам Руси никад нису помагали, идеализам је да су нам увек несебично помагали без личног интереса. Романови су због Србије ушли у први светски рат против својих рођака Немачке династије. Безброј је примера кроз историју када су нам Руси помагали, безброј је и наших разочарења у ту Русију јер смо очекивали више. Но све је то ништа ако човек-народ дозволи да га завађају са браћом. Нама се то овде на Балкану десило не једном, и стварно ако смо толики дебили да пустимо да нас опет неки светски моћници завађају са неком другом браћом онда смо као народ нула. Ништа те санкције у економском смислу не би наштетиле Русији, нама би наштетиле нешто. Но оно што је главно то је да би политички те санкције наштетиле Русији јер би англосаксонци могли да се хвале како су успели Србе да натерају да уведу санкције Русији. Показали би свету на тај начин своју моћ и силу да могу натерати и традиционалне пријатеље да уведу санкције Русији. После тога би се многи други народи и државе лакше одлучили да уведу санкције, рецимо неке исламске земље итд. Дакле није све на нивоу економије како овде један број форумаша мисли, има нешто и у политичким играријама. Друго какво би то понижење било и за нас и за Русе а јавно понижење у светској политици је равно изгубљеном рату. Лидија Миленковић, Дуња, feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Ignjatije Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 А баш је некога брига да ли ће Србија да уведе Русији санкције... Ako bi tebe uspeo neko sa strane da nagovori da ne pričaš sa svojim prijateljem ili bratom (koji te poštuje), onda me i ne čudi da te briga. Биберче је реаговао/ла на ово 1 Килер метиљавих попова Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 A sto su Rusi glasali 92. da nam se uvedu sankcije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Разумем да некога као појединца можда то емотивно погађа, али нисам мислио на то. Кажем само да реално такав потез не би имао никаквог ефекта, јер Србија ни за Запад ни за Русију није неки битан фактор. Не верујем да је некоме толико битно да врши неки велики "притисак" итд. То само наши политиканти покушавају да себи дигну цену... Стара покварена плоча коју слушамо деценијама. Млађони and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 A sto su Rusi glasali 92. da nam se uvedu sankcije? Па из велике братске љубави... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Па из велике братске љубави... A iz te bratske ljubavi i napustise Kosovo iako smo im omogucili da udju pre NATO-a.Ko ce kome ako nece svoj svome. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 А шта ако сам германофил? Не санкцијама мајци Немачкој! Млађони, Баба, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Марјановићу бјеж са форума, јер може бити само један! Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Не могу срби бити германофили а остати срби сем ако нису претходно полудели. Бити русофил за србина је природно стање душе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Немају оправдања Руси за увођење санкција 90-их. Ово на Косову нису имали шансе. Али можемо ми да их оправдамо да су тад имали марионетску власт и олигархе под контролом запада. Као и ми рецимо после октобарског преврата. Но како год. То што су они нама увели санкције не значи да ми треба да узвратимо. А и то је било понижавајуће и за нас и за њих тада. И на крају та тадашња политика попуштања западу је и довела Путина на власт. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Сад запад нешто кука на Путина а практично је сам крив што се Путин појавио. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Срби и Руси су веома блиски народи, упркос различитим интересима Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Марјановићу бјеж са форума, јер може бити само један! Данче*, Grizzly Adams, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 И мене подсети на Горштака... Немам појма шта је са осталим Србима, ја сам од малена волео све што је са запада. За већину мојих вршњака Америка је била појам за добре ствари. У принципу, све што смо волели - музика, филмови, спорт, одећа итд. је било по угледу на запад. Русија је било оно досадно са чим те смарају у школи. Оне дебеле књиге што нико није читао, камо ли разумео итд. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука