Jump to content

Срушио се хеликоптер Војске Србије који је превозио животно угрожену бебу

Препоручена порука

@@Crveni Baron,

Ti, koji si otac teorija zavera, sada po ovom pitanju ne dopuštaš nikakvu sumnju. :)

Sve to mi liči na Šešelja, Miloševića, Draškovića itd. Jedino su oni znali tako da igraju - u interesu da Srbija doživi fijasko.

Šta kažeš na to slobodno mišljenje? :)

A za koju tyeoriju zavere si cuo od mene?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 421
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

:krstix:  :krstix:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Не би било чудно да испадне како се уствари сада шалиш. Само је то неукусно за овакву тему.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Не би било чудно да испадне како се уствари сада шалиш. Само је то неукусно за овакву тему.

Ne salim se uopste. 

Ili ti stvarno verujes da  vojskom rukovode oficiri - hohstapleri?

I de se lazni izvestaji o smrti sedmoro ljuidi pisu kao razglednice?

Подели на овим сајтовима

Ne salim se uopste.

Ili ti stvarno verujes da vojskom rukovode oficiri - hohstapleri?

Не могу да верујем...

Сад бих те питао где ти живиш, али сви знамо...

Значи, не да немаш него незнаш појма...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Крадем ти слику. Слине- ботови = слотови.

Za one malo inteligentnije, a tebe racunam u te i zato drugima ne odgovaram ,ako pogledas vreme pisanja postova videces da je prvi post napisan nekjoliko sati pre druga dva koja je napisao neki teorerticar botova pa mu trebaju dokazi  da isti postoje .... sledis ono Qui bono razmisljanje ....

Подели на овим сајтовима

Za one malo inteligentnije, a tebe racunam u te i zato drugima ne odgovaram ,ako pogledas vreme pisanja postova videcvews da je prvi post napisan nekjoliko sati pre druga dva koja je napisao neki teorerticar botova pa mu trebajyu dokazi  da isti postoje .... sledis ono Qui bono ....

И то је могуће, али не мења чињеницу да ботови постоје, па и сами су признали, такод а ово може бити и илустрација само.

Углавном, апропо теме, мени су много сумњиве неке "ситнице", зашто комплетан извештај није одмах објављен? Ако је већ одлучено да се објаве само делови зашто је објављена прича о алкохолу, када је већ речено да он није узрок несреће? Зашто није одмах објављено да ли је процедура испоштована или није и који су разлози да се процедура не испоштује, него се све завршило са тим да је "било пропуста" али они наводно "нису утицали" на догађај? Зашто се не изађе са јасним и недвосмисленим објашњењем зашто је хеликоптер требало да слети на Сурчин а не на ВМА или Батајницу, чиме би се онемогућило да нагађамо о свему већ данима. Зашто министар Гашић не да оставку, као морални чин после погибије 7 људи, уколико је то и најмањим делом псоледица непоштовања процедуре (а ако је процеудура прекршена, онда је то тако, само по себи)? Сигурно да није незаменљив.

Све у свему, много сумњивих ствари, а не би смело ништа да буде сумњиво када су овакве ствари у питању.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Slusaj i ti i utuvi da me tvoje iskustvo ne interesuije.

Ја сам то теби рекла на основу изнешеног, да не наводиш имена људи које ти познајеш и то јавно а да их ниси питао, а наводиш имена јавних људи (Коштуница, Чавошки, Аврамов) које сви познајемо јавно. Из тога следи да сам и ја навела једног керамичара ( Братислав Гашић, министар одбране) да лаже, и то са све видео-аудио доказима, да лаже, али он по теби није јавна личност, већ неко  кога ти познајеш приватно, а ја га нисам питала.  То је једно искуство, лисица је долијала, друга моја искуства и не треба да те се тичу.

Извињавам се Срђану Ш. због прекида у коментарима између вас, мене од данас молим да заобиђеш, по кратком поступку (ово не значи да ти мислим какво зло, већ свако свој пут у мишљењу и ставовима).

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Za one malo inteligentnije, a tebe racunam u te i zato drugima ne odgovaram ,ako pogledas vreme pisanja postova videces da je prvi post napisan nekjoliko sati pre druga dva koja je napisao neki teorerticar botova pa mu trebaju dokazi  da isti postoje .... sledis ono Qui bono razmisljanje ....

Ja sam licno isekao ove postove i spojio u fotosopu. NIsam obracao paznju na vreme postovanja. Bilo mi je samo fascinantno da su toliko bezobrazni u svojoj retardiranosti da su u stanju da napisu tri identicna posta. Oni te postove ne smisljaju, dobijaju ih u tabelama pa ih kopiraju po komentarima i drustvenim mrezama.

A ti bi mogao da prestanes sa tim proseravanjem jer vise isi ni simaptican. Ovde  u srbiji se ljudi ubijaju zbog bede  i siromastva a za to vreme king dzon vuč namsalje botove da na mobjasne koliko nam je lepo.

I prestani vise da se proseravas! tebe boli stojko, ladis jaja po italiji i prodajes drvene olovke. Ovde se ljudi UBIJAJU zbog bede  i siromastva i ti ces da nam se nadjes da nam objasnis kakva nam je situacija u zemlji?

POBEGAO SI! Shvati da ti tu sramoti nista nece skinuti sa obraza koliko god se trudio da nam objasnis koliki smo retardi i idioti... NIsta sto uradis nece moci da ti umiri savest, izadji iz te iluzije.

Sebi ne pomazes a nas vredjas i ponizavas...

Jedino sto bi normalan covek na tvom mestu osecao makar sramotu... Razmisljaj o tome kad sledeci put odes na liturgiju i pogledas svog boga direktno u oci.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

И то је могуће, али не мења чињеницу да ботови постоје, па и сами су признали, такод а ово може бити и илустрација само.

Oni postovi govore da ima bolesnika koje ne mrzi da prave naloge, copy-pastuju tudje postove da bi dokazali da SNS ima nekakve botove ...

Подели на овим сајтовима

Углавном, апропо теме, мени су много сумњиве неке "ситнице", зашто комплетан извештај није одмах објављен? Ако је већ одлучено да се објаве само делови зашто је објављена прича о алкохолу, када је већ речено да он није узрок несреће? Зашто није одмах објављено да ли је процедура испоштована или није и који су разлози да се процедура не испоштује, него се све завршило са тим да је "било пропуста" али они наводно "нису утицали" на догађај? Зашто се не изађе са јасним и недвосмисленим објашњењем зашто је хеликоптер требало да слети на Сурчин а не на ВМА или Батајницу, чиме би се онемогућило да нагађамо о свему већ данима. Зашто министар Гашић не да оставку, као морални чин после погибије 7 људи, уколико је то и најмањим делом псоледица непоштовања процедуре (а ако је процеудура прекршена, онда је то тако, само по себи)? Сигурно да није незаменљив.

Све у свему, много сумњивих ствари, а не би смело ништа да буде сумњиво када су овакве ствари у питању.

Ma daj, Airbus se srusi u sred Alpa i za dva dana znamo zasto.

Nama se helikopter srusi, pa skoro u sred glavnog grada i mi ne znamo ni ko ni sta ni kad ni gde mesec dana... Gomila nesposobnjakovica, lezilebovica, kearmicara i druge neobrazovane cobanske bande...

Zato ih Bron i gotivi toliko... ali samo po Desankinom modelu,,, vlis al ne prilazis

"ne, nemoj mi prici

zelim da izdaleka volim i zelim

tvoja ok...

ovaj... tvoje usne dve"

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Извињавам се Срђану Ш. због прекида у коментарима између вас, мене од данас молим да заобиђеш, по кратком поступку (ово не значи да ти мислим какво зло, већ свако свој пут у мишљењу и ставовима).

Ni do sada te nisam docekivao ...

Подели на овим сајтовима

Ovo govori da ima bolesnika koje ne mrzi da prave naloge, copy-pastuju tudje postove da bi dokazali da SNS ima nekakve botove ...

Али, ако већ сматраш да не треба бити искључив и веровати безрезервно у било коју верзију, зашто искључити опцију да ботови постоје? Нарочито после интервјуа са наводно једним од њих, у једним од најтиражмнијих новина, који се нико није потрудио да оповргне... Мени је то, када се споји са тим да је чињеница да је ПР постао убедљиво најразвијенији део активностис странака у Србији,  довољно да озбиљно сумњам да постоји такво нешто, нарочито када рецимо видим оних пар стотина људи јуче који су дошли да "подрже закон о Београду на води", мислим кад изговорим то звучи ми толико ретардирано- "окупљање ради подршке закону о Београду на води"- да ми је немогуће да би се ико нормалан појавио за тако нешто, а да није добио инструкцију од странке којој припада... 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Ne salim se uopste. 

Ili ti stvarno verujes da  vojskom rukovode oficiri - hohstapleri?

Kako ne verujes kad zivimo u diktaturi politickog marketinga. Sve se podredjuje marketingu, spinovanju i medijskim manipulacijama. Kad ne postoji nista realno na terenu da je uradjeno, sve mora da se laze i folira.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...