Тања1 Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Ni do sada te nisam docekivao ... Одговорност имам, и не делим је. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 @@Crveni Baron, Ја нећу да грешим душу и да тврдим да је нешто овако или онако, кад нисам пришао месту пада нити сам у било каквој позицији да знам било шта више од онога што чујемо у медијима. Не знам да ли је ико крив, можда је била само несрећа, несреће се дешавају и без ичије кривице, али ако је тако, чему онда прича о алкохолу, ако већ кажу да то није утицало на пад? Зашто се то није изоставило из извештаја, с обзиром да су многи други делови изостављени, зашто нису испоштовани хероји, жртве, људине? То је оно што људе боли, непоштовање. Са друге стране зашто бих ја био сигуран да извештај само није покриће за нечију грешку? Зар немам разлога да допустим да је могућа (дакле, не да тврдим, само да допустим могућност) прича о новинарима? Имам ли разлога? Имам, ево редом ћу: -сметови на путу, премијер владе, без капе, на лицу места носи дете. У земљи Србији, са 7.5 м људи, и са хиљадама запослених у војсци, полицији и службама разним, први човек владе и фгактички државе троши време и ризикује здравље да извлачи дете из снега- нема пречих послова, на којима би био кориснији. -упад наоружаног човека у просторије СНС, прошлог лета; вест да министар полиције улази у просторију у којој је наоружани потенцијални лудак, да преговара са њим(!!!); мимо сваке процедуре, без икакве потребе, без икаквог стручног знања и обуке, први човек полиције ризикује живот поред толико обучених полицајаца, којима је задатак да ризикују живот- нема пречих послова на којима би био кориснији. -отмица мале Маше; поред целе српске полиције, у потрагу се укључује исти министар са својим обезбеђењем; ризикује живот и троши време, а на крају узима девојчицу у руке и храни је; нема никог способнијег да јури криминалце и умири дете- нема пречих задатака за које треба да се чува и на којима би био кориснији. И поред свега овога, ја треба да безрезервно верујем у извештај? Да безрезервно верујем да је немогуће да је верзија о новинарима истинита? Мало теже. Плутон, feeble, Тања1 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 То је за њих живот, то сликање и жвалављење по новинама и у медијима, јако су лојални једни према другима у том сликању, види се на сликама да су сви јако узбуђени, они нису везани од јуче или прекјуче у „рука руку мије“ - сликању, тако да је то сасвим нормално да је свако од њих одговоран за све, а не за свој део, јер како Јанко рече, ту су нож и погача, и сви изаберу погачу кад не пође по плану. Значи, они сада кажу, могао је да донесе сам одлуку да слети, био самоуверен да може да слети, бла, бла, ствара се клима да је сва одговорност на посаду, убијају здраву логику – доказ да су му у ваздуху саопштили другу дестинацију – ПОГРЕШНУ ИНФОРМАЦИЈУ – а што је и одговор да је самоуверен да може да слети на ВМА, дословно им каже да је дестинација - ВМА, али добија одговор да су возила хитне медицинске помоћи спремна на аеродрому „Никола Тесла“, то је оно што му дословице саопштава контролор лета, СВЕ ЈЕ ОРГАНИЗОВАНО на друго одредиште, и закључак је – ПРИТИСАК, а човек им лепо каже да вози бебу, води битку са временом, то је нека здрава логика да је слетање на а. Никола Тесла тешка небулоза, али све је ОРГАНИЗОВАНО. То у ваздуху води толико дубоко у питање шта је ОРГАНИЗОВАНО на ВМА? Морате нешто да схватите, требало је пилоту директно рећи, организовано је и тамо и овде, па изволи! Значи, не постоји план Б. Онда имамо проблем, једну једину медицинску екипу у Србији. Сада могу да говоре да је могао сам да донесе одлуку, да им тражи дозволу да слети на ВМА. Повраћа ми се. Плутон, Милан Ракић and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 @@Crveni Baron, Ја нећу да грешим душу и да тврдим да је нешто овако или онако, кад нисам пришао месту пада нити сам у било каквој позицији да знам било шта више од онога што чујемо у медијима. Не знам да ли је ико крив, можда је била само несрећа, несреће се дешавају и без ичије кривице, али ако је тако, чему онда прича о алкохолу, ако већ кажу да то није утицало на пад? Зашто се то није изоставило из извештаја, с обзиром да су многи други делови изостављени, зашто нису испоштовани хероји, жртве, људине? То је оно што људе боли, непоштовање. Са друге стране зашто бих ја био сигуран да извештај само није покриће за нечију грешку? Зар немам разлога да допустим да је могућа (дакле, не да тврдим, само да допустим могућност) прича о новинарима? Имам ли разлога? Имам, ево редом ћу: -сметови на путу, премијер владе, без капе, на лицу места носи дете. У земљи Србији, са 7.5 м људи, и са хиљадама запослених у војсци, полицији и службама разним, први човек владе и фгактички државе троши време и ризикује здравље да извлачи дете из снега- нема пречих послова, на којима би био кориснији. -упад наоружаног човека у просторије СНС, прошлог лета; вест да министар полиције улази у просторију у којој је наоружани потенцијални лудак, да преговара са њим(!!!); мимо сваке процедуре, без икакве потребе, без икаквог стручног знања и обуке, први човек полиције ризикује живот поред толико обучених полицајаца, којима је задатак да ризикују живот- нема пречих послова на којима би био кориснији. -отмица мале Маше; поред целе српске полиције, у потрагу се укључује исти министар са својим обезбеђењем; ризикује живот и троши време, а на крају узима девојчицу у руке и храни је; нема никог способнијег да јури криминалце и умири дете- нема пречих задатака за које треба да се чува и на којима би био кориснији. И поред свега овога, ја треба да безрезервно верујем у извештај? Да безрезервно верујем да је немогуће да је верзија о новинарима истинита? Мало теже. Не знам шта је ту чудно. Тамо код Барона, као и у свакој ЕУ земљи то је нормална појава да су министри први на терену у таквим кризним ситуацијама. Ено пуне ЕУ новине. Питајте Барона које задње велико дело је урадио тамошњи министар полиције. Или војске. Или премијер. Ево скоро су биле неке поплаве и ветрови... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2015 ГЕНЕРАЛ ДИКОВИЋ ОДРЖАО САСТАНАК СА ЛЕТАЧИМА НА АЕРОДРОМУ БАТАЈНИЦА Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић обишао је данас 204. ваздухопловну бригаду. Генерал Диковић је на аеродрому „Батајница“ одржао састанке са командантима ескадрила, пилотима и механичарима-летачима 204. ваздухопловне бригаде и Центра за летна испитивања Техничког опитног центра и информисао припаднике ових састава о стању у авијацији, њеним перспективама и правцима развоја. МОРС Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 @@Crveni Baron, Ја нећу да грешим душу и да тврдим да је нешто овако или онако, кад нисам пришао месту пада нити сам у било каквој позицији да знам било шта више од онога што чујемо у медијима. Не знам да ли је ико крив, можда је била само несрећа, несреће се дешавају и без ичије кривице, али ако је тако, чему онда прича о алкохолу, ако већ кажу да то није утицало на пад? Зашто се то није изоставило из извештаја, с обзиром да су многи други делови изостављени, зашто нису испоштовани хероји, жртве, људине? То је оно што људе боли, непоштовање. Са друге стране зашто бих ја био сигуран да извештај само није покриће за нечију грешку? Зар немам разлога да допустим да је могућа (дакле, не да тврдим, само да допустим могућност) прича о новинарима? Имам ли разлога? Имам, ево редом ћу: -сметови на путу, премијер владе, без капе, на лицу места носи дете. У земљи Србији, са 7.5 м људи, и са хиљадама запослених у војсци, полицији и службама разним, први човек владе и фгактички државе троши време и ризикује здравље да извлачи дете из снега- нема пречих послова, на којима би био кориснији. -упад наоружаног човека у просторије СНС, прошлог лета; вест да министар полиције улази у просторију у којој је наоружани потенцијални лудак, да преговара са њим(!!!); мимо сваке процедуре, без икакве потребе, без икаквог стручног знања и обуке, први човек полиције ризикује живот поред толико обучених полицајаца, којима је задатак да ризикују живот- нема пречих послова на којима би био кориснији. -отмица мале Маше; поред целе српске полиције, у потрагу се укључује исти министар са својим обезбеђењем; ризикује живот и троши време, а на крају узима девојчицу у руке и храни је; нема никог способнијег да јури криминалце и умири дете- нема пречих задатака за које треба да се чува и на којима би био кориснији. И поред свега овога, ја треба да безрезервно верујем у извештај? Да безрезервно верујем да је немогуће да је верзија о новинарима истинита? Мало теже. Ne zaboraviti ni voznju u dve jedine amfibije koje Srbija ima tokom poplava u Obrenovcu,gde su Nesa slina,Vulin i Vucic,sa sve svojim telohraniteljima koji su pravili selfije. Umesto da se kad vec nemamo tu mehanizaciju ona iskoristi na najbolji nacin da se konstantno najvise ljudi poveze na bezbedno mesto mi smo imali 10 ljudi tu koji su tu da bi se slikali i sepurili,bez ikakvog povoda. Тања1, obi-wan, Срђан Шијакињић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 @@Crveni Baron, Ја нећу да грешим душу и да тврдим да је нешто овако или онако, кад нисам пришао месту пада нити сам у било каквој позицији да знам било шта више од онога што чујемо у медијима. Не знам да ли је ико крив, можда је била само несрећа, несреће се дешавају и без ичије кривице, али ако је тако, чему онда прича о алкохолу, ако већ кажу да то није утицало на пад? Зашто се то није изоставило из извештаја, с обзиром да су многи други делови изостављени, зашто нису испоштовани хероји, жртве, људине? То је оно што људе боли, непоштовање. Са друге стране зашто бих ја био сигуран да извештај само није покриће за нечију грешку? Зар немам разлога да допустим да је могућа (дакле, не да тврдим, само да допустим могућност) прича о новинарима? Имам ли разлога? Имам, ево редом ћу: -сметови на путу, премијер владе, без капе, на лицу места носи дете. У земљи Србији, са 7.5 м људи, и са хиљадама запослених у војсци, полицији и службама разним, први човек владе и фгактички државе троши време и ризикује здравље да извлачи дете из снега- нема пречих послова, на којима би био кориснији. -упад наоружаног човека у просторије СНС, прошлог лета; вест да министар полиције улази у просторију у којој је наоружани потенцијални лудак, да преговара са њим(!!!); мимо сваке процедуре, без икакве потребе, без икаквог стручног знања и обуке, први човек полиције ризикује живот поред толико обучених полицајаца, којима је задатак да ризикују живот- нема пречих послова на којима би био кориснији. -отмица мале Маше; поред целе српске полиције, у потрагу се укључује исти министар са својим обезбеђењем; ризикује живот и троши време, а на крају узима девојчицу у руке и храни је; нема никог способнијег да јури криминалце и умири дете- нема пречих задатака за које треба да се чува и на којима би био кориснији. И поред свега овога, ја треба да безрезервно верујем у извештај? Да безрезервно верујем да је немогуће да је верзија о новинарима истинита? Мало теже. Da, da verujes bezrezervno u izvestaj jer sve ovo sto si naveo ne govori nista lose o ovom osobama. Ali bas nista. Osim mozda da ti smeta nhjihovo eksponiranje. I to je sve. Ali nista ne govori o vojsci i njenom radu. I nema nikakve veze sa istinitoscu nalaza vojnih istraznih organa, nema nikakve veze sa rezultatima obdukcije, analiza krvi itd...apsolutno nikakve. Niti ima veze sa time da je do nesrece doslo usled nesporazuma izmedju pilota i kontrolora a posto kontrolora niko ne tereti a i vojska je zakljucila da je posada primarno odgovorna zakljucak je samo jedan, da je pilot uzrok nesporazuma sa kjontrolorom. Zasto? Ko zna, umor, zurba, alkohol, vidljivost ... ili sve po malo ... Kazu posada je "poslednja saznala" da jer promenjeno odrediste.. Pa naravno jer komanda na zemlji odlucje u zavisnosti od uslova gde se slece i onda obavestava posadu. Obavestena je posada o promeni sat vremena pre sletanja, znaci cim su krenuli ka Beogradu ... Novinari su na mestu prvog predvidjenog mesta za sletanje a ministar na drugom na kome nema novinara. Zasto su novinari tamo? Zato sto samo jure senzacije i tiraz i ne prezaju niodcega a ministar sa tim i ako ima veze ima najmanje veze jer novinari lete na senzaciju kao muva na g .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 https://www.facebook.com/vidovdan.org/posts/721130351340442 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Pa naravno jer komanda na zemlji odlucje u zavisnosti od uslova Не! Постоји план лета који саставља вођа ваздухоплова на основу задатка. Дакле, из докумената предочених јавности, јасно се види да вођа летелице (мј Мехић) јасно назначава, спрам свог плана лета Прилазној Београд да је његово ПЛАНИРАНО место спуштања хелидром на Бањичком вису, односно, као алтернација аеродром Батајница. ТРИ ПУТА. И три пута контролор са прилазне пренебрегава ту чињеницу и наводи га на АНТ... Тања1, obi-wan, Срђан Шијакињић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 https://www.facebook.com/vidovdan.org/posts/721130351340442 Uh lose,lose od vas moze to puno bolje... Bolje ovako "Miskovic platio Pajtica "mrtvi piloti su sansa za udar na Vucica" I podnaslov "Miskovic porucio "Vucic nece sacekati kraj izvestaja"" a "Seselj porucio osvetice se preko Vuciceve dece" i podtekst " Eu/Rusija udaraju na Vucica" Milan Nikolic and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Da, da verujes bezrezervno u izvestaj jer sve ovo sto si naveo ne govori nista lose o ovom osobama. Ali bas nista. Osim mozda da ti smeta nhjihovo eksponiranje. I to je sve. Ali nista ne govori o vojsci i njenom radu. Па како не говори лоше о тим особама и њиховом пр тиму, када је очигледно да нас сматрају за дебиле који су толико глупи да не виде да нас једноставно лажу? Стефановић преговарао са наоружаним лудаком? Ма како да није. Друга ствар, што се мене тиче, кад је неко спреман да користи несреће за политичку промоцију, то је мени дегутантно и говори лоше о њему. I nema nikakve veze sa istinitoscu nalaza vojnih istraznih organa, nema nikakve veze sa rezultatima obdukcije, analiza krvi itd...apsolutno nikakve. Niti ima veze sa time da je do nesrece doslo usled nesporazuma izmedju pilota i kontrolora a posto kontrolora niko ne tereti a i vojska je zakljucila da je posada primarno odgovorna zakljucak je samo jedan, da je pilot uzrok nesporazuma sa kjontrolorom. Откад постоји наша држава, многе ствари су лажиране и намештене. Чињеница је да нас често лажу, зашто бих ја веровато извештајима? Јер извештај није састављала цела Војска, већ само неколико људи, а технички је довољна шачица људи да лажира нешто у чему је учествовало много више људи, јер док свако ради свој посао, десетине људи, само пар људи све то саставља и излази са тим у јавност. Да се разумемо, ја не тврдим да је неко лажирао извештај, ја то не знам и не могу да знам, али не бих био изненађен да је тако. Само хоћу да кажем, да је тако нешто сасвим могуће и да не разумем како се може безрезервно веровати било чему везаном за домаће политичаре. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Uh lose,lose od vas moze to puno bolje... Bolje ovako "Miskovic platio Pajtica "mrtvi piloti su sansa za udar na Vucica" I podnaslov "Miskovic porucio "Vucic nece sacekati kraj izvestaja"" a "Seselj porucio osvetice se preko Vuciceve dece" i podtekst " Eu/Rusija udaraju na Vucica" Жуто-црна коалиција је на помолу. Националисти + демократисти, биће то занимљива симбиоза партизана и партизанских четника... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 https://www.facebook.com/vidovdan.org/posts/721130351340442 Kakve ljige ovi sa vidovdana... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Kakve ljige ovi sa vidovdana... Прочитај извор информације Ниси ваљда толико неписмен? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Kakve ljige ovi sa vidovdana... Видивдан само преноси, извор је Информер. Највећа новинарска багра у историји српског новинарства, раме уз раме са партијским листовима КПЈ. Manolis, RYLAH, feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука