Jump to content

Срушио се хеликоптер Војске Србије који је превозио животно угрожену бебу

Препоручена порука

Ne znam sta tebi tu nije jasno, brate.

Ocigledno je da je novinar postavljen na "manje vaznom" mestu, na Institutu gde bi dete svakako bilo prebaceno nakon aerodroma (nisi valjda mislio da ce da ostane tamo?), a da je ministar (novinar je o tome ocigledno obavesten, sto znaci da je "organizator" sve to osmislio unapred) na aerodromu, da bi to prvo i dramaticno slikanje imalo veceg efekta na masu.

Sve je vrlo i do krajnosti providno, i sto je najgore - bez i trunke stida i savesti...

Pa zasto nisu novinari na aerodromu gde slece letelica i ministar je docekuje dok mu vetar mrsi kosu?

Nego tamo nema ni jednog jedinog novinara?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 421
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Нема престајања. Наша је дужност и обавеза према њима. Из поштовања

према њима, због нас самих и због будућности. Углавном сада хоћемо истину!

Плакаћемо једном касније, ми други, мене то сада сасвим не интересује.

Нема ту шта много...плач не може да их врати.

Али истина је добра због других, и они су то показали за свог живота да желе.

То је буквално тако. Разумеш.

Iz arhive emisije "Dozvolite..." reportaža o 890. mešovitoj helikopterskoj eskadrili, snimljena u februaru 2014. godine, posle akcije spasavanja ljudi iz snežnih smetova. Ovoj jedinici pripadali su u i major Omer Mehić, kapetan Milovan Đukarić, zastavnici Nebojša Drajić i Ivan Miladinović, koji su tragično nastradali u udesu helikoptera 13. marta 2015. godine. Napominjemo da se poginuli ne pojavljuju u ovoj reportaži. Neka im je večna slava

Али треба имати обзира према њиховим породицама , куд су изгубили своје најмилије , сада трпе и све ово .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Између осталог... Ако је "дошло" до тога да се није могло "рашчивијати" ко говори QFE, а ко QNH, онда стварно...

Da li se to rascivijava prilikom asteriranja ili postoji procedura i zna se unapred? 

Ilio kako se dogovore?

Подели на овим сајтовима

Pa zasto nisu novinari na aerodromu gde slece letelica i ministar je docekuje dok mu vetar mrsi kosu?

Nego tamo nema ni jednog jedinog novinara?

A kako ti i ja znamo da nema? `Smo bili tamo?

Ajde brate, ne nasedas valjda na takve fore...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

A kako ti i ja znamo da nema? `Smo bili tamo?

Ajde brate, ne nasedas valjda na takve fore...

Ne nasedam ja na fore vec imas novinara na sve strane osim tamo gde je ministar Lo ncar a on sve organizovao da ga snime?

Gde su ti novinari i njihovi snimci?

Подели на овим сајтовима

Da li se to rascivijava prilikom asteriranja ili postoji procedura i zna se unapred? 

Ilio kako se dogovore?

Ово су питања за тебе на основу чланка који си поставио (нисам прочитала више од онога што се види на форуму), према редоследу испричаног у чланку.

Ко му је јавио да ће хеликоптер слетети на Аеродром „Никола Тесла“?

Зашто  позива Бандића да му дословице каже „Ако треба, доћи ћу И ја, где треба? Значи ли ово „И“ да му је Бандић рекао да ће и он на то друго одредиште „Никола Тесла“? Ако не значи, ко је „И“? Рекао сам му дословце „Ако треба, доћи ћу и ја, где треба.„

Зашто се у њему рађа црв сумње да ли је добро организовано након завршеног разговора са Бандићем, а претходно је већ пребацио оба санитета на друго одредиште (подразумева се а. „Никола Тесла“)? Ако екипу хитне помоћи није пребацио пре разговора са Бандићем, већ истовремено са обављеним разговором са Бандићем, зашто се у њему рађа црв сумње? Малтене он његову медицинску екипу помоћи (црв сумње у њему) шаље у смрт, ако би била друга ситуација, јер они стижу пре њега на аеродром.

Да ли је претресао аеродром и утврдио да нема ниједна новинарска екипа? Новинарску екипу може да чини један човек, дужни су да му рапортирају присутност на аеродрому? Чиме доказује да није била ниједна новинарска екипа? Има ли аеродромских снимака?

Где се у време када је стигао на Аеродром налази хеликоптер, колико још па да слети? У том смислу која новинарска екипа може да објави „непостојеће фотографије“?

---

Ти мислиш да смо потпуни идиоти, ментално поремећени?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ово су питања за тебе на основу чланка који си поставио (нисам прочитала више од онога што се види на форуму).

Ко му је јавио да ће хеликоптер слетети на Аеродром „Никола Тесла“?

Зашто  позива Бандића да му дословице каже „Ако треба, доћи ћу И ја, где треба? Значи ли ово „И“ да му је Бандић рекао да ће и он на то друго одредиште „Никола Тесла“? Ако не значи, ко је „И“?

Зашто се у њему рађа црв сумње да ли је добро организовано након завршеног разговора са Бандићем, а претходно је већ пребацио оба санитета на друго одредиште (подразумева се а. „Никола Тесла“)? Ако их није пребацио пре разговора са Бандићем, већ истовремено са обављеним разговором са Бандићем, зашто се у њему рађа црв сумње? Малтене он његову медицинску екипу помоћи шаље у смрт, ако би била друга ситуација, јер они стижу пре њега на аеродром.

Да ли је претресао аеродром и утврдио да нема ниједна новинарска екипа? Новинарску екипу може да чини један човек, дужни су да му рапортирају присутност на аеродрому? Чиме доказује да није била ниједна новинарска екипа? Има ли аеродромских снимака?

Где се у време када је стигао на Аеродром налази хеликоптер, колико још па да слети? У том смислу која новинарска екипа може да објави „непостојеће фотографије“?

---

Ти мислиш да смо потпуни идиоти?

Zasto mu se javlja crv sumnje?

Zato sto je to njegov posao. Podignut je generalstab, podignuta letelica, lose vreme, menja se mesto sletanja zbog loseg vremena a radi se o zivotu ili smrti ....

Sta je trebao da radi? Da opusteno , sa porodicoom posle vecere uz pivce gleda vecernji program?

Radio je upravo ono sto je trebao da radi i biuo tamo gde je morao biti.

Подели на овим сајтовима

Zasto mu se javlja crv sumnje?

Zato sto je to njegov posao. Podignut je generalstab, podignuta letelica, lose vreme, menja se mesto sletanja zbog loseg vremena a radi se o zivotu ili smrti ....

Sta je trebao da radi? Da opusteno , sa porodicoom posle vecere uz pivce gleda vecernji program?

Radio je upravo ono sto je trebao da radi i biuo tamo gde je morao biti.

Не лупетај, његова посао је посао доктора, а не да глуми супермена и да се разуме у организацију лета Војске Србије, и даје политичке изјаве, зове Бандића и Светог Петра. Пошаље само екипу где му је речено, то је његов посао. Сео је у аутомобил да би се на аеродрому сликао! Бестидни лажов! Друго, непрофесионалац у свом послу! СМЕНА бре свих што би да раде оно што не знају!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Не лупетај, његова посао је посао доктора, а не да глуми супермена и да се разуме у организацију лета Војске Србије, и даје политичке изјаве, зове Бандића и Светог Петра. Пошаље само екипу где му је речено, то је његов посао. Сео је у аутомобил да би се на аеродрому сликао! Бестидни лажов!

Samo sto je izgleda zaboravio da obavesti novinare o svojoj zelji da se slika na aerodromu pa ih nije bilo da ga docekaju ...

Подели на овим сајтовима

Ne nasedam ja na fore vec imas novinara na sve strane osim tamo gde je ministar Lo ncar a on sve organizovao da ga snime?

Gde su ti novinari i njihovi snimci?

Kad je doslo do tragedije, logicno je da su to sve sakrili...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Kad je doslo do tragedije, logicno je da su to sve sakrili...

E sada ako hoces ti mozes verovati da je moguce sakriti nesto tako danas kada svaka baba sera ima  barem dva mobilna i lepi selfije po facebooku ... 

Подели на овим сајтовима

Samo sto je izgleda zaboravio da obavesti novinare o svojoj zelji da se slika na aerodromu pa ih nije bilo da ga docekaju ...

Ako je "И" медицинска екипа, не каже се другом "доћи ћу и ја, где треба", већ поћи ћу и ја где треба. Треба да пође, не?

Haso: Ajde, kako bi reko' dođi ovamo?

Mujo: Kommen sie bitte...

Haso: Pa ti stvarno znaš... kako bi reko’ idite tamo...

Mujo: Hmmmmm. Išao bi sa one strane i kazo’: kommen sie, kommen sie..

Mujo: Kommen sie bitte...

Haso: Pa ti stvarno znaš... kako bi reko’ idite tamo...

Mujo: Hmmmmm. Išao bi sa one strane i kazo’: kommen sie, kommen sie..

Мислим, стварно.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ako je "И" медицинска екипа, не каже се другом "доћи ћу и ја, где треба", већ поћи ћу и ја где треба. Треба да пође, не?

Haso: Ajde, kako bi reko' dođi ovamo?

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa ..........

Pa ovo menja sustinski sve ....Uzdrmala si me iz korena sa ovim ...

.... samo .... gde su novinari na aetodromu?

Подели на овим сајтовима

.... samo .... gde su novinari na aetodromu?

Ок, ако ћемо тако. Ти знаш у колико сати и минута доктор стиже на аеродром, и где је у то време хеликоптер, колико још до слетања?

Чекам одговор.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ок, ако ћемо тако. Ти знаш у колико сати и минута доктор стиже на аеродром, и где је у то време хеликоптер, колико још до слетања?

Nemam pojma a i nevazno je .. Novinara tamo uglavnom nema a oni su kljucnki ....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...