Crveni Baron Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Ima dana kad covek prosto korakne, i temeljno promeni misljenje o nekom. Od danas o tebi imam znatno drukcije misljenje. Veliko razocarenje. Sta da se radi Obi, zao mi je. Zao mi je i sto prihvatas kao apsolutnu istinu plasiranu ko zna gde da je vojska Srbije sastavljena od nekompetentnih korumpiranih oficira koji potpusuju lazne izvestaje koje su napravili laboranti lazovi na uzorcima koje jer donela falsifikovana vojna forenzicka sluzba .... znaci imas gomilu lazovca i falsifikatora i to je vojska Srbije .... Prakticno imas organizovanu bandu koja se zove Vojska Srbije. E ja ovu laz ne prihvatam. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Sta da se radi Obi, zao mi je. Zao mi je i sto prihvatas kao apsolutnu istinu plasiranu ko zna gde da je vojska Srbije sastavljena od nekompetentnih korumpiranih oficira koji potpusuju lazne izvestaje koje su napravili laboranti lazovi na uzorcima koje jer donela falsifikovana vojna forenzicka sluzba .... znaci imas gomilu lazovca i falsifikatora i to je vojska Srbije .... Prakticno imas organizovanu bandu koja se zove Vojska Srbije. E ja ovu laz ne prihvatam. Не може мозак испуњен политиком да не шаље и прима исте сигнале. Моје писање и твоје се разликује по томе, што је твој максимално политички настројен. Ја нисам члан ниједне партије у свету. Ја сам војник. Према томе, има и полагање војничке заклетве, и закон о Војсци Србије, према којем се стриктно дели на родове и службе на врсте по специјалности и групише у видове. У том закону има и цивилних лица на служби у Војсци Србије, затим да врши надлежности на основу Устава, других прописа и општих аката и међународних уговора у складу са стратегијом одбране, у истом, ДУЖНОСТИ ПОЈЕДИНЦА припадника Војске Србије, па ако нешто чини супротно прописима, или га ускраћују по његовим правилима и дужностима, затим Командовање и руковођење Војском Србије, о томе да председник унапређује и разрешава појединце, па како мислиш да разреши целу Војску због извештаја комисије (група људи)? У том закону и министар одбране координира и руководи Војском Србије, па начелник генералштаба, у том закону има чинова и звања, ОДГОВОРНОСТИ за штету неправилним радом Војске Србије ПОЈЕДИНАЦА, и тако даље. Подмећеш ми да блатим (подразумева, и другима на теми) Устројство целокупне Војске. Већина нас је овде говорила о одговорности ПОЈЕДИНАЦА у Српској Војсци (а ту одговорност ПОЈЕДИНЦА можеш наћи у закону о Војсци Србије, а који, ти, Барон, никада ниси прочитао и разумео) у чијем саставу су били и погинули пилоти. Заиста, стиди се. Јанко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Као што нема ратно искуство и не разуме да ће већина правих војника и официра пре ставити свој живот на коцку него одбити наређење надређеног које се коси са процедурама и правилима... Зна да је код дотичних јајара и нож и погача па им је лакше мислити о свом животу него о доказивању невиности пред војним судом. Мислиш да би имао посао да је одбио наређење да ту слети (што је елементарно право пилота ако процењује да не може да слети)? Тања1, Милан Ракић and Плутон је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Sto bi rekao bot Ni jedna druga vlada do sada nije gradjanima na uvid davala ovako poverljive informacije, sto je dokaz da se stvarno radi odgovorno i u interesu drzave. (Tibor b, 8. april 2015 10:32) Kakve su ovo sline od ljudi, prodali se za sendvic... Срђан Шијакињић, Јанко, Тања1 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Као што нема ратно искуство и не разуме да ће већина правих војника и официра пре ставити свој живот на коцку него одбити наређење надређеног које се коси са процедурама и правилима... Зна да је код дотичних јајара и нож и погача па им је лакше мислити о свом животу него о доказивању невиности пред војним судом. Мислиш да би имао посао да је одбио наређење да ту слети (што је елементарно право пилота ако процењује да не може да слети)? Trebao je odbiti, ja bi im helikopter zakucala u zgradu vlade, pa neka to posle nazovu "pobunom" strinu im strininu jajarsku, nista se nije promenilo. Samo sto se oni nikada ne mogu meriti sa djeneralom Stepom, simbolika je samo u "a vi mene oboriste". Prastajte. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Kakve su ovo sline od ljudi, prodali se za sendvic... Samo sto mi imamo ovde jednoga koji to ne radi zbog para nego iz uverenja Плутон and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Подмећеш ми да блатим (подразумева, и другима на теми) Устројство целокупне Војске. Већина нас је овде говорила о одговорности ПОЈЕДИНАЦА у Српској Војсци (а ту одговорност ПОЈЕДИНЦА можеш наћи у закону о Војсци Србије, а који, ти, Барон, никада ниси прочитао и разумео) у чијем саставу су били и погинули пилоти. Заиста, стиди се. Ti se stidi. Tih "pojedinnaca" u ovom slucaju ima koliko hoces .. Od onih koji su skupljali leseve po aerodromu, prwko onih koji su uzimali uzorke za analizu ( ili su mozda podmetnuli tudje? Ha? ) Pa ptreko onih koji su transportovali te uzorke do laboratorije ( mozda su organizovali zamenu uz put uzoraka? ) ... Ili su na VMA gde je verovatno radjena anasliza bacili u kantu za smece uzorke poginulih i podmetnuli lazne ... Hajde pojasni mi malo koji "!pojedcinac" je to uradio pa da vidim hoces li pocrveneti od srama zbog ucesca u politickoj hajci koja gazi i koiristi mrtve... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Ti se stidi. Tih "pojedinnaca" u ovom slucaju ima koliko hoces .. Od onih koji su skupljali leseve po aerodromu, prwko onih koji su uzimali uzorke za analizu ( ili su mozda podmetnuli tudje? Ha? ) Pa ptreko onih koji su transportovali te uzorke do laboratorije ( mozda su organizovali zamenu uz put uzoraka? ) ... Ili su na VMA gde je verovatno radjena anasliza bacili u kantu za smece uzorke poginulih i podmetnuli lazne ... Hajde pojasni mi malo koji "!pojedcinac" je to uradio pa da vidim hoces li pocrveneti od srama zbog ucesca u politickoj hajci koja gazi i koiristi mrtve... А то је било питање? Рекох ти већ на теми ”Мишљења о Србији“ да изгледа досадно без имена. А ти рече, „Kako da ti navodim imena ljudi koje ti ne poznajes i to javno a da ih nisam pitao“. Ко што видиш, и у првој реченици си појединце, поштене и вредне или непоштене групиСао, као што мени (и већини на теми) подмећеш да блатимо Устројство целокупне Војске, и тако на било који начин не издвајаш ни једно јавно име Војске Србије и владе Србије у вези са случајем. Истовремено, ја теби да појасним који „појединац“ ?! Појашњавам ти: Коштуница, Чавошки, Аврамов... Разумеш? Ма, где разумеш. Питам се да ли би могао да наведеш једно име од ових јавних "људи" ако би неко питао. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Ti se stidi. pa da vidim hoces li pocrveneti od srama zbog ucesca u politickoj hajci koja gazi i koiristi mrtve... Слушај ти, ја ти нисам неискусни Млађони, и то да утувиш. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Kakve su ovo sline od ljudi, prodali se za sendvic... Manolis, Плутон, Juanito and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Barone, sta ce dobroj i prosperitetnoj drzavi ovako organizvoana internet mafija botova? Плутон and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 @@Crveni Baron, Ti, koji si otac teorija zavera, sada po ovom pitanju ne dopuštaš nikakvu sumnju. Sve to mi liči na Šešelja, Miloševića, Draškovića itd. Jedino su oni znali tako da igraju - u interesu da Srbija doživi fijasko. Šta kažeš na to slobodno mišljenje? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Мирко, Даре, Николија, Билбија... Јанко, Срђан Шијакињић, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Крадем ти слику. Слине- ботови = слотови. Јанко, obi-wan, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Слушај ти, ја ти нисам неискусни Млађони, и то да утувиш. Slusaj i ti i utuvi da me tvoje iskustvo ne interesuije. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука