Grizzly Adams Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Отвори тему, имаћеш шта да кажеш, а неком ће сигурно користити. Ево: https://www.pouke.org/forum/topic/38382-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%BE/ Anika је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2015 U, upravo sam o ovome gledala na Tedtalks-u (cini mi se), bas su isticali negativne strane rada from home, a zakljucak je da je produktivnost manja. То зависи од човека до човека. Млађони, Плутон and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 То зависи од човека до човека. Mislim da ste i ti i oni u pravu, medjutim ja licno verujem da je produktivnost manja kada radis od kuce AKO nemas radnu sobu... (generalno statisticki) jer imas previse distrakcija.... ja sam recimo u velikom problemu da vise razlicitih svari radim u istoj sobi.. a posebno da mi ista soba bude za rad i zbavu.... prosto mi previse distrakcija stvara razmisljanje o zabavi.... zato ovde pravim strogo radnu sobu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 14, 2015 Пријави Подели Написано Март 14, 2015 U, upravo sam o ovome gledala na Tedtalks-u (cini mi se), bas su isticali negativne strane rada from home, a zakljucak je da je produktivnost manja. Не знам шта је Tedtalks, али ипак мислим да је ту самодисциплина у питању, то, ако се размишља искључиво о раду from home и његовој продуктивности. Није нужно да само место на ком се ради битно смањује квалитет али вероватно неком може да утиче на концентрацију. Мислим и да је термин радна атмосфера ту... То зависи од човека до човека. Сложио бих се и да је то индивидуално, вероватно зависи и од врсте посла. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 14, 2015 Пријави Подели Написано Март 14, 2015 sigurno je da je individualno, ali recimo, siguran sam da je moja manja. Nikad vise od kuce! I dade Bog kancelariju, i tako to Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2015 sigurno je da je individualno, ali recimo, siguran sam da je moja manja. Nikad vise od kuce! I dade Bog kancelariju, i tako to Ja sam najproduktivniji u nekakvom kafeu (gde ima ljudi, ali ne rade svi) i na terasi. Плутон, Grizzly Adams and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 14, 2015 Пријави Подели Написано Март 14, 2015 Ja sam najproduktivniji u nekakvom kafeu (gde ima ljudi, ali ne rade svi) i na terasi. Pa ne znam sta da ti kazem.. ocigledno je da smo svi razliciti. Meni je vec atmosfera kafea ili neke terase malo neozbiljna i odvukla bi mi paznju. Volim radnu atmosferu. Gde ima ljudi, gde se govori, seta, gde je prosto dinamicno. Ali opet, volim i onaj momenat kada mogu da stavim sluske i na sat vremena se iskljucim, pa opet malo da procackam nesto, pa opet tako... mislim da to moze u malim firmama. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 14, 2015 Пријави Подели Написано Март 14, 2015 sigurno je da je individualno, ali recimo, siguran sam da je moja manja. Nikad vise od kuce! I dade Bog kancelariju, i tako to Шта, ова самоди'циплина ил' ко'це'трација? Не знам, ал' кад решим да радим нешто озбиљно аутоматски се и искључим из свакодневице, и, бар што то се мене тиче, мог'о би на дуду једнако ефикасно да радим као и у канцеларији. Можда чак и боље јер тако не бих био оптерећен којекаквим (не д'о Бог ка'целаријски амбијент) формалностима, мада, опет кажем, све то вероватно зависи и од врсте посла. Ја сам се рецимо извежб'о да останем прибран и у стресним условима, да не кажем суровим условима експлоатације при којима је и импровизација основа рада на терену, скраћено, кидај уши крпи дупе акцијање штапно канапном техником до подразумеваног немачког квалитета и, наравно, конкурентне афричке цене. Има то и неки (врло) скривени шарм, поред унутрашње динамике, укратко - Србија. Никола Поповић, Crveni Baron and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 14, 2015 Пријави Подели Написано Март 14, 2015 Volim radnu atmosferu. Gde ima ljudi, gde se govori, seta, gde je prosto dinamicno. Ali opet, volim i onaj momenat kada mogu da stavim sluske i na sat vremena se iskljucim, pa opet malo da procackam nesto, pa opet tako... Свеже обријан, празнично одевен... јел просто та динамика у питању? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 14, 2015 Пријави Подели Написано Март 14, 2015 скраћено, кидај уши крпи дупе акцијање штапно канапном техником до подразумеваног немачког квалитета и, наравно, конкурентне афричке цене.... укратко - Србија. ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2015 Ja imam traume od Kineza. Valjda zato ne volim kancelarije. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Ja sam najproduktivniji u nekakvom kafeu (gde ima ljudi, ali ne rade svi) i na terasi. Takodje... meni je kada sam sam u kuci u dnevnoj sobi najteze.. pravim sada "radnu sobu" u kojoj ec biti samo knjige, pisaca misina. telefon olovke... ne znam ni da li laptop da unosim tu verovatno u npraviti neki "radni" akaunt i zbranicu sebi da gledam facebook, ili bilo sta slicno u toj sobi.. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Свеже обријан, празнично одевен... јел просто та динамика у питању? Iskreno da ti kazem, volim americku dinamiku, ali zacinjenu na srpski nacin Niti se brijam, niti se praznicno oblacim (sto ne znaci da ne volim praznicno odevanje), ali volim dinamiku. Kad jurcam od stola do stola, vatam za gusu programere i govorim im sta bi trebali da radimo i da mi ne jedu oni dzigericu, kad vec klijenti moraju зеленизуб and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Ja sam najproduktivniji u nekakvom kafeu (gde ima ljudi, ali ne rade svi) i na terasi. https://coffitivity.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Не знам шта је Tedtalks, али ипак мислим да је ту самодисциплина у питању, то, ако се размишља искључиво о раду from home и његовој продуктивности. Није нужно да само место на ком се ради битно смањује квалитет али вероватно неком може да утиче на концентрацију. Мислим и да је термин радна атмосфера ту... Fora je, valjda, u tome sto si sam. Niko ne moze da te odmeni (dok ti uradis nesto drugo sto je "iskrslo") + cekanje + komunikacija putem fona i mejlova.I, sto kaze Nikola, ne mozes da upadnes u kancelariju i izvrsis pritisak na nekoga da ti odradi to sto treba, nego dosta zavisis od tudje samodiscipline i od toga kako se neko snalazi u nepredvidjenim situacijama (jer opet tog nekog niko ne moze da odmeni, niti da mu pomogne kad je frka). Naravno, zavisi od posla... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука