Кеди Написано Март 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Одакле знаш о сканирајућим тунелским микроскопима? па занима ме и физика између осталог не могу да поднесем ускостручност коју ми намеће факултет, не само мој, него било кој факултет немојте да ми качите неке крш клипове на тему осим ако вас то баш много испуњава радошћу, онда ајде Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кеди Написано Март 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Jedino da postavis neku sliku na kojoj se... vidi nesto vise... Da me ne shvatis pogresno, ja to da bi' bolje pogledao te senke o kojima govoris. Уистину: цвет, и дим, и јутарња роса. Приђите, стога, погледајмо јасно по гробовима: где је лепота телесна? где је младост? где су очи, где светлост лица? Све увену као трава, све пропаде. Приђите, припаднимо ка Христу са сузама. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 па занима ме и физика између осталог не могу да поднесем ускостручност коју ми намеће факултет, не само мој, него било кој факултет Иако не поричем да има физичара који су упознати с том тематиком, STM, AFM и другари су углавном ужа специјалност научника и инжењера који проучавају материјале. То се код нас своди на свега пар факултета - физичка хемија, технологија и можда машинство. Неко ко жели успут да покупи нешто физике, како не би остао узак, тешко да ће да налети на STM... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Ево имам идеју како да видимо шта је. Јавиш нам се после јела. Ако си појела, онда си женско, ако си појео, онда си мушко. Тако ћемо једноставно да сазнамо одговор на ово питање, као и у случају акваријумских рибица. Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кеди Написано Март 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Иако не поричем да има физичара који су упознати с том тематиком, STM, AFM и другари су углавном ужа специјалност научника и инжењера који проучавају материјале. То се код нас своди на свега пар факултета - физичка хемија, технологија и можда машинство. Неко ко жели успут да покупи нешто физике, како не би остао узак, тешко да ће да налети на STM... брате Јуане не знам да ли хоћеш сад да посумњају да сам неки инжењер потражила сам сад на нету, видим да је за то откриће додељена Нобелова награда за физику... можда сам гледала те награде, не могу тачно да реконструишем историју претраживања од прошле године Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 брате Јуане не знам да ли хоћеш сад да посумњају да сам неки инжењер потражила сам сад на нету, видим да је за то откриће додељена Нобелова награда за физику... можда сам гледала те награде, не могу тачно да реконструишем историју претраживања од прошле године I just like to play. No further questions for now. Good night. P. S. Ниси феминисткиња, оне би написале "инжењерка" или нешто слично. Gordana . and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Него, Кеди, да ли си ти чула за Винчу? Avocado and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кеди Написано Март 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2015 била сам у Винчи једном док сам ишла у гимназију, водили су нас да гледамо реактор, по поду су лежале мртве муве Gordana . and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 била сам у Винчи једном док сам ишла у гимназију, водили су нас да гледамо реактор, по поду су лежале мртве муве Ово звучи ко неки хорор хаику... Н И Н Е, Аурор, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Уистину: цвет, и дим, и јутарња роса. Приђите, стога, погледајмо јасно по гробовима: где је лепота телесна? где је младост? где су очи, где светлост лица? Све увену као трава, све пропаде. Приђите, припаднимо ка Христу са сузама. Kedili, pa ti baš čitaš opasne stvari ... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 била сам у Винчи једном док сам ишла у гимназију, водили су нас да гледамо реактор, по поду су лежале мртве муве Sipali malo više deuterijuma, dešava se... Juanito је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Уистину: цвет, и дим, и јутарња роса. Приђите, стога, погледајмо јасно по гробовима: где је лепота телесна? где је младост? где су очи, где светлост лица? Све увену као трава, све пропаде. Приђите, припаднимо ка Христу са сузама. Bas si smaracica. Кеди је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 @ Haha, pa da ... ... da me izvine Kedi što upadam ovako ... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Кад си звезда... :bendoff: RYLAH, Лазар Нешић and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Hvala bratijo, cenim to! Evo onda za vas nešto posebno: https://www.youtube.com/watch?v=RiLE6nr33UQ Juanito, Manolis and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука