Grizzly Adams Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Ма Британци су то. Могли су они и "старе" фотографије да наместе... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Tu bi ja malo sa detektorom prošpartao, možda se nađe neki druidski prsten Dexi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Ма Британци су то. Могли су они и "старе" фотографије да наместе... Ја сам зато искључио "старе" фотографије као аргумент, јер се могу наместити, и питао за писане изворе. Дакле де су ти писани извори, а?! Grizzly Adams, RYLAH, Ignjatije and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Ма Британци су то. Могли су они и "старе" фотографије да наместе... Еј, а вид' како се оти Stonehenge леска на kristalnu lubanju у Sir Arthur C. Clarke "Misterije Svijeta", да речем блинка. Ил' ако 'оћеш, баца плингић. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Служба не спава! Подваљује 100+ година... Милан Ракић, Човек Жоја, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Ово је слика негде после Првог светског рата: Из 1877: Ово је цртеж из XVII века: http://en.wikipedia.org/wiki/Stonehenge#Archaeological_research_and_restoration Пошто је скоро све камење попадало, 1950-тих је извршена рестаурација и постављени бетонски темељи. Одатле ове фотке од којих је Рус направио причу. Koje li si pare dobio za ovaj post... RYLAH, Ђорђе Р, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 A sad ozbilljno... ja razumem da se todor, kordun, shadows i ekipa primaju na ove gluposti, ali admin da pada na glupe fore... to mi je malo zabrinjavajuce. Uradio sam image google search za ove fotke i otprilike mi je trebalo minut i po da skapiram o cemu se radi. Necu da vam kazem naravno. Guglajte sami ako ocete... a ako necete mozemo svi zajedno da verujemo da su ga napravili englezi pre 60 godina ili da verujemo da je podignut pre 4000 godina i to da su ga tad podigli Rusi licno uz svesrdnu pomoc jednog malog starodedelackog plemena sa balkana... Mislim da treca opcija ne posotji... Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Форуми су екстра ствар. Прво те неко заинтересује за нешто што те никад у животу није занимало а потом ти неко други објасни да није ни било разлога да се заинтересујеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Jedna sličica iz znamenitog filma Rogera Pattersona, koji je 1967. snimio BigfootaSir Arthur C. Clarke,"Misterije Svijeta", IZGUBLJENA KARIKA - MAJMUNOLIKI ČOVJEK, стр 19. Служба не спава! Подваљује 100+ година... Еј, ал' Bigfoot... не мо'ш касти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Шта мислиш зелени, онако одокативном методом апроксимативно, колико је висок длакави босоноги шумски примат са фотке? Мени баш делује као људина. О карактеру и темпераменту дотичног не бих, ипак је то ад хоминем приступ дискусији и о трећем лицу је, оћу рећи није присутан овде да може да одговори...није политички коректно, тако се каже, па да. Па то је уствари ова Lucy in the Sky with Diamonds 2 (скоро сам ту баш рецитов'о), да не речем 3D. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Mi te šutre (kamenčine) imamo ovdje skoro na svakoj drugoj livadi ili u svakoj drugoj šumi, ovdje bilo keltsko pleme Bojove po kojim je Bohemija dobila ime: http://cs.wikipedia.org/wiki/Bojov%C3%A9 Kud god se okreneš po Češkoj i na Moravi sve samo to isto kamenje uvidiš svuda okolo: https://www.google.cz/search?q=%C4%8Desk%C3%BD+stonehenge&num=100&newwindow=1&biw=960&bih=680&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=jWLyVILwGsqkygP_h4LgBA&ved=0CAgQ_AUoAg#imgdii=_ Плутон, Adelaida, Manolis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Megalithic monuments in Czech republic, Europe, (in english) Мегалиты - Чехия Ti gore su pravi a ovaj je napravio nekakav vlasnik gradjevinske firme iz zabave i recesije, nije pravi Holašovický kamenný kruh - možete ga posjetit, nalazi se 151 km od Praga, 2 h vožnje autobusom, blizu ovog poznatog zamka Hluboka pa tako uvidite obadvije te turističke atrakcije o istom trošku: http://goo.gl/OnZTqt http://www.zamek-hluboka.eu/ Manolis and туриста је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Megalithic monuments in Czech republic, Europe, (in english) Мегалиты - Чехия Ti gore su pravi a ovaj je napravio nekakav vlasnik gradjevinske firme iz zabave i recesije, nije pravi Holašovický kamenný kruh - možete ga posjetit, nalazi se 151 km od Praga, 2 h vožnje autobusom, blizu ovog poznatog zamka Hluboka pa tako uvidite obadvoje te turističke atrakcije o istom trošku: http://goo.gl/OnZTqt http://www.zamek-hluboka.eu/ Заки, а да ти отвориш неку тему типа "У Чешкој не постоји; ..." Човек Жоја and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Зајроне, има ли брате нешто што у Чешкој нема? Orthophill, Снежана, Adelaida and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 A sad ozbilljno... ja razumem da se todor, kordun, shadows i ekipa primaju na ove gluposti, ali admin da pada na glupe fore... to mi je malo zabrinjavajuce. Још ниси провалио Жељка... Плутон је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука