cloudking Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Ретардација је била у Сојвјетији када су на силу људе убеђивали да Бога нема, па их и убијали због тога. Rusi?! Boziji izabrani narod, kako rekose na jednoj temi juce?! Ubijali vernike?! Svasta... А маркетинг је маркетинг, он не захтева превелику памет за разумевање, и зато је гранд шоу успешан. То што се ви атеисти не сналазите баш најбоље у маркетингу па се сад правдаш ту неком наводном памећу је заправо управо одсуство ваше памети. To je tacno. Covek koji je postavio osnove marketinga i bio njegov prvi i potpuni (i neprikosnoveni) vladar je svakako Isus. Rezultati njegovog marketinga traju 2000 godina a to je zaista talenat i za to moze samo kapa dole.... Pa pazi, na televiziji VIDIS da kosulja postaje bela posle samo par minuta u nekom deterdzentu i tvoja rekacija bude "e jeste, pazi da nije" Za Isusa CUJES da je hodao po vodi i verujes 2000 godina... Talenat za marketing kakav se nece skoro roditi (dok se ne rodi ponovo kako je obecao)... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 нам, знам, копрцаћеш се ти још на овој теми доказујући супериорност атеизма и инфериорност верског маркетинга, али ти цифре просто не иду у прилог. Boli me uvo... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Jest da nema veze sa temom, ali meni je Zayron stvarno lik. Dodje mi da odem u Cesku. Човек Жоја, Zayron, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Jest da nema veze sa temom, ali meni je Zayron stvarno lik. Dodje mi da odem u Cesku. Da, imala bi šta tamo razgledat, evo ti jedan zanimljiv intinerar, specijalno za tebe: http://goo.gl/WhCXTv To Srbsko se može spojit s tim Zawidowem i tako sve zatvorit u krug, u suvislu cjelinu ali nemam više slobodnih položki u itineraru max. 10. Još tamo fali nekoliko sličnih mjesta, Srbsko kod Karlštejna itd. još jedni Srby u Praha zapad itd. Fale mi položke, ne mogu ih prikazati u jednoj mapi, valjda bi morao od Googla kupit plaćenu verziju. Koga zanima više ima ovdje nastavak: https://www.pouke.org/forum/topic/37050-čudesna-češka-toponimija-zavidov-nemanice/?p=1254963 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Da, imala bi šta tamo razgledat, evo ti jedan zanimljiv intinerar, specijalno za tebe: http://goo.gl/WhCXTv To Srbsko se može spojit s tim Zawidowem i tako sve zatvorit u krug, u suvislu cjelinu ali nemam više slobodnih položki u itineraru max. 10. Još tamo fali nekoliko sličnih mjesta, Srbsko kod Karlštejna itd. još jedni Srby u Praha zapad itd. Fale mi položke, ne mogu ih prikazati u jednoj mapi, valjda bi morao od Googla kupit plaćenu verziju. Koga zanima više ima ovdje nastavak: https://www.pouke.org/forum/topic/37050-čudesna-češka-toponimija-zavidov-nemanice/?p=1254963 Nisam ni sumnjala. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 @ Zeljko, poenta je da ove fotografije nemaju nikakve veze sa onim sto si ti sugerisao u prvom postu. Posteno bi bilo (kad te vec mrzelo da guglas) bar da kazes "jeste, zagrebo sam se..." Porazen si od strane istine, sto je za jednog pravoslavca, verujem, ravno samounistenju! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Boli me uvo... Ја cloudking морам признати како сам у овој теми од тебе очекивао мало више. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Nemamo Karleušu: https://www.youtube.com/user/karleusa/videos Немате Карлеушу, имате Чехиње. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Ја cloudking морам признати како сам у овој теми од тебе очекивао мало више. Eto, leci ces u krevet razocaran veceras... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Еј, а вид' како се оти Stonehenge леска на kristalnu lubanju у Sir Arthur C. Clarke "Misterije Svijeta", да речем блинка. Ил' ако 'оћеш, баца плингић. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Eto, leci ces u krevet razocaran veceras... Добро, veceras, ал' на неким форумским темама ми је бивало и јасно да си савладао "градиво", то, око bigfoota, jetija i sasquatcha, а овде сам очекивао како ћеш нам нешто рећи и око tajnovitе kristalnе lubanjе за коју смо експертизом утврдили да се леска, блинка или већ баца плингић на поменути Stonehenge. Још раније сам приметио да се на неки начин идентификујеш с тим ( https://pouke.org/forum/uploads/bgimages/bgimg-6061.jpg?nc=1392633191), или да си бар упућен у ту Misteriju Svijeta, знаш нешто више итсл. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 A sad ozbilljno... ja razumem da se todor, kordun, shadows i ekipa primaju na ove gluposti, ali admin da pada na glupe fore... to mi je malo zabrinjavajuce. Е, муко! Јадан ли је онај ко се са тобом поклапа у размишљању, па макар био и админ. Видиш, разлог твог незнања је тај што се пржиш на функције, па свако ко је има може са тобом да се поиграва. Што се стоунхенџа тиче - имам других интересовања. Мада, добра је прича за ложење атеиста, позови и другаре да виде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Добро, veceras, ал' на неким форумским темама ми је бивало и јасно да си савладао "градиво", то, око bigfoota, jetija i sasquatcha, а овде сам очекивао како ћеш нам нешто рећи и око tajnovitе kristalnе lubanjе за коју смо експертизом утврдили да се леска, блинка или већ баца плингић на поменути Stonehenge. What? kristalne lobanje su odavno dokazana prevara a njihovu vezu sa stonehendzom nikad nisam cuo, iskreno... Још раније сам приметио да се на неки начин идентификујеш с тим ( https://pouke.org/for...g?nc=1392633191),или да си бар упућен у ту Misteriju Svijeta, знаш нешто више итсл. to nikakva tajna nije, ja jesam "Mracnjak" vlasnik i admin istoimenog sajta ali sam nik promenio pre par godina... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Е, муко! Јадан ли је онај ко се са тобом поклапа у размишљању, па макар био и админ. Видиш, разлог твог незнања је тај што се пржиш на функције, па свако ко је има може са тобом да се поиграва. Што се стоунхенџа тиче - имам других интересовања. Мада, добра је прича за ложење атеиста, позови и другаре да виде. SH nije izgradjen pre 50-60 godina i svako ko to misli za mene je glup covek... ne kazem da si ti taj ili iko sa foruma ali ako ima takvih to je moje misljenje na koje nit mogu nit ocu da uticem... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 What? kristalne lobanje su odavno dokazana prevara a njihovu vezu sa stonehendzom nikad nisam cuo, iskreno... to nikakva tajna nije, ja jesam "Mracnjak" vlasnik i admin istoimenog sajta ali sam nik promenio pre par godina... Аха, па звучи веродостојно, ти се на неки начин идентификујеш с tajnovitom kristalnom lubanjom зато што ти је јасно да је "odavno dokazana prevara", јел тако? Чекај, па јесмо ли, ил' нисмо, овде експертизом утврдили да се леска, блинка или већ баца плингић на поменути Stonehenge? Шта ти ту уопште "nikad nisi cuo, iskreno" кад су све битне информације доступне простим посмартањем? Не разумем, као ни о каквим "nikakvim tajnama" уопште причаш? Не браним ти ја ни да будеш "Mracnjak" ако то тебе чини срећним, чак ми је и свеједно. Да не речем боле ме бриге, и не питам, а как'е то по обичају ниђе везе има с било чиме овде написаним? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука