Jump to content

Шта осећате?

Оцени ову тему

Ленка*

Препоручена порука

• Одговори 215
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Имам налет среће. Лепе ствари ми се дешавају или их ја видим као лепе. Од када сам променио посао, скоро сваки дан идем у цркву. Некада само целивам иконе и помолим се, а некада и мало седнем "да размислим". Волим мој нови посао. Једино не волим што има много жена. Превише. Од тога сам увек бежао. Налет среће нема везе са њима.

Подели на овим сајтовима

On 20. 2. 2015. at 11:24, Срђан Ранђеловић рече
Имам налет среће. Лепе ствари ми се дешавају или их ја видим као лепе. Од када сам променио посао, скоро сваки дан идем у цркву. Некада само целивам иконе и помолим се, а некада и мало седнем "да размислим". Волим мој нови посао.
divnoooooooooo......... :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: daj Boze da potraje...... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Trenutno umor... Sva sreca pa se priblizavamo vikendu

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

Ништа.........ни крилца, ни кљун, ни.......

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...