pahulja Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 On 20. 2. 2015. at 8:07, Adelaida рече ahaha ovo sam totalno ja Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 Neku blesavost i lijepo raaspolozenje cim vidim ovo sunce A nisam nista popila https://www.youtube.com/watch?v=P1xCgpSG5W8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 Mrzim padobrance ! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 Имам налет среће. Лепе ствари ми се дешавају или их ја видим као лепе. Од када сам променио посао, скоро сваки дан идем у цркву. Некада само целивам иконе и помолим се, а некада и мало седнем "да размислим". Волим мој нови посао. Једино не волим што има много жена. Превише. Од тога сам увек бежао. Налет среће нема везе са њима. Данче*, Arsenija, Deja Vu and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 On 20. 2. 2015. at 11:24, Срђан Ранђеловић рече Имам налет среће. Лепе ствари ми се дешавају или их ја видим као лепе. Од када сам променио посао, скоро сваки дан идем у цркву. Некада само целивам иконе и помолим се, а некада и мало седнем "да размислим". Волим мој нови посао. divnoooooooooo......... :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: daj Boze da potraje...... Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 Osecam bol ,glad i umor. P.s. Osecam potrebu da se istusiram vrelom vodom i kremastim kupkama ,obucem mekanu roze pizamu i zaspim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 23, 2015 Пријави Подели Написано Април 23, 2015 Тугу. Неко је отишао без правог разлога... Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Април 23, 2015 Пријави Подели Написано Април 23, 2015 Trenutno umor... Sva sreca pa se priblizavamo vikendu Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 23, 2015 Пријави Подели Написано Април 23, 2015 Ништа.........ни крилца, ни кљун, ни....... Данче* је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Април 24, 2015 Пријави Подели Написано Април 24, 2015 Ahh osećam prolećeee.. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 24, 2015 Пријави Подели Написано Април 24, 2015 Povetarac na licu.. pahulja је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Април 24, 2015 Пријави Подели Написано Април 24, 2015 Zavodljivost jutra. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djordje.pesic Написано Април 24, 2015 Пријави Подели Написано Април 24, 2015 Tastaturu ispod prstiju na poslu Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 24, 2015 Пријави Подели Написано Април 24, 2015 sleepiness RYLAH and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Април 24, 2015 Пријави Подели Написано Април 24, 2015 osecam mis i tastaturu pod prstima Драшко and djordje.pesic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука