Jump to content

Шта осећате?

Оцени ову тему

Ленка*

Препоручена порука

• Одговори 215
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 2 weeks later...
То је бар решиво..купи масчицу АлфаБета мелем 2 и редовно мацкај испод нокта и у заноктице има ти сване и нокат престане да ураста а касније само повремено мацни.Заиста, не шалим се.
prošlo je sad nikakvih problema nisam odavno imao, a pre sam se mučio sa tim samo tako, hvala u svakom slučaju. 
Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

ОСећам да ће све бити добро, осећам да је лепо и све је живо!

Можда је то од једног попијеног вискија али нема везе

Жив осећај!

:*

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Od previse tekile osecam mucninu. I mrzim ceo svet. Osecam da se ovo pretvara u alkoholicarsku temu.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Osecam da mi trenutno treba mala doza kofeina Just_Cuz_19

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

Осећам како ми грејалица дува топао ваздух.

Подели на овим сајтовима

neku uznemirenost....nesigurnost....nesto nedefinisano...... :1759280v7keu5ymzp: 

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Osecam da se ovo pretvara u alkoholicarsku temu.

:D

Осећам... равнодушност.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Као бубрег у лоју.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...