Istopljeni kamen Написано Октобар 19, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2019 Надахнуће! Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 19, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2019 Da ovo dvomesečno mače neće prestati da igra čoček na relaciji moje levo rame - teme - desno rame bar još 15 min. Istopljeni kamen and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 19, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2019 On 19. 10. 2019. at 19:17, Дуња рече Da ovo dvomesečno mače neće prestati da igra čoček na relaciji moje levo rame - teme - desno rame bar još 15 min. Expand Благо теби кад се дружиш са мачићима... Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 19, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2019 Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 19, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2019 On 19. 10. 2019. at 19:19, Istopljeni kamen рече Благо теби кад се дружиш са мачићима... Expand Ali ima najboljeg pajtosa (otpala sam k'o od šale): Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 19, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2019 On 19. 10. 2019. at 19:27, Дуња рече Ali ima najboljeg pajtosa (otpala sam k'o od šale): Expand Јао, преслатко... Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Октобар 19, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2019 Istopljeni kamen and Дуња је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 19, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2019 Osecam da je na forum najzad stigao @Уметник Istopljeni kamen and Дуња је реаговао/ла на ово 1 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 19, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2019 On 19. 10. 2019. at 19:40, drvce рече Osecam da je na forum najzad stigao @Уметник Expand Proročki ovo bi. Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јеленче Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 bol u grlu, glavi... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 све је исто, само мало другачије горчи, горје, морје и мраморје Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 Bes Поет and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 mir Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука